Σαββαςfirsttime
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2018
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Έχει κάνει κανείς εμφύτευση μαλλιων; Πόσο του στοίχισε; Αν άξιζε η διαδικασία κτλ κτλ .......
Έχει κάνει κανείς εμφύτευση μαλλιων; Πόσο του στοίχισε; Αν άξιζε η διαδικασία κτλ κτλ .......
Αδερφέ μου δεν ισχύει ότι πρέπει να σταθεροποιηθεί η τριχόπτωση σου για να κανεις μεταμόσχευση. Αν έχεις δυνατή δότρια περιοχή μπορείς να κανεις και 2-3 μεταμοσχεύσεις σιγά σιγά και να διορθώνεις τα πρόβληματα όπου εμφανίζονται. Άλλωστε για να σταθεροποιηθεί η τριχόπτωση στον άνδρα θα πρέπει να φτάσει περίπου 42-45 χρονων όταν σταθεροποιείται η τεστοστερόνη στον οργανισμό του και τότε αντιδρα λιγότερο με το ένζυμο της διυδροτεστοστερονης.Να γνωρίζεις πως είναι έως ακατόρθωτο να φτάσεις στην αρχική σου εικόνα. Δηλαδή αν πιστεύεις ότι με τη μεταμόσχευση θα έχεις μαλλιά όπως είχες όταν ήσουν 20χρ, είναι λάθος αντίληψη. Το πιο πιθανό είναι να γυρίσεις στην εικόνα που είχες 5-7 χρόνια πίσω.
Επίσης θα πρέπει να είσαι σε μια ηλικία που η τριχόπτωση σου να έχει σταθεροποιηθεί και όχι να συνεχίζεται.
Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, θέλει πολύ ψάξιμο γιατί είτε δε θα πάρεις καλό αποτέλεσμα (και θα σου σκίσουν και τη δότρια), είτε δε θα πάρεις καθόλου αποτέλεσμα. Και προτίμησε κλινικές/γιατρούς του εξωτερικού (αν και υπάρχουν πλέον κάποιες λίγες αξιόπιστες Ελληνικές κλινικές).
Υπάρχει ελληνικό forum για τη τριχόπτωση. Με πολλά μέλη, με γνώσεις, που έχουν κάνει μεταμόσχευση. Μπορείς να δεις πολλά αποτελέσματα εκεί.
Ετσι ειναι ο ξα..τυπε νηματοθετη δεν τα πατας μια ξουρα να ξεμπερδευεις?
οσους εχω δει εχουν κατι ξεψυχισμενες τριχες σαν συρματα ορθια σαν τις πορσελανινες κουκλες ψιλοαισχος
Ποιο forum είναι αυτό;Να γνωρίζεις πως είναι έως ακατόρθωτο να φτάσεις στην αρχική σου εικόνα. Δηλαδή αν πιστεύεις ότι με τη μεταμόσχευση θα έχεις μαλλιά όπως είχες όταν ήσουν 20χρ, είναι λάθος αντίληψη. Το πιο πιθανό είναι να γυρίσεις στην εικόνα που είχες 5-7 χρόνια πίσω.
Επίσης θα πρέπει να είσαι σε μια ηλικία που η τριχόπτωση σου να έχει σταθεροποιηθεί και όχι να συνεχίζεται.
Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, θέλει πολύ ψάξιμο γιατί είτε δε θα πάρεις καλό αποτέλεσμα (και θα σου σκίσουν και τη δότρια), είτε δε θα πάρεις καθόλου αποτέλεσμα. Και προτίμησε κλινικές/γιατρούς του εξωτερικού (αν και υπάρχουν πλέον κάποιες λίγες αξιόπιστες Ελληνικές κλινικές).
Υπάρχει ελληνικό forum για τη τριχόπτωση. Με πολλά μέλη, με γνώσεις, που έχουν κάνει μεταμόσχευση. Μπορείς να δεις πολλά αποτελέσματα εκεί.
Εδώ Αθήνα πόσο πάει η φάση;Από τιμές δεν ξέρω αλλά φίλος που ψάχνει αυτή την περίοδο μου έχει πει ότι είναι της μόδας να πηγαίνουν Τουρκία. Ήταν πολύ χαμηλές οι τιμές και προ υποτιμησης της τουρκικής λιρας. Υπάρχουν χώρες όπως η Αγγλία που κατεβαίνουν ανα γκρουπ για μεταμοσχευση στην Τουρκία.
Θυμάμαι να μου έχει πει αυτό που είπαν παραπάνω. Στα 3.5. Δεν το λέω με σιγουριά όμως.Εδώ Αθήνα πόσο πάει η φάση;
Ξεπερνάει το 1000 ρικο;
το φορουμ ειναι το hairlossgr.com. το παρακολουθω απο το 2009 και ειναι πληρως ενημερωμενο.Ποιο forum είναι αυτό;
Πήγα σε ένα ινστιτούτο και ο γιατρός εκεί μου είπε ότι έχω πολύ καλή δοτρια περιοχή και πως δεν θέλει πολύ δουλειά γιατί έχω θέμα μόνο στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού.
Η τιμή ήταν λίγο κάτω από 3.000 με δόσεις .
Οι φωτογραφίες που μου έδειξε από άλλα άτομα ήταν άκρως ικανοποιητικές.