Νέα

Εμείς και οι...Ρωσίδες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είχατε ποτέ ή έχετε "δεσμό" με άτομο από το "πρώην Ανατολικό μπλοκ&quo

• Όχι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ναι, Ρωσία.

• Ναι, Ουκρανία

• Ναι, Γεωργία

• Ναι, Τσεχία

• Ναι, Πολωνία

• Ναι, Ρουμανία

• Ναι, Βουλγαρία

• Ναι, Λευκορωσία

• Ναι, Λιθουανία

• Ναι, Μολδαβία

• Ναι, Αζερμπαϊτζάν

• Ναι, Καζακστάν

• Ναι, Ουζμπεκιστάν

• Ναι, Αλβανία

• Ναι, Κούβα

• Ναι, άλλη χώρα

• Όχι, και με τίποτα.

• Παντρεύτηκα άτομο από κει.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συμφωνω αλλα οταν ζουν πολλα χρονια στην Ελλαδα, αρχιζουν με τον καιρο να αποκτουν και αυτες κακες συνηθειες.
συμφονω!!!παιδια οι Ρωσσιδες που στη Ρωσσια δεν εχουνε καμια σχεση με αυτες της Ελλαδας!!!!τρομερη διαφορα στη συμπεριφορα.και στην Ελλαδα ερχονται πολυ χαμηλου επιπεδου και εμφανησιακα και απο θεμα μορφωσης.ειναι ζητημα αν η μια στις 100 εχει Ρωσσικο διαβατηριο.σχεδον ολες ειναι απο της χωρες της πρω'ι'ν σοβιετικης ενωσης.

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
δηλαδη στη Ρωσια τι μορφωση εχουν?

Επισκέπτης
δηλαδη στη Ρωσια τι μορφωση εχουν?

εγω δεν ξερω να σου πω αλλα οι περισσοτερες που ερχονται εδω για να δουλεψουν ερχονται απο πολυ μικρη ηλικια μπορει κ απο τα 16-17...δηλαδη ουτε σχολειο μπορει να μην εχουν τελειωσει κ για να τις αφησουν οι οικογενειες απο τα 16 εαν εχουν κιολας οικογενεια γιατι πολλες που τις φερνουν τις φερνουν κ απο ορφανοτροφεια φαντασου για τι επιπεδο μιλαμε....

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Παντως εγώ από την εμπειρία μου με τη Ρωσίδα κατάλαβα ότι Ρωσίδες και Ελλεηνίδες λίγο διαφέρουν. Απλά οι Ρωσίδες είναι πιο πεινασμένες αλλά κάνουν και καλύτερο πήδημα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω δεν ξερω να σου πω αλλα οι περισσοτερες που ερχονται εδω για να δουλεψουν ερχονται απο πολυ μικρη ηλικια μπορει κ απο τα 16-17...δηλαδη ουτε σχολειο μπορει να μην εχουν τελειωσει κ για να τις αφησουν οι οικογενειες απο τα 16 εαν εχουν κιολας οικογενεια γιατι πολλες που τις φερνουν τις φερνουν κ απο ορφανοτροφεια φαντασου για τι επιπεδο μιλαμε....

Εχεις στο μυαλό σου μόνο πουτάνες και στριπτηζούδες... Υπάρχουν μεγαλύτερες γυναίκες του ανατολικού μπλοκ (δουλεύουν καθαρίστριες, μπέιμπυ σίτερς, σερβιτόρες) που μπροστά τους η Νατάσα θα έπρεπε να πλένει πιάτα..........

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Ρωσίδες και Ελλεηνίδες λίγο διαφέρουν.
Ρωσιδες που ζουν στην Ρωσια δεν εχουν καμια μα καμια σχεση με τις φασολες.
Σιγουρα ωρες ωρες βγαζουν και 10 φασολες απο μεσα τους,εχει πολυ δικιο ο φιλος που το ειπε αλλα δεν μπορουμε να τις συγκρινουμε.Πανω απο ολα ξερουν να ειναι ΓΥΝΑΙΚΕΣ και ειναι πολυ υπερηφανες που ειναι Ρωσιδες,επαξια για μενα συνγκαταλεγονται μεσα στις ομορφοτερες γυναικες του ΚΟΣΜΟΥ.

Επισκέπτης
Εχεις στο μυαλό σου μόνο πουτάνες και στριπτηζούδες... Υπάρχουν μεγαλύτερες γυναίκες του ανατολικού μπλοκ (δουλεύουν καθαρίστριες, μπέιμπυ σίτερς, σερβιτόρες) που μπροστά τους η Νατάσα θα έπρεπε να πλένει πιάτα..........

περσονα κ καθαριστριες ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ που εχουν γινει κ πουτανες κ στριπτιτζουδες οπως κ οι μπεμπυσιττερς κ δεν νομιζω να το ακους απο εμενα πρωτη φορα αυτο....κ δεν εχω εγω στο μυαλο μου αυτες...αυτοι που γραφουν εχουν αυτες στο μυαλο τους.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οι κοπέλες που έχουν περάσει από το Δημοτικό της CCCP πίστεψέ με ξέρουν πολύ περισσότερα από τις μπαζόλες Ελληνίδες με λόουερ, λύκειο και ιεκ ξυνή...
Οι γνώσεις που έπαιρναν τα παιδιά μέχρι γυμνάσιο στην πρώην CCCP είναι ασύγκριτες με την ανύπαρκτη και άχρηστη παιδεία που παίρνεις εσύ στο κωλοχανείο σου....
Οι κοπέλες ειδικά μαθαίνουν από το Δημοτικό να μαγειρεύουν, να ράβουν, να καθαρίζουν, να δίνουν τις πρώτες βοήθειες και γενικά να αποκτούν σύνολο γνώσεων το οποίο με είχε εκπλήξει και μένα στην αρχή που θεωρούσα τις στριποκώλες μόνο για σωλήνα και κωλοτρίψιμο. Στην αρχή νόμιζα ότι είχα πέσει στην περίπτωση...... Στη συνέχεια η σύμπτωσις έπαψε να είναι σύμπτωσις αλλά απόδειξις.....

Επισκέπτης
Οι κοπέλες ειδικά μαθαίνουν από το Δημοτικό να μαγειρεύουν, να ράβουν, να καθαρίζουν, να δίνουν τις πρώτες βοήθειες και γενικά να αποκτούν σύνολο γνώσεων το οποίο με είχε εκπλήξει

σε αυτο συμφωνω κ εγω...αλλα το ερωτημα δεν νομιζω να αφορα αποκλειστικα ΡΩΣΣΙΔΕΣ?επειδη παρολο που βλεπω για ρωσσιδες να γραφει ο τιτλος δεν νομιζω να εννοει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ρωσσιδες εαν ειναι ετσι συμφωνω...

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
συγνωμη φιλε μου αλλα εψαξα στο γκουγκλ για την λεξη φασολα και μου βγαζει μονο οσπρια.... τι σημαινει φασολα ?
ενα πολυ σοφο παληκαρι απο το σαιτ που δυστυχως δεν γραφει πλεον, μου ειχε πει καποτε οτι ''..η ρωσιδα κρυβει μεσα της δεκα φασόλες....''

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρωσιδες που ζουν στην Ρωσια δεν εχουν καμια μα καμια σχεση με τις φασολες.
Σιγουρα ωρες ωρες βγαζουν και 10 φασολες απο μεσα τους,εχει πολυ δικιο ο φιλος που το ειπε αλλα δεν μπορουμε να τις συγκρινουμε.Πανω απο ολα ξερουν να ειναι ΓΥΝΑΙΚΕΣ και ειναι πολυ υπερηφανες που ειναι Ρωσιδες,επαξια για μενα συνγκαταλεγονται μεσα στις ομορφοτερες γυναικες του ΚΟΣΜΟΥ.
το δικό σου κόλλημα με τις Ρωσσίδες (και το δικό μου και άλλων) δεν μπορεί επαγωγικά να οδηγεί στην κρίση ότι είναι οι ωραιότερες του κόσμου....
Υπάρχουν πολλοί που μιλούν για τις Βραζιλιάνες, άλλοι για τις Αργεντινές, άλλοι για τις Γαλλίδες, άλλοι για τις Ιταλίδες, άλλοι για τις Ισπανίδες.

Το μόνο βέβαιο και σίγουρο, είναι πως καίτοι τουριστική χώρα δεν έχω ουδέποτε ακούσει από κανέναν ξένο για την ομρφιά των Ελληνίδων...... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Όσοι δεν ταξιδεύουμε στην Ρωσία πού μπορούμε να γνωρίσουμε Ρωσίδες εδώ ;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σε αυτο συμφωνω κ εγω...αλλα το ερωτημα δεν νομιζω να αφορα αποκλειστικα ΡΩΣΣΙΔΕΣ?επειδη παρολο που βλεπω για ρωσσιδες να γραφει ο τιτλος δεν νομιζω να εννοει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ρωσσιδες εαν ειναι ετσι συμφωνω...
Εγώ ότι λέγει ο τίτλος αυτό σχολιάζω... Δεν μπορώ να οσφραίνομαι τους όνυχες για το τι άλλο θέλει να πει τω ποιητή....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όσοι δεν ταξιδεύουμε στην Ρωσία πού μπορούμε να γνωρίσουμε Ρωσίδες εδώ ;
Φίλε άργησες... Εκτός από τις πουτάνες ακόμα και στα στριπτηζάδικα είναι ήδη πλέον είδος προς εξαφάνιση....
Εχει γιομίσει ο τόπος με ΒουλγαροΡουμανοΛιθουανοΠολωνέζες μέλη της Ε.Ε.

Ο νοών νοείτο......

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
οι κοπέλες που έχουν περάσει από το Δημοτικό της CCCP πίστεψέ με ξέρουν πολύ περισσότερα από τις μπαζόλες Ελληνίδες με λόουερ, λύκειο και ιεκ ξυνή...
Οι γνώσεις που έπαιρναν τα παιδιά μέχρι γυμνάσιο στην πρώην CCCP είναι ασύγκριτες με την ανύπαρκτη και άχρηστη παιδεία που παίρνεις εσύ στο κωλοχανείο σου....
Οι κοπέλες ειδικά μαθαίνουν από το Δημοτικό να μαγειρεύουν, να ράβουν, να καθαρίζουν, να δίνουν τις πρώτες βοήθειες και γενικά να αποκτούν σύνολο γνώσεων το οποίο με είχε εκπλήξει και μένα στην αρχή που θεωρούσα τις στριποκώλες μόνο για σωλήνα και κωλοτρίψιμο. Στην αρχή νόμιζα ότι είχα πέσει στην περίπτωση...... Στη συνέχεια η σύμπτωσις έπαψε να είναι σύμπτωσις αλλά απόδειξις.....

Παλιότερα υπήρχε και στα Ελληνικά σχολεία το μάθημα την Οικιακής Οικονομίας όπου διδάσκονταν ένα σωρό χρήσιμα πράγματα... αργότερα όμως λόγω "εξιχρονισμού" καταργήθηκε κι αυτό... μαζί με τόσα άλλα... (και δυστηχώς δεν ήταν το μόνο)...

male123

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
50
Πόντοι
1
Εχω να παω με ελληνιδα πανω απο 5 χρονια.... Ας ειναι ευλογημενο το ξανθο γενος...... :dancing:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
+10000000000000  εχω παθει πλακα με κατι τετοιες γνωσεις,να φανταστιτε ξερουν διαφορα πραγματα για τον τροπο ζωης, που αυτα τα ξερουν μονο Ελληνιδες ηλικιωμενες και τις παλιας σχολης και οι γιαγιαδες μας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Παλιότερα υπήρχε και στα Ελληνικά σχολεία το μάθημα την Οικιακής Οικονομίας όπου διδάσκονταν ένα σωρό χρήσιμα πράγματα... αργότερα όμως λόγω "εξιχρονισμού" καταργήθηκε κι αυτό... μαζί με τόσα άλλα... (και δυστηχώς δεν ήταν το μόνο)...
το οποίο ακόμα και τότε ήταν για τον πούτσο.... Μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής έχεις κάνει ποτέ; Μάθημα πρώτων βοηθειών; Μάθημα δενδροφύτευσης και δασοπροστασίας; Μάθημα ανακύκλωσης;

Μα καλά τι διάολο... Ποιόο χρήσιμο δεν είναι να γνωρίζεις την ύπαρξη του κρυφού σχολειού και τη σφαγή της Σμύρνης; Σιγά τώρα μην ασχολείται η ανωτέρα των νεοελλήνων φυλή με το μαγείρεμα, την καθαριότητα και την κοινωνική συμπεριφορά... Αυτά είναι για κοινούς θνητούς... Εμείς κατοικούμε στον Ολυμπο....... Αλλο εάν δεν έχουμε αλεξίπτωτο να κατεβούμε......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
+10000000000000  εχω παθει πλακα με κατι τετοιες γνωσεις,να φανταστιτε ξερουν διαφορα πραγματα για τον τροπο ζωης, που αυτα τα ξερουν μονο Ελληνιδες ηλικιωμενες και τις παλιας σχολης και οι γιαγιαδες μας.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

τι άζακς κσύλιτ μπανγκ και μαλακίες...... Μου έκανε το σπίτι λαμπίκο με ξύδι, αλάτι και σόδα..... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom