Νέα

Εμέτικοί υπαλληλίσκοι του Δημοσίου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iceman1988
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 230
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BigJumper

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
838
Πόντοι
2.972
θα ψηφίζω μέχρι να πεθάνω τη κυβέρνηση που θα τους διώξει και θα τα πουλήσει όλα σε ιδιώτες. Τα κοπρόσκυλα και 100 ευρώ μισθό να καταλήξουν  να παίρνουν, δεν πρόκειται να παραιτηθούν, απλώς θα τιμωρούν εμάς τους υπόλοιπους.

Ψηφίστε Τζίμερο μάγκες να τους  :pipa3:  :knockinb:  :fuck1: :pipa2:  :s&m_3:  :2on1: ΟΛΟΥΣ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Απ όσο ξέρω και στις ΗΠΑ που είναι η μήτρα του φιλέλευθερισμού υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι με υψηλότατα προσόντα  και πλουσιοπάροχα αμοιβόμενοι (IRS, FBI)
Τα τελευταία χρόνια, κρίνοντας απ τους γνωστούς μου, όσοι βρίζουν το δημόσιο ευχαρίστως θα ήθελαν να βρουν μια θεσούλα, επιπλέον, ποιος είπε ότι πλέον και στον ιδιωτικό τομέα οι προσλήψεις δε γίνονται με βίσμα?

Για να θελουν να μπουν στο δημοσιο ειναι αποδειξη οτι το δημοσιο εχει τα προνομια και ο ιδιωτικος τομεας τα σκατα.
Εσυ ξερεις καποιον να θελει να φυγει απο το δημοσιο και να παει στον ιδιωτικο τομεα?
Οσο για το οτι στον ιδιωτικο τομεα οι προσληψεις γινονται με βυσμα αυτο δε βγαζει νοημα καθως στην καθε επιχειρηση κουμαντο ποιον θα παρει και θα διωξει κανει ετσι και αλλιως ο ιδιοκτητης.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Απ όσο ξέρω και στις ΗΠΑ που είναι η μήτρα του φιλέλευθερισμού υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι με υψηλότατα προσόντα  και πλουσιοπάροχα αμοιβόμενοι (IRS, FBI)
τύπε που δεν εισαι πασοκ ουτε και δυ όπως ό τύπος που δεν ειχε αριστερα οράματα αλλα μας εψελνε το σπουδαιο κάστρο  :grin: για το αμερικα δε στα πανε καλά, το δημοσιο εκει ειναι λιγο πολυ για τα μπαζα που κανεις δε παιρνει στο ιδιωτικο και η αποψη των αμερικανων για τους δυ ειναι ιδια αν οχι χειροτερη απλά εκει δε τους αφηνουν τους κουλους να πάρουν το πανω χερι οπως γινεται εδω στο τουρκογυφτοπασοκισταν μετα το 81
να φυγει το βιδεο παρακαλώ

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Oποιες δεν γουσταρει να πληρώνει αργομισθους
να ΜΗΝ ψηφισει ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
ελληνικο δημοσιο=ανθρωπινη χωματερή!

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Ο υπαλληλίσκος!

:bigdick: :bigdick: :bigdick:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
Οι τριανταρηδες της χωρας εχουν αποδεχτει να θυσιασουν τη ζωη τους για να εχουν δουλεια οι ΔΥ. Εχουν αποδεχτει οτι δεν θα κανουν ποτε οικογενεια, παιδια, για να εχουν να θρεψουν τα παιδια τους οι ΔΥ. Εχουν αποδεχτει οτι θα πενηνταρησουν μαγκουφηδες. Και οσοι δεν το αποδεχτηκαν, μεταναστευσαν.

Με γκρινια στο ιντερνετ δε γινεται τιποτα. [size=16pt]Βγαινεις στο δρομους, γινεσαι οχλος, μπαινεις στις δημοσιες υπηρεσιες και τους βγαζεις εξω κουβαλητους με την καρεκλα τους. "Μα εχω μικρα παιδια να θρεψω". "Δε με νοιαζει, δε φταιω εγω που θα πεθανουν".[/size] Εισαι ετοιμος να το πεις; Εσενα ρωταω.

τι εγραψε ρε ο ανθρωπος ;

εχυσα τα βρακια μου απο καυλα !!!

Εγγρ.
2 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Τα Χαιρετίσματα μου στον τύπο του αναγνωστηρίου που βουτάει την φωτοτυπία και την πάει βόλτα :-D

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6

Και τι να ψηφίσει ρε καημένε???? Τον αραβόμορφο τον Μηχαλολιάκο με τον πακιστανό τον Κασιδιάρη???
Εκτός εαν προτείνεις ένα νέο κόμμα που δεν έχει κάποια σχέση με τα 300 βρωμόσκυλα που μας κυβερνάνε, τότε πάω πάσο.... 

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86

Ολοι τα ιδια σκατα είναι ,και εδώ και παντου.  Ο Τραμπ έλεγε "θα σκισω τη Γκολντμαν Ζακς " , "θα κανω" , "θα φτιαξω" και τωρα ...ακομα δεν ορκιστηκε και ηδη βαζει ανθρώπους της Γκολντμαν στα πιο καιρια ποστα ... ολοι σκατα .Εγω δεν ξαναπαταω σε εκλογες,ουκανενος είδους ,όλα ΑΠΑΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ,  όλα τα χρονια τους παρατηρω, ολοι μαζι είναι φιλαράκια και κανουν θεατρο για το μαλακα τον κοσμο .Αμα πατε σε Αστηρ Παλας δεκαετια 80 και 90 και σε κολωνακιωτικα εστιατόρια υπερπολυτελειας , θα δειτε ότι αυτά που λεω είναι αληθεια, ολοι μαζι κάθονται και γελανε και τρωγοπινουν ,  >Αντε γεια , τη χωρα την πουλησαν .Χαιρετε .

SOYLHS1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
273
Πόντοι
291

Ολοι τα ιδια σκατα είναι ,και εδώ και παντου.  Ο Τραμπ έλεγε "θα σκισω τη Γκολντμαν Ζακς " , "θα κανω" , "θα φτιαξω" και τωρα ...ακομα δεν ορκιστηκε και ηδη βαζει ανθρώπους της Γκολντμαν στα πιο καιρια ποστα ... ολοι σκατα .Εγω δεν ξαναπαταω σε εκλογες,ουκανενος είδους ,όλα ΑΠΑΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ,  όλα τα χρονια τους παρατηρω, ολοι μαζι είναι φιλαράκια και κανουν θεατρο για το μαλακα τον κοσμο .Αμα πατε σε Αστηρ Παλας δεκαετια 80 και 90 και σε κολωνακιωτικα εστιατόρια υπερπολυτελειας , θα δειτε ότι αυτά που λεω είναι αληθεια, ολοι μαζι κάθονται και γελανε και τρωγοπινουν ,  >Αντε γεια , τη χωρα την πουλησαν .Χαιρετε .

καλησπερα αλανια,,αντι ν μιλαμε για μουνια και γκομενες μιλαμε για μουνια της λασπης και πουτανας γιους πολιτικους,,,,τεσπα να ρωγησω κατι πανω σαυτο,ισχυει πως αν υπαρχει 50% αποχη απο τις εκλογες ολοι αυτοι οι κοπριτες θα παρουν πουλο?

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
  Χτες μολις ο Μηλιος ,που τοπαιζε "αντιφροινων του συριζα" και εκανε πως δεν ηθελε να τους δει, τον εκανε  ο τσιρας γενικο στο φεστιβαλ ,δηλαδή  αυτος θα μοιραζει εκατομμύρια σε κάθε ρεμαλι ψευτοκαλλιτεχνη του κωλου, και θα τρωνε μαζι ολοι. Ολοι κοροϊδεύουν ,είναι μια παρεα, και παλι επαληθεύομαι ,τα εχω γραψει πολλες φορες. Και οσοι παριστανουν ότι αντιπολιτεύονται , είναι στο 99 0/0 στημενοι από αυτους, όπως πιστευω είναι σημερα ο λαφαζανης σε συνεννοηση με τον τσιρα,ολα θεατρο,ΟΠΩς ΠΑΛΙΑ  Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟς  Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΛΟς ΤΟΥ ΠΙΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟς ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΙΑΣΟΚ.Και ο περισσουμπας στο κολπο είναι , κολληταρι της ΝΔουλας , και μεσα σε πολλα κολπα με επιχειρήσεις που δεν φαινονται. ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
οι πολιτικοί θα καταλάβουν (όπως το κατάλαβαν σε άλλες χώρες πριν από πολλά χρόνια), ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ψηφοφόρων δεν γουστάρουν δημόσιο και θα αλλάξουν τροπάρι.

Δεν υπάρχει αυτό σαν περίπτωση.
Η δημόσια διοίκηση είναι κομμάτι του πολιτικού συστήματος, και αντίστροφα.
Χωρίς τους μεν δεν μπορούν να υπάρχουν οι δε.

Μόνο το συθέμελο ξήλωμα της διοίκησης θα μας απαλλάξει. Και απ' τους δυο μαζί.
Κάθε άλλη πρόταση είναι ημίμετρο και συγκάλυψη της συνεχιζόμενης λυκοσυμμαχίας και κοροϊδίας.

Όπως πριν 2.500 χρόνια(*) στον τόπο εδώ εφευρέθηκε ένα σύστημα διοίκησης που ονομάστηκε "δημοκρατία", και ήταν λειτουργικό, δίκαιο, και προόδευσε τη χώρα, έτσι και τώρα πρέπει να καταργηθεί ότι υπάρχει και να καθιερωθεί ένα νέο σύστημα, που δεν χρειάζεται να έχει καμία σχέση με ότι υπάρχει τώρα, και θα είναι λειτουργικό, δίκαιο, και θα προοδεύσει τον τόπο.
Τα υπόλοιπα είναι "μ' άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε".

(*) Το ίδιο δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει πια, λόγω των αριθμών.

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
καλησπερα αλανια,,αντι ν μιλαμε για μουνια και γκομενες μιλαμε για μουνια της λασπης και πουτανας γιους πολιτικους,,,,τεσπα να ρωγησω κατι πανω σαυτο,ισχυει πως αν υπαρχει 50% αποχη απο τις εκλογες ολοι αυτοι οι κοπριτες θα παρουν πουλο?

ΟΧΙ,ΦΙΛΕ ΜΟΥ,  αστικο ς μυθος, δε λεει τιποτε το συνταγμα  για τετοιο πραμα. Και 10 0/0 να ψηφισει, παλι νομιμη εκλογη θεωρείται. Γι αυτό και την αποχη και το ακυρο απλα δεν τα λαμβανουν υποψη στην καταμετρηση. ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ,απατη πανω στην απατη και ψεμμα πανω στο ψεμμα, Στην ουσια πεντε - δεκα ατομα κανουν κουμαντο σε κάθε μεγαλο κομμα, ητοι τρεις - τέσσερις οικογενειες η οι  κλώνοι τους. οσο για το γελοιο δηθεν "εθνικιστή" μιχαλολιακο, η φωτογραφια του που εχει σπασει τη μεση και τρεχουν τα σάλια του καθως προσκυνάει τη Ντορα , τα λεει όλα .  

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
  Μονο συνταγματικη Μοναρχια  , αυτό είναι το μυστικο και ο κομπος της λυσεως. Όλα τα αλλα είναι μπαρούφες, διοτι  ο λαος είναι αναξιος να αυτοκυβερνηθεί  προς το παρον. ισως σε 3000 χρονια από σημερα  να είναι . Γι αυτό και οπου υπηρξε σοβαρος Μοναρχης,οπως  ο Μεγας πετρος της ρωσιας,ο Φρειδερίκος της πρωσιας και ο σημερινος  ο Λουκασενκο της Λευκορωσίας, , εγινε σημαντικη βελτιωση .

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
τύπε που δεν εισαι πασοκ ουτε και δυ όπως ό τύπος που δεν ειχε αριστερα οράματα αλλα μας εψελνε το σπουδαιο κάστρο  :grin: για το αμερικα δε στα πανε καλά, το δημοσιο εκει ειναι λιγο πολυ για τα μπαζα που κανεις δε παιρνει στο ιδιωτικο και η αποψη των αμερικανων για τους δυ ειναι ιδια αν οχι χειροτερη απλά εκει δε τους αφηνουν τους κουλους να πάρουν το πανω χερι οπως γινεται εδω στο τουρκογυφτοπασοκισταν μετα το 81
να φυγει το βιδεο παρακαλώ
Τυπάκο έχεις ακούσει για το ΑΣΕΠ μετά το 94? Έχεις ακούσει για προσλήψεις υπαλλήλων με υψηλά προσόντα (μεταπτυχιακό κλπ), μάλλον πρέπει να έδωσες σε κανά ΑΣΕΠ και να πήρες τ αρχίδια μου γι αυτό και βγάζεις τόσο μένος. Πάντως για σπουδαγμένο δε σε κόβω με τίποτα.

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
νομιζω πως μια πτυχη των μνημονιων ειναι και αυτη..οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι πολλοι και αχρηστοι διωξτε τους ..οι ιδιωτικοι δεν ειναι ανταγωνιστικοι  γαμηστε τους τον μισθο και αν τους αρεσει.. οι ελευθεροι επαγγελματιες φορογυγαδες ξεσκιστε τους στην φορολογια και ας κλεισουν ολοι..μηπως το επιδιωκουν ολο αυτο που γινεται..??
τωρα πως αρκετοι δημ.υπαλ. ειναι για κλωτσιες ειναι δεδομενο !! :2funny: :2funny:
Φίλε αν και μιλάς σκληρά, έχεις 100% δίκιο.

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Ελβετια
Μέχρι και το Search And Rescue
Ιδιώτες το εχουν
Δεν το έχω υπόψη μου αυτό που λες. Αυτό που ξέρω για την Ελβετία είναι ότι έχουν ένα σύστημα που μοιάζει πολύ με αυτό που ο ΓΑΠ είχε πει συμμετοχική δημοκρατία. Διοργανώνουν δημοψηφίσματα για το παραμικρό, όπως πχ για το αν πρέπει να αλλάξουν παγκάκια σε ένα πάρκο.

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
μην λες μαλακιες. Πλουσιοπάροχα μπορει να ειναι αν τους συγκρίνεις με τους μισθους στην Ελλάδα. Αν τους συγκρινεις με τους μισθούς ιδιωτικου τομέα των HΠΑ εναι 3 και 60!!!
Δε νομίζω ρε φίλε ο πράκτορας του FBI να πεινάει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom