kostas8000
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2011
- Like
- 181
- Πόντοι
- 16
πού είσαι, αν επιτρέπεται?
από το αγαμιονησι
πού είσαι, αν επιτρέπεται?
Χαχα έτσι ακριβώς. Ξεφτυλισμένοι μουνόδουλοι.είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν άτομα να δώσουν 8αρια στο σώμα, λέγοντας η γυναίκα της διπλανής πόρτας, η κοντούλα/μπαμπάτσικη που πάντα ήθελες να γαμήσεις και λοιπά φαιδρά..
εγω 100-σταρικο δεν διαθετω (όχι για το κορίτσια γενικοτερα δεν διαθετω για πληρωμενο ερωτα)
εάν θελουν όμως το κορίτσια μπορούμε μετα το σεξ να παμε σε μια καλη ταβερνα και να φαμε ότι τραβάει η ορεξη μας (και είμαι και εγω δυνατο πιρουνι μην νομιζεται) και φυσικα όλα κερασμενα από εμενα ότι φανε ότι πιουνε και ότι αρπαξουν....για επειδορπιο
ωρε τι φακλανες ειναι τουτες??
πηρα τηλεφωνο ρε.αυτα μου ειπε η εμιλυ και εμενα.προσχαρη μου ακουστικε και μικρη.τα 100 και για τις δυο με δυο χυσιματα μου φαινονται καλα για τιμη.τωρα τι θα βγαλει ο μπαξες αλλου παπα ευαγγελιο.οποιος ξερει παραπανω να πει κατι.εγω φοβαμαι μηπως ειναι στουντιοκοριτσα ,με τις οποιες αμαρτιες.θα φανει.
καλα ρε ποσο μαλακες μπορει να ειναι καποιοι.ακομα δεν τον ειδανε γιαννη τον εβγαλανε.ποσταρουν για να ποσταρουν η μηπως εβγαλαν το πορισμα μονο απο φωτογραφιες?και στο κατω κατω δεν σου αρεσει,τραβα παρακατω,ασε τις εξυπναδες και γαμα αν μπορεις τα μοντελα.χιλιες δυο μαλακιες θα βλεπουμε εδω μεσα,αμα πια.
καλά μην κάνεις έτσι..υπάρχουμε μερικοί "ανώμαλοι" που θέλουμε να κάνουμε σεξ με όμορφα κοριτσάκια, με ωραία σωματάκια..απ'ότι φαίνεται υπάρχει και πολύς κόσμος που γουστάρει λίπος,ξύγκι.. δεν θα τα χαλάσουμε εκεί. Δεν υπάρχει όμως άτομο που θα μας απαγορεύσει να κρίνουμε την εμφάνιση κοριτσιών που κάνουν τη συγκεκριμένη δουλειά! αν ήταν πυρηνικοί επιστήμονες δε θα λέγαμε κουβέντα.Ο άλλος γράφει : "εγω φοβαμαι μηπως ειναι στουντιοκοριτσα"
Αυτό τον πειράζει μην τυχόν είναι/ήταν στουντιοκοριτσα! Ότι είναι από 100 κιλά η κάθε μια δεν τον πειράζει!
Να σου πω εγώ λοιπόν... Τόσο χοντρές κοπέλες δεν έχω δει ούτε σε Studio ούτε πουθενά...
Οπότε να μην φοβασαι μην είναι στουντιοκοριτσα... Να φοβασαι μην σε φάνε ολόκληρο, αν έρθουν στο ραντεβου νηστικές την έβαψες!
αυτό λέμε.. δεν υπάρχει vfm όταν δε σου αρέσει κάτι! οι κοπέλες φαίνεται ότι είναι για άτομα με ιδιαίτερα/συγκεκριμένα γούστα. Και τις σούπερ υπηρεσίες να παρέχουν , και το καμα σούτρα να παίζουν στα δάχτυλα, και όλη τη νύχτα να μένουν μαζί σου, και τσάμπα να στο δίνουν.. Αν κάτι δεν είναι ωραίο, δεν είναι.Τέλοςενταξει παντως 100 ευρω να τελειωσεις 2 φορες με 2 γκομενες ( ακομα κι αν ειναι σαν αγελαδες ) ειναι vfm . Εγω προσωπικα δε θα το εκανα γιατι αν δε μου αρεσει αυτη που γαμαω μου πεφτει. Για αλλους που κλεινουν τα ματια και φανταζονται οτι γαμανε την ratajkowski ειναι πολυ καλο deal.
ενταξει παντως 100 ευρω να τελειωσεις 2 φορες με 2 γκομενες ( ακομα κι αν ειναι σαν αγελαδες ) ειναι vfm . Εγω προσωπικα δε θα το εκανα γιατι αν δε μου αρεσει αυτη που γαμαω μου πεφτει. Για αλλους που κλεινουν τα ματια και φανταζονται οτι γαμανε την ratajkowski ειναι πολυ καλο deal.
Μωρακια επειδη εχουμε λαβει πολλα μηνυματα να σας πουμε οτι ερχομαστε και μονες μας αν θελετε και η τιμη ειναι 50 ευρω με τις ιδιες υπηρεσιες. Δικο μας χωρο δεν εχουμε. Πηγαινουμε σε ολη την Αττικη μονο αν ειναι καπως μακρια το ραντεβου να εχει κανονιστει νωριτερα για να μην σας στησουμε. Ευχαριστουμε για την αγαπη σας
Μωρακια επειδη εχουμε λαβει πολλα μηνυματα να σας πουμε οτι ερχομαστε και μονες μας αν θελετε και η τιμη ειναι 50 ευρω με τις ιδιες υπηρεσιες. Δικο μας χωρο δεν εχουμε. Πηγαινουμε σε ολη την Αττικη μονο αν ειναι καπως μακρια το ραντεβου να εχει κανονιστει νωριτερα για να μην σας στησουμε. Ευχαριστουμε για την αγαπη σας