Emily Lina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Like
- 2.965
Ζωντανο ή νεκρο?
αντρας ή γυναικα?
Τα εφτυσε απο το αχαλινωτο σεξ που του κανατε?
άντρας μωρο μου
αν καναμε αχαλινωτο σεξ δεν θα σου πουμε εμεις. Γιατι δεν δοκιμαζεις ;)
Ζωντανο ή νεκρο?
αντρας ή γυναικα?
μαλλον θα τον εκαναν ασήκωτο και δεν μπορει να παρει τα ποδια του να φερουμε δεκανικι να σηκωθει !!!!!!!!Ζωντανο ή νεκρο?
αντρας ή γυναικα?
Βάλτε άλλες φωτό
Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα με αυτές
πηρα τηλεφωνο ρε.αυτα μου ειπε η εμιλυ και εμενα.προσχαρη μου ακουστικε και μικρη.τα 100 και για τις δυο με δυο χυσιματα μου φαινονται καλα για τιμη.τωρα τι θα βγαλει ο μπαξες αλλου παπα ευαγγελιο.οποιος ξερει παραπανω να πει κατι.εγω φοβαμαι μηπως ειναι στουντιοκοριτσα ,με τις οποιες αμαρτιες.θα φανει.Εμιλυ 22, 1.70, 65 κιλα
Λινα 26, 1.62, 60 κιλα
Στομα Η Λινα, καταποση οχι
Πρωκτικο δεν εχει το μενου
Καλημερα
είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν άτομα να δώσουν 8αρια στο σώμα, λέγοντας η γυναίκα της διπλανής πόρτας, η κοντούλα/μπαμπάτσικη που πάντα ήθελες να γαμήσεις και λοιπά φαιδρά..:S
https://[URL unfurl="true"]www.openday.gr/wp-content/uploads/2017/08/474106.jpg[/img[/URL]]
[img]https://i.imgbox.com/d9LGJSZ9.jpg
είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν άτομα να δώσουν 8αρια στο σώμα, λέγοντας η γυναίκα της διπλανής πόρτας, η κοντούλα/μπαμπάτσικη που πάντα ήθελες να γαμήσεις και λοιπά φαιδρά..
Καλά κι εσύ αμέσως με την κακία στο στόμα. Τράβα χριστιανέ μου, κι αν δεν σου αρέσει ξανα βάζεις το παντελόνι σου και φεύγεις.
Ένας δικαιολογείται. Από ΄κει και πέρα θα πρέπει να ποστάρουμε νέα φωτο:
Δεν είναι θέμα τα χρήματα.. Με τέτοιου τύπου γυναίκες , ούτε δωρεάν..ή καλύτερα ούτε να με πλήρωναν!Με ενα κατοσταρικο τι περιμενατε ρε τυποι,την Σκλενρικοβα με την Λετισια Καστα???
Καλά κι εσύ αμέσως με την κακία στο στόμα. Τράβα χριστιανέ μου, κι αν δεν σου αρέσει ξανα βάζεις το παντελόνι σου και φεύγεις.
Κι ομως τυπε,εδω που ειμαι κατι τετοιες τις κανουν χρυσες για να τις πηδηξουν.Δεν είναι θέμα τα χρήματα.. Με τέτοιου τύπου γυναίκες , ούτε δωρεάν..ή καλύτερα ούτε να με πλήρωναν!
πού είσαι, αν επιτρέπεται?Κι ομως τυπε,εδω που ειμαι κατι τετοιες τις κανουν χρυσες για να τις πηδηξουν.