silver_serfer
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2010
- Like
- 490
- Πόντοι
- 26
Εισαι μια καυλαΚαλημερα μωρακια μου
Εισαι μια καυλαΚαλημερα μωρακια μου
Τι κανετε μωρακια μου
Πως τα πατε με την ζεστη
Σας φιλωωωω :-*
Αυτή την τρυπούλα εγω, την θέλω πολύ πολύ!!!
Ειναι πολύ καύλα και ..επιμένω ότι είναι δουλεμένη ..σχίζω τα πτυχία μου χαχα
φιλε με το μπαρδον μηπως ειναι δουλεμενη απο τις κουραδες .Καταλαβαινεις τι εννοω
Καλλιτεχνικες ανησυχίες?
Βρε συ. Με το παλιο πας ?Καλησπέρα μωράκια μου καλο μηνα σας ευχομαι
χάθηκες κάβλα μού γιατί; ;;;;Καλησπέρα μωράκια μου καλο μηνα σας ευχομαι
Οπως ολοι ετσι και εγω ειχα καποια προσωπικα θεματακιαχάθηκες κάβλα μού γιατί; ;;;;
πήγαινε να σε δει κάποιος ειδικός...ίσως γλυτώσεις το άσυλο...επέστρεψες εμιλη αλλα στο κιν σε ψάχνουμε για ραντευου και δεν μας απαντας
σταματα να προσβαλεις είναι κακκο καλο είναι να εχεις τροπους για στα νεα μελοι που δεν γνωρίζειςπήγαινε να σε δει κάποιος ειδικός...ίσως γλυτώσεις το άσυλο...
ΣΕ ποια αναφερεσαι Πετρο ?Την ειχα παρει σε φαση οχι αφραγκιας αλλα τσιγγουνιας και επειδη φαίνοταν real.
Η τυπισα ειναι απο τα μεγαλυτερα ντεκαβλε που παιζουν στην πιατσα. Μαγκια κλανια και αεριο.
Νομιζει οτι με το να μιλαει σαν να μασουλαει καραμελα και σαν να εχει βγει στην παραλιακη για αγωνες καγκουριας οτι ετσι καυλωνουμε
Προφανως οι αγαπουληδες ειναι εξαιρετικα παραπλανητικοι γιατι αντικειμενικα το κοριτσι ναουμ και ναουμ και ετσι και αλλιως ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΕΙ
νέο μέλος εσύ...?σταματα να προσβαλεις είναι κακκο καλο είναι να εχεις τροπους για στα νεα μελοι που δεν γνωρίζεις
καλως μας ηρθες καυλιαρικο μωρο!!Καλημέρα καυλες μου
Πως ειστε
Την ειχα παρει σε φαση οχι αφραγκιας αλλα τσιγγουνιας και επειδη φαίνοταν real.
Η τυπισα ειναι απο τα μεγαλυτερα ντεκαβλε που παιζουν στην πιατσα. Μαγκια κλανια και αεριο.
Νομιζει οτι με το να μιλαει σαν να μασουλαει καραμελα και σαν να εχει βγει στην παραλιακη για αγωνες καγκουριας οτι ετσι καυλωνουμε
Προφανως οι αγαπουληδες ειναι εξαιρετικα παραπλανητικοι γιατι αντικειμενικα το κοριτσι ναουμ και ναουμ και ετσι και αλλιως ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΕΙ