Emily Lina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Like
- 2.965
Καλησπέρα σας
Ήθελα να ενημερώσω ότι το πρόγραμμα μου έχει ως εξής : 2 εκτωνοσεις ελεύθερο στοματικό και ερωτική επαφή με προφύλαξη για 1 ώρα με κόστος 70 ευρώ , έρχομαι στο χώρο σου η σε οποιαδήποτε ξενοδοχείο εντός Αθηνών
Υπάρχει και πρόγραμμα μεγάλης διάρκειας 1 ώρα και 30 λεπτά με κόστος 100€ στο οποίο γίνονται περισσότερες εκτωνοσεις με ελεύθερο στοματικό και ερωτική επαφή με προφύλαξη
Μην μπερδεύεστε εκπτώσεις δεν κάνω ούτε μισάωρο ραντεβού !!!!
Και ας σταματήσουν τα ενοχλητικά μήνυματα εδώ στο φόρουμ !!!!
Ohhh yeah !!!!Οhhhh !. Really ?
Καλησπέρα σας
Ήθελα να ενημερώσω ότι το πρόγραμμα μου έχει ως εξής : 2 εκτωνοσεις ελεύθερο στοματικό και ερωτική επαφή με προφύλαξη για 1 ώρα με κόστος 70 ευρώ , έρχομαι στο χώρο σου η σε οποιαδήποτε ξενοδοχείο εντός Αθηνών
Υπάρχει και πρόγραμμα μεγάλης διάρκειας 1 ώρα και 30 λεπτά με κόστος 100€ στο οποίο γίνονται περισσότερες εκτωνοσεις με ελεύθερο στοματικό και ερωτική επαφή με προφύλαξη
Μην μπερδεύεστε εκπτώσεις δεν κάνω ούτε μισάωρο ραντεβού !!!!
Και ας σταματήσουν τα ενοχλητικά μήνυματα εδώ στο φόρουμ !!!!
λιγα δινεις για να σου κανει τη χαρη καποιος
λιγα δινεις για να σου κανει τη χαρη καποιος
Εσένα συγκεκριμένα και τσάμπα δεν θα σου καθόμουν !!!!λιγα δινεις για να σου κανει τη χαρη καποιος
Εσένα συγκεκριμένα και τσάμπα δεν θα σου καθόμουν !!!!
Και να σου δώσουν θα πάνε χαμένα !!!!!
Ησυχασε ρε. Οποιος ξαναπει την χοντρη χοντρη αλοιμονο του . Ξηγηθηκαμε καθαρματα ?παπαπαπαπα Παναγια μου τετοια καταρα ουτε στον χειροτερο εχθρο μου δε θα ευχομουν.
μπρρρρρρρρ τρομος :S :S :S :S
Είσαι ότι να ναι !!!!παπαπαπαπα Παναγια μου τετοια καταρα ουτε στον χειροτερο εχθρο μου δε θα ευχομουν.
παπαπαπαπα Παναγια μου τετοια καταρα ουτε στον χειροτερο εχθρο μου δε θα ευχομουν.
Ησυχασε ρε. Οποιος ξαναπει την χοντρη χοντρη αλοιμονο του . Ξηγηθηκαμε καθαρματα ?
Τι ιππότης θεεε μου ??Ησυχασε ρε. Οποιος ξαναπει την χοντρη χοντρη αλοιμονο του . Ξηγηθηκαμε καθαρματα ?
Ησυχασε ρε. Οποιος ξαναπει την χοντρη χοντρη αλοιμονο του . Ξηγηθηκαμε καθαρματα ?
Ελα τωρα
Κακιουλες
τωρα με τα μετρα οταν βαριεμαι μπαινω στο μπου και κοπλιμενταρω τις εργαζομενες.