jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
Παιδιά συγγνώμην αλλά το να χρειάζεται μέσον για να συναντήσει κάποιος μια κοπέλα που εκδίδεται (πληρώνεται για να κάνει σεξ δηλαδή!) μου φαίνεται λίγο ξεπεσμός.
Και εν πάση περιπτώσει η Ελβίρα (ή όπως αλλιώς ήταν γνωστή) είναι πολύ συμπαθητική κοπέλα, έξυπνη, γλυκιά κλπ αλλά δεν είναι ούτε κάποια σούπερ καλλονή, ούτε το απίστευτο σεξ κάνει.
Θα έλεγα πως το δυνατό της σημείο είναι το social time, αλλά μην τρελαθούμε κι όλας...
ποσο κοστολογειτε το λαδοκοριτσο ?
70 αν θυμαμαι καλα
δεν ειναι vfm
ειναι αυτο που ειπαν παραπανω δεν ειναι κατι ιδιαιτερο...
καλα αυτα γουστα ειναι .... παντως η τιμη οχι καλη για τετοιες εποχες!
Ισχύει! Για να είμαστε δίκαιοι. Επί τέλους είναι 24 χρονών.
Εδώ είχε τρελαθεί η Τζέσσυ μιλφ και ζητούσε 200άρια!!
ο καθενας κοστολογει και αξιολογει με τα δεδομενα του
πωπω 200αρι ? για να κανει τι ?
και εγώ επίσης πλακα κανω άσχετος αν την ξέρω....Παιδιά συγγνώμην αλλά το να χρειάζεται μέσον για να συναντήσει κάποιος μια κοπέλα που εκδίδεται (πληρώνεται για να κάνει σεξ δηλαδή!) μου φαίνεται λίγο ξεπεσμός.
Και εν πάση περιπτώσει η Ελβίρα (ή όπως αλλιώς ήταν γνωστή) είναι πολύ συμπαθητική κοπέλα, έξυπνη, γλυκιά κλπ αλλά δεν είναι ούτε κάποια σούπερ καλλονή, ούτε το απίστευτο σεξ κάνει.
Θα έλεγα πως το δυνατό της σημείο είναι το social time, αλλά μην τρελαθούμε κι όλας...
σε ψαχνουν για την συνταξη baby???Καλησπερα μωρα μου. Το κινητο στο μπλογκ κ στις αγγελιες δλδ το 356 δε θα ισχυει πλεον. Οποιος θελει στο αλλο που το εχετε οι περισσότεροι που εχουμε βρεθει η στειλτε μου πμ.Ευχαριστώ πολυ! Φιλάκια.
για να ξοδέψουν τη σύνταξησε ψαχνουν για την συνταξη baby???
Καλησπερα μωρα μου. Το κινητο στο μπλογκ κ στις αγγελιες δλδ το 356 δε θα ισχυει πλεον. Οποιος θελει στο αλλο που το εχετε οι περισσότεροι που εχουμε βρεθει η στειλτε μου πμ.Ευχαριστώ πολυ! Φιλάκια.