apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εγω θελω να μην εχει δοντια τυπεΠροσωπικά με ενδιαφέρει πάνω απ'όλα η εμφάνιση σε μια γκόμενα....από μυαλό προτιμώ να είναι χαζούλα....και για χαρακτήρα χέστηκα
εγω θελω να μην εχει δοντια τυπεΠροσωπικά με ενδιαφέρει πάνω απ'όλα η εμφάνιση σε μια γκόμενα....από μυαλό προτιμώ να είναι χαζούλα....και για χαρακτήρα χέστηκα
Mυαλό και χαρακτήρα αργείς να τα μάθεις...ιδίως χαρακτήρα...Άρα εμφάνιση...
εμμ γι αυτο την πατατε με τον καθε μαλακα και μετα βριζετε γιατι το στυλ ειναι το παν και ο χαρακτηρας στο τελος ;)
Θα μας πεις ποια αλλα ?ναι...αρα σε σωστη σειρα τα εχω..
το θεμα ειναι οτι μονο με ωραια εμφανιση/μεγαλο πουλι δε θα με κρατουσε ποτε ανδρας...
θελω ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και αλλα πραγματα.
αντιθετως ενας ανδρας με μετρια εμφανιση αλλα να εχει τα αλλα που ζητω θα με κρατησει γ πολυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!
Θα μας πεις ποια αλλα ?
Μεγαλο πορτοφολι
Μεγαλο πορτοφολι
Καταλαβα....εσυ βολευεσαι και με μικρο
βασικα ειναι το τελευταιο που με απασχολει...Καταλαβα....εσυ βολευεσαι και με μικρο
βασικα ειναι το τελευταιο που με απασχολει...
ενας συνδιασμος μυαλου/χαρακτηρα/χομπι και ενδιαφεροντα.Ενω.....το πρωτο που σε απασχολει??????
Μη φοβασαι πεστο......ειμαι στην καρεκλα καθιστοs....
Ελα ρε αγγελικη κοψε την παραμυθα...βασικα ειναι το τελευταιο που με απασχολει...
Σε τετοιεs συζητησειs πρεπει να εισαι καθιστοsΟι άλλοι είναι;;;
.....Τα οποια για να τα ανακαλυψετε θα περασουν χρονια......Παλι με χρονια με καιρουs παλι δικα σαs θαναιενας συνδιασμος μυαλου/χαρακτηρα/χομπι και ενδιαφεροντα.
Δεν ειπα οτι δεν εχουν αξια................γυμνεs!!Αναγνωρίζεις την αξία των γυναικών βλέπω...μέγας φεμινιστής υποθέτω!!!
το αγγελικη γτ?!Ελα ρε αγγελικη κοψε την παραμυθα...
γτ?.....Τα οποια για να τα ανακαλυψετε θα περασουν χρονια......
Γιατι απλουστατα καλη μου ο εναs σαs βρωμαει κι ο αλλοs σαs ζεχνειτο αγγελικη γτ?!
το αν με πιστευεις μου ειναι αδιαφορο...γτ?