gyrologos77777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.102
- Πόντοι
- 441
Η Ναταλία πάει κ μόνη;
Μωρακι μου ναι πάρε τηλ να μιλησεις μαζι τηςΗ Ναταλία πάει κ μόνη;
Μωρακι μου ναι πάρε τηλ να μιλησεις μαζι της
Μωρακι μου ναι έρχεται και μονη της αλλά Καλεσε στο νούμερο που βλεπεις για να μιλήσεις με την ιδιαΗ Ναταλία πάει κ μόνη;
Και βεβαια ερχομαστε μωρο μου !!!!καλησπερα
πειραια ερχεστε?
πολυ συμπαθητικη η φιλη με ωραιο σωμα ωραιο προσωπο ωραιο στηθος .
προσοχη καντε συμφωνια πριν την παρετε τουλαχιστον μονη της . (50 μασαζ + 50 πιπα + 100 σεξ )
απο μεναα πηρε το μασαζ ξενερωσα και την εφυγα . Μααλλον πρεπει να την ενημερωσει η εμιλυ η να μας πει ποσο εινι το προγραμμα τους
ε
Μωρακι μου εάν θυμαμαι καλά την κάλεσες από την προσωπική της αγγελια στο Μασαζ και όχι από το φόρουμ , σωστά ?πολυ συμπαθητικη η φιλη με ωραιο σωμα ωραιο προσωπο ωραιο στηθος .
προσοχη καντε συμφωνια πριν την παρετε τουλαχιστον μονη της . (50 μασαζ + 50 πιπα + 100 σεξ )
απο μεναα πηρε το μασαζ ξενερωσα και την εφυγα . Μααλλον πρεπει να την ενημερωσει η εμιλυ η να μας πει ποσο εινι το προγραμμα τους
ε
Μωρακι μου εάν θυμαμαι καλά την κάλεσες από την προσωπική της αγγελια στο Μασαζ και όχι από το φόρουμ , σωστά ?
Δεν ανέφερα κάτι για ψέματα !!!δεν ειπα κατι ψεματα ? ειπα ?
Δεν ανέφερα κάτι για ψέματα !!!
Απλά το φόρουμ δεν έχει καμία σχέση με την προσωπική της αγγελια !!!!
Συγνώμη δεν έγινε κάποια ανάρτηση από μένα!!!!!Επειδη υπηρχε παραπισω το τηλεφωνο με την αγγελια της που να ξερω οτι για μασαζ - πιπα - σεξ θελει 200 . δεν ειπα οτι φταιει η κοπελλα εγω φταιω και για να μην φαει καποιος αλλος ξενερωμα ενημερωνω και πολυ καλα κανεις και το αναφερεις . οπως θα μπορουσε και επισημα να πει στο φορουμ ποσο θελει γιατι ουσιαστικα δεν αναφερετε καπου .
emily θελω να χυσω την κοιλιτσα σπυ μωρο μου!!!
100ε για την μία η και για της δύο,είναι ρε μωρό
Και για τις 2 Μωρακι μου100ε για την μία η και για της δύο,είναι ρε μωρό
Γενικά εσύ θέλεις να χυσεις μάλλον...emily θελω να χυσω την κοιλιτσα σπυ μωρο μου!!!