TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
τι να κανεις εκει ρε δεν εχει ανθρωπο πουστρονι τα κρεβατιαδώσε αριθμό απο δωμάτιο να περάσω είμαι στό δρόμο μωρό..
τι να κανεις εκει ρε δεν εχει ανθρωπο πουστρονι τα κρεβατιαδώσε αριθμό απο δωμάτιο να περάσω είμαι στό δρόμο μωρό..
εγω θα παω για να σκίσω βαρδουλα εκεί ρε αυτά τα αφήνω για σένα για τα σεντόνια λεω ρε..τι να κανεις εκει ρε δεν εχει ανθρωπο πουστρονι τα κρεβατια
Χαχαχαχ ξανα παω εγω εαν χρειαστει :-*δώσε αριθμό απο δωμάτιο να περάσω είμαι στό δρόμο μωρό..
Ποια αλλη Μωρακι μουΗ άλλη που πηγε?
Ποια αλλη Μωρακι μου
Η Εμιλι ειμαι Μωρακι μουΗ Λίνα ή η Έμιλι δε ξέρω ποια είσαι
ο χασαπηςΚαλησπερααααααα σε ολους
Είναι κανενας εδω
Να ριξεις γλωτσια να πας στον παραδεισοΚαλησπερααααααα σε ολους
Είναι κανενας εδω
δειτε ποσο μικρα φαινονται τα ποδια σε συγκριση με τον κωλοΚαλησπερααααααα σε ολους
Είναι κανενας εδω
αυτή θέλει γκαβλι τι να τής κάνει μία απλή πούτσαδειτε ποσο μικρα φαινονται τα ποδια σε συγκριση με τον κωλο
αυτο θα πει big booty teen
κρέμασε κορδόνια χα χα..Η άλλη που πηγε?
η EMILY κάτι τους κάνει και φεύγουν, εάν πάντως φίλη μου δεν βρεις άλλη πες να σου στείλω βιογραφικά να διαλέξεις..κρέμασε κορδόνια χα χα..
γράψε εδώ δεν υπάρχει αλλού να γράψεις..σορρυ για την ερώτηση ρε συμπήχτες (συμπαίχτες) αλλα δε βρίσκω που να γράψω κριτικές για τα κορίτσια.δεν έχει ανοιχτεί φάκελος; ευχαριστω
Καλο μου δεν τους κανω τιποταη EMILY κάτι τους κάνει και φεύγουν, εάν πάντως φίλη μου δεν βρεις άλλη πες να σου στείλω βιογραφικά να διαλέξεις..