Νέα

Εμέτικοί υπαλληλίσκοι του Δημοσίου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iceman1988
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 230
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Εκεί είναι ο υπερπληθωρισμός των δημοσίων υπαλλήλων ;;;
ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ 1974.
Με συνολικό δημόσιο 350.000

ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 1.000.000+

Η Αστυνομία , ο Στρατός και τα Σώματα Ασφαλείας είναι που αυξήθηκαν ;;;

ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ.

ΚΕΠ, υπάρχει μόνο στην Ελλάδα.

Δημόσια Υπηρεσία, για να παίρνει χαρτιά ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ από άλλες δημόσιες υπηρεσίες !!!

33.000 ΜΚΟ που όλες τα παίρνουν από το Δημόσιο.
Οι ΗΠΑ, δεν έχουν ούτε 10.000 !!!!!!!!

Κι εμείς έχουμε 33.000 !!!!!!!!!!!!
Tα νούμερα που παραθέτεις είναι για τα πέρα αμπέλια. 600000 δ.υ. είναι  με βάση την απογραφή που έκανε ο ΓΑΠ το 2010.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τυπάκο έχεις ακούσει για το ΑΣΕΠ μετά το 94? Έχεις ακούσει για προσλήψεις υπαλλήλων με υψηλά προσόντα (μεταπτυχιακό κλπ), μάλλον πρέπει να έδωσες σε κανά ΑΣΕΠ και να πήρες τ αρχίδια μου γι αυτό και βγάζεις τόσο μένος. Πάντως για σπουδαγμένο δε σε κόβω με τίποτα.

ποτε να προλαβει ρε τυπε να σπουδασει αφου βασικη ασχολια είναι να κανει ματι στα κοριτσακια του δημοτικου

και μην απορεις ότι τον κακολογω

ο ιδιος το εχει ποσταρει

ιδου

Φιλαρακο δε ξερω για τα υπολοιπα,αλλα σιγουρα οσον αφορα το θεμα μουνι ειναι μεγαλη γκαντεμια να εισαι ελληνας.Αυτοι που θα τη περασουν σαφως καλυτερα ειναι οι νεοτεροι ελληνες οι οποιοι θα απολαυσουν τους καρπους των μεικτων γαμων.Μιλαμε αν δεις τα πιτσιρικια στα δημοτικα θα παθεις πλακα!Μικρα ρωσσιδακια στην ουσια ειναι  που μιλανε τελεια ελληνικα!! 

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
ναι,παιζει πιο πολλους χαγιτες να συναντησεις στους σταμουλοκολλαδες  που αναγκαζονται να τρωνε στη μαπα καθημερινα τη σαρα και τη μαρα του πλανητη που εχει κουβαληθει εδω  παρα σε αυτη την απεραντη σοβιετικου τυπου αποθηκη βολέματος που λέγεται ΕΣ
Eδώ θα συμφωνήσω μαζί σου

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Γιατι ρε παιδια τα εχετε βαλει με τους δημοσιους υπαλληλλους ? τους ζηλευετε ?
Ελληνες ειναι και αυτοι που προνοησαν τις καλες εποχες που εσεις πινατε φραπεδια στην παραλια να πανε να δουλεψουν στο Δημοσιο εχοντας στο
κεφαλι τους αφεντικο-ωραριο-αξιολογηση, κατι που ακουτε οι περισσοτεροι και τρεμετε αφου ολοι θα θελατε να ειστε αφεντικα σε επιχειρησεις και να
ασκειται διοικηση μη εχοντας στο παρελθον διοικησει ουτε κοπαδι προβατα.
+10000
Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
ποτε να προλαβει ρε τυπε να σπουδασει αφου βασικη ασχολια είναι να κανει ματι στα κοριτσακια του δημοτικου

και μην απορεις ότι τον κακολογω

ο ιδιος το εχει ποσταρει

ιδου
+100000000

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
φανταζου να ελεγα οτι ειχε πει ο πρόεδρας τη λάσπη θα πέταγε ο πουστης ο πασόκος :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.thedailysheeple.com/wp-content/uploads/2016/10/CupZq-UWgAAovk9-817x1024.jpg[/img[/URL]]
τη μακαριτισσα τη μανα σου λυπάμαι που πηδιοταν με το καθε βρωμιαρη πασοκο για να σε διορισει ρε χαμενο κορμί

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

μην κρινεις από την δικη σου υπαρχουν και τιμιες γυναικες και μανες

στεκα ντουγρου για υπερ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: τον ματακια

κανει φοβερη προσπαθεια

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
ασε ρε σιχαμα που εισαι πασοκτζης και τιμιος,παλι πιπες θα εκανες να μη παρεις το τιτλο και φετος

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ασε ρε σιχαμα που εισαι πασοκτζης και τιμιος,παλι πιπες θα εκανες να μη παρεις το τιτλο και φετος

οι πασοκτζηδες είναι  τιμιοι και πατριωτες

σε αντιθεση με κατι αλλα βρωμερα σαπροφυτα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
οι πασοκτζηδες είναι  τιμιοι

%CE%A3%CE%97%CE%9C%CE%99%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%A0%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9F%CE%A5-%CE%A4%CE%A3%CE%9F%CE%A5%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%9F%CE%A3-455x340.jpg

7a7b5-gay3.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/diki-akis-7.png[/img[/URL]]

και πατριωτες

[img]https://nationalpride.files.wordpress.com/2013/01/imia-1996-eyp_-cia.jpg
η ντροπή της πατρίδας ειστε ρε μούλε :2funny: :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

ισα ρε τυρογαλο

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Γιατι ρε παιδια τα εχετε βαλει με τους δημοσιους υπαλληλλους ? τους ζηλευετε ?
Ελληνες ειναι και αυτοι που προνοησαν τις καλες εποχες που εσεις πινατε φραπεδια στην παραλια να πανε να δουλεψουν στο Δημοσιο εχοντας στο
κεφαλι τους αφεντικο-ωραριο-αξιολογηση, κατι που ακουτε οι περισσοτεροι και τρεμετε αφου ολοι θα θελατε να ειστε αφεντικα σε επιχειρησεις και να
ασκειται διοικηση μη εχοντας στο παρελθον διοικησει ουτε κοπαδι προβατα.

Γιατί το Ελληνικό Δημόσιο και οι Δημόσιοι Υπάλληλοι, μούχουν κάτσει στο σβέρκο από τότε που γεννήθηκα και με ταλαιπωρούν και μου πίνουν το αίμα.

Αρκετοί από αυτούς κάνανε περιουσία με το μισθό του υπαλλήλου.
Εγώ και τα παιδιά μου πληρώνουμε το λογαριασμό ενώ άλλοι πέρνανε τις αποφάσεις (πολιτικοί, συνδικαλιστές)

Κι ακόμα στο σβέρκο τους έχω.

Πόσα χρόνια έχεις να πας σε δημόσια υπηρεσία ?

Το τελευταίο χαριτωμένο που μου συνέβει είναι ένα πρόστιμο για αυθαίρετο σε κτίσμα που δεν μου ανήκει.

Στην πούτσα τους. Τραβάνε μια υπογραφή και σε τρέχουνε. Εσύ πρέπει να δείχνεις συνέχεια ότι δεν είσαι ελέφαντας.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.258
Πόντοι
41.129
Γιατί το Ελληνικό Δημόσιο και οι Δημόσιοι Υπάλληλοι, μούχουν κάτσει στο σβέρκο από τότε που γεννήθηκα και με ταλαιπωρούν και μου πίνουν το αίμα.

Αρκετοί από αυτούς κάνανε περιουσία με το μισθό του υπαλλήλου.
Εγώ και τα παιδιά μου πληρώνουμε το λογαριασμό ενώ άλλοι πέρνανε τις αποφάσεις (πολιτικοί, συνδικαλιστές)

Κι ακόμα στο σβέρκο τους έχω.

Πόσα χρόνια έχεις να πας σε δημόσια υπηρεσία ?

Το τελευταίο χαριτωμένο που μου συνέβει είναι ένα πρόστιμο για αυθαίρετο σε κτίσμα που δεν μου ανήκει.

Στην πούτσα τους. Τραβάνε μια υπογραφή και σε τρέχουνε. Εσύ πρέπει να δείχνεις συνέχεια ότι δεν είσαι ελέφαντας.

περιουσια με μισθο υπαλληλου δεν κολλαει ....
και βεβαια δε σου πινουν οι ιδιοι το αιμα αλλα αυτοι που ψηφισες/σαμε
τα εκτελεστικα οργανα θα την πληρωσουν ?
μηπως φταινε και οι δικαστες και οι μπατσοι στις αιθουσες των δικαστηριων που γινονται οι κατασχεσεις σπιτιων ?

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
περιουσια με μισθο υπαλληλου δεν κολλαει ....
και βεβαια δε σου πινουν οι ιδιοι το αιμα αλλα αυτοι που ψηφισες/σαμε
τα εκτελεστικα οργανα θα την πληρωσουν ?
μηπως φταινε και οι δικαστες και οι μπατσοι στις αιθουσες των δικαστηριων που γινονται οι κατασχεσεις σπιτιων ?

Καλά εσύ δεν ξέρεις τίποτα για διευθυντές (εφορίας, πολεοδομίας,λιμενικού,αστυνομίας κλπ) υπαλλήλους του ΙΚΑ που τσιμπίσανε με 2-3 μονοκατοικίες και μετρητά, για υπαλλήλους του υπουργείου ανάπτυξης, δεν έχεις παρει πρέφα ότι θέσεις του δημοσίου που είχανε ζήτηση γιατί φέρνανε λεφτά μπαίνανε σε πληστηριασμό στο υπουργείο οικονομικών ? (όποιος έδινε τα περισσότερα έπαιρνε και την θέση)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.258
Πόντοι
41.129
Καλά εσύ δεν ξέρεις τίποτα για διευθυντές (εφορίας, πολεοδομίας,λιμενικού,αστυνομίας κλπ) υπαλλήλους του ΙΚΑ που τσιμπίσανε με 2-3 μονοκατοικίες και μετρητά, για υπαλλήλους του υπουργείου ανάπτυξης, δεν έχεις παρει πρέφα ότι θέσεις του δημοσίου που είχανε ζήτηση γιατί φέρνανε λεφτά μπαίνανε σε πληστηριασμό στο υπουργείο οικονομικών ? (όποιος έδινε τα περισσότερα έπαιρνε και την θέση)

αντε να παω πασο για τους διεθυνταδες ...
τα υπαλληλακια στο γκισε οι χαμηλοβαθμοι του δημοσιου τι σου φταινε με βασικο μισθο 683 το μηνα δουλευουν...
ουτε εσυ δε θα εκανε τη δουλεια τους.

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
αντε να παω πασο για τους διεθυνταδες ...
τα υπαλληλακια στο γκισε οι χαμηλοβαθμοι του δημοσιου τι σου φταινε με βασικο μισθο 683 το μηνα δουλευουν...
ουτε εσυ δε θα εκανε τη δουλεια τους.

Σε τίποτα δεν μου φταίνε, τους συμπονώ και τους λυπάμαι

Οταν ξεκίνησα να δουλεύω, πιτσιρικας στα ντουζένια μου, πήγαινα στην εφορία στο παγκράτι που είχε μία ηλικιωμένη που ήτανε μονίμως κλαμμένη. Της είχανε αναθέσει να δίνει έντυπα (ΦΠΑ,ΦΜΥ κλπ) μόνο που τα έντυπα τελειώνανε.
Είχε και κάγκελα στο παράθυρο (εφορία) κι όποιος περνούσε την έβριζε για τα έντυπα που δεν είχε.

Κι αυτό γινότανε κάθε μέρα, την γυναίκα την πέρνανε τα κλάμματα πίσω από τα κάγκελα
Δουλειά κι αυτή..

Δεν μιλάμε για αυτούς τους δημόσιους, ούτε για τους άλλους που σκίζονται να εξυπηρετήσουνε
Μιλάμε για τα λαμόγια κομματικούς και συνδικάλες που είτε χρηματίζονται είτε όχι, μου κάνουνε τη ζωή δύσκολη. Και πίστεψέ με, είναι πολλοί

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Tα νούμερα που παραθέτεις είναι για τα πέρα αμπέλια. 600000 δ.υ. είναι  με βάση την απογραφή που έκανε ο ΓΑΠ το 2010.

Οι Δημοτικοί Υπάλληλοι τι σκατά είναι ;
Στην ελλάδα , για τους δημοσίους υπαλλήλους, έχουμε 100 διαφορετικούς τίτλους.
Ούτε το 50% όσων αμείβονται από το δημόσιο δεν φέρουν επίσημα τον τίτλο του δημοσίου υπαλλήλου.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ξέρεις καμιά καλή ιδιωτική ασφαλιστική στην Ελλάδα? Όλες φούσκες είναι (ασπις, κλπ), σου εγγυάται κανείς ότι άμα κάνεις ιδιωτική ασφάλιση ζωής σ αυτές δε θα κλαις μετά τα λεφτά σου, λόγω πτώχευσης της εταιρείας ???

ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΜΩΣ, πάνε σίγουρα χαμένα τα λεφτά σου.
Ειδικά αν ... πεθάνεις και δουλεύεις.

Σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο , τα λεφτά στις ιδιωτικές, αν πεθάνεις ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom