ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.208
- Πόντοι
- 34.538
Αυτες εννοω..παντως εγω μιλησα με καποιες που τραβηχτηκαν οντως
Τι θα σου πουν? η μηπως εισαι συνεχεια απο πισω τους,
να ξερεις τι κανουν..
Αυτες εννοω..παντως εγω μιλησα με καποιες που τραβηχτηκαν οντως
πιστευω οτι θα εχει αντιθετο αποτελεσμα το κραξιμο θα τρεξουν τα ζωαΛοιπόν! Να τις βρίσκουμε και να τις κράζουμε ή μάλλον αντίθετο αποτέλεσμα θα έχει και θα τους στείλουμε κάποιους βλάκες όπως όταν έκραζαν κάποια για ακάποτα πλάκωναν όλοι οι ακαποτάκηδες;
Θέλεις να κάνουμε κάτι; Να ανοίξουμε ένα θρεντ όπου όλοι όσοι πιστεύουμε πως το να συνεχίζουν σήμερα κάποιες να εκδίδονται είναι εγκληματικό να τσεκάρουμε με μηνύματα (επειδή βέβαια δεν είναι όλες τόσο χαζές όσο αυτή εδώ που το δηλώνει) πόσες δέχονται ραντεβού να βγαίνουμε και να τις εκθέτουμε; Αν θέλεις άνοιξέ το εσύ κι εγώ θα βοηθήσω, υποθέτω κι άλλοι. Μην τους κάνουμε διαφήμιση μόνο δεν ξέρω...
θελω να πιστευω πως επειδη καποιες εχουν παιδια τραβηχτηκαν οντωςΑυτες εννοω..
να ξερεις τι κανουν..
φίλε...εδώ κοπέλες που δεν δουλεύουν γράφουν πως ακόμη τους στέλνουν για ραντεβού...ενώ το έχουν δηλώσει.
Είναι αρκετές αυτές που κάνουν την πάπια και δουλεύουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.
μαύρο θέλουν
Κι εγώ αυτό φοβάμαι.πιστευω οτι θα εχει αντιθετο αποτελεσμα το κραξιμο θα τρεξουν τα ζωα
Απλα τις κραζουμε ..Λοιπόν! Να τις βρίσκουμε και να τις κράζουμε ή μάλλον αντίθετο αποτέλεσμα θα έχει και θα τους στείλουμε κάποιους βλάκες όπως όταν έκραζαν κάποια για ακάποτα πλάκωναν όλοι οι ακαποτάκηδες;
θεωρω πως για μια φορα θα πρεπει ολοι να σκεφτουμε με το πανω κεφαλι ατομικα μονοι μαςΚι εγώ αυτό φοβάμαι.
Μα κάποια εδώ μέσα δήλωσε δημόσια ότι σταματάει, αλλά λέει πως το viber της θα συνεχίσει να το έχει ανοιχτό! Σοβαρά τώρα σαν τί το θέλει, για να κρατήσει κοινωνικές επαφές με τους πελάτες της μην τους χάσει όταν θα έχει περάσει το πρόβλημα;Αυτες εννοω..
να ξερεις τι κανουν..
ετσι ειναι οπως τα λες υπαρχει προσωπικο τηλεφωνο ολες εχουν για να κουτσομπολεψουμεΜα κάποια εδώ μέσα δήλωσε δημόσια ότι σταματάει, αλλά λέει πως το viber της θα συνεχίσει να το έχει ανοιχτό! Σοβαρά τώρα σαν τί το θέλει, για να κρατήσει κοινωνικές επαφές με τους πελάτες της μην τους χάσει όταν θα έχει περάσει το πρόβλημα;
Αν κάποια πουτάνα έχει αναπτύξει με κάποιον πελάτη κάποιες πιο φιλικές σχέσεις και θέλει να μιλάνε (τί να λένε δηλαδή;) θα του είχε δώσει άλλους τρόπους επικοινωνίας. Οπότε όποια έχει ανοιχτό το viber δουλεύει!!
Μα κάποια εδώ μέσα δήλωσε δημόσια ότι σταματάει, αλλά λέει πως το viber της θα συνεχίσει να το έχει ανοιχτό! Σοβαρά τώρα σαν τί το θέλει, για να κρατήσει κοινωνικές επαφές με τους πελάτες της μην τους χάσει όταν θα έχει περάσει το πρόβλημα;
Αν κάποια πουτάνα έχει αναπτύξει με κάποιον πελάτη κάποιες πιο φιλικές σχέσεις και θέλει να μιλάνε (τί να λένε δηλαδή;) θα του είχε δώσει άλλους τρόπους επικοινωνίας. Οπότε όποια έχει ανοιχτό το viber δουλεύει!!
Δεν ξερω για ποια λες..επειδή αναφέρεσαι στην Ελενα...θα σου πω οτι οχι μονο ΔΕΝ δουλεύει....αλλά δεν ειναι καν Αθήνα πλέον
Έλενα110....και όχι δεν δουλεύει στον τόπο της με τον άντρα της και τα παιδιά της (η ίδια τα έχει δηλώσει όλα αυτά)Δεν ξερω για ποια λες..
Αλλα η καθε μια δεν μπορει να δουλεψει αλλου?
Μονο Αθηνα δουλευουνε?Δεν λεει κατι αυτο,το που ειναι..
Και μόλις αποκτήσαμε και την κατηγορία "Κουτοπόνηρη" που μόλις έμαθε οτι την κράζουν μπήκε να το παίξει καλή (τα ραντεβού ραντεβού βέβαια....) Ε ρε δευτεράντζα....
Φαίνεται φίλε! Προς τιμήν της βάζει τουλάχιστον πραγματικές φωτός.Eχω παρει μια από αυτό το διδυμο. Νομιζω Εμιλι μια μελαχροινη είναι. Βουλγαρογυφτισα με αποκρουστικο βρωμικο μουνι. Κλεφτρα και ακαταληλη. Μακρυά.
Ναι αλλά πως για τη μία είσαι σίγουρος ότι ισχύει αυτό που δηλώνει ενώ για την άλλη ότι λέει ψέματα;
Σε κάθε περίπτωση βέβαια όποια δηλώνει ότι έχει σταματήσει και την πετύχει κάποιος να δέχεται ραντεβού, τουλάχιστον αυτή, πρέπει να διασύρεται!