loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
θες ν μιλησουμε γενικα η ειδικα;Γιατι απλουστατα καλη μου ο εναs σαs βρωμαει κι ο αλλοs σαs ζεχνει
......Και μεχρι να κατασταλαξετε........χαιρετα μου τον Πλατανο
θες ν μιλησουμε γενικα η ειδικα;Γιατι απλουστατα καλη μου ο εναs σαs βρωμαει κι ο αλλοs σαs ζεχνει
......Και μεχρι να κατασταλαξετε........χαιρετα μου τον Πλατανο
θες ν μιλησουμε γενικα η ειδικα;
αν η γκομενα εχει μυαλο θα φτιαξει και την εμφανιση της με μια πλαστικη που θα πληρωσει με τα πολλα λεφτα που θα χει βγαλει απο το μυαλο της στα σαραντα.....
αρα για να μην γινω λ....ς θα προτιμησω χαρακτηρα για να μην βρει καναν γκομενο και με παρατησει στα πενηντα μου....
εγω εν τω μεταξυ που δεν εχω τιποτα απο τα τρια προαναφερθεντα αλλα εχω πορτοφολι θα γαμαω στα στουντιο...
εγω εν τω μεταξυ που δεν εχω τιποτα απο τα τρια προαναφερθεντα αλλα εχω πορτοφολι θα γαμαω στα στουντιο...
εχει αλλα δεν τις παντρευομαι συνηθως.....αν μου κανει καμια καμια προταση θα το σκεφτω....Γιατι δεν καταλαβα στα στουντιο δεν εχει γυναικες?
για 49 καλος ειμαι και τωρα..... ;)Όταν ήσουν νέος ήσουν ωραίος όμως
ειδικα ενοω για σενα και γ μενα.Ειδικα.......και προσωπικα του καθενοs δεν μετρανε....Στοχω ξαναπει
Βλεπε τι λενε οι ερευνεs ......οχι οι δικεs μου....δεν ειμαι ειδικοs
Τουλαχιστον αυτεs αs τιs παρουμε σαν σταθερεs.....ετσι δεν ειναι????
......Αρα μιαs κι εσυ κι εγω δεν εχουμε κανενα προβλημα, ολοι περνανε ζαχαρηειδικα ενοω για σενα και γ μενα.
οι ερευνες δε με αφορουν.καθε ανθρωπος ειναι ξεχωριστος.
......Αρα μιαs κι εσυ κι εγω δεν εχουμε κανενα προβλημα, ολοι περνανε ζαχαρη
Απορω γιατι το συζηταμε δλδ.....
Δεν υπάρχει άντρας που δεν προσέχει πρώτα την εμφάνιση.
Από εκεί κ πέρα απαιτούνται κ άλλα αλλιώς θα υπάρξει πήδημα μέχρι να την βαρεθεί.
δλδ λες αν παρω μια ομορφη χωρις πολυ μυαλο θα την πηδαω μεχρι να την βαρεθω ;ενω αν παρω μια ομορφη με μυαλο θα την πηδαω μεχρι να της βαλω κουλουρα;αρα ποιο απο τα δυο με συμφερει ρε παιδια;Δεν υπάρχει άντρας που δεν προσέχει πρώτα την εμφάνιση.
Από εκεί κ πέρα απαιτούνται κ άλλα αλλιώς θα υπάρξει πήδημα μέχρι να την βαρεθεί.
εσυ εισαι κιθαρΑ;;Εσύ είσαι γυναίκα;
ομορφη και με μυαλο αν εισαι νορμαλ αντρας δε την βαριεσαι.τουλαχιστον οχι συντομα.δλδ λες αν παρω μια ομορφη χωρις πολυ μυαλο θα την πηδαω μεχρι να την βαρεθω ;ενω αν παρω μια ομορφη με μυαλο θα την πηδαω μεχρι να της βαλω κουλουρα;αρα ποιο απο τα δυο με συμφερει ρε παιδια;
τι απο τα δυο θα προηγηθει;
ας μας πει η λουκ σαν γυναικα....
υγ βαριεστε να πηδατε;
Σε προτιμω οταν γελαs...........
εγω ειμαι κιθαρα που νομιζει οτι ειναι μπασο...Μπάσο που νομίζει ότι είναι κιθάρα
:-* :-* :-* :-* :-*Σε προτιμω οταν γελαs...........