You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελβιρα23,μασαζ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 158K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
masseurathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Προσωπικά, αν και δεν έχω κάνει -ακόμα- μασάζ με την Ελβίρα, μου έχει απαντήσει και σε pm και σε 2 τηλεφωνήματα με ευγένεια. Απορώ για την επίθεση από ορισμένους. Δεν γουστάρετε; Δεν πάτε, απλό είναι. Και αν κρίνω από τη φωτό στο avatar, πρέπει να είναι αστέρι η κοπέλα. Αυτά...
KyklopasPolifimos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Ανεξαρτητα απο τα γουστα του καθενος, η ευγενεια επιβαλεται. Ποσο μαλιστα οταν μιλαμε για αυτο το χαρουμενο, ευγενικο και φιλικο κοριτσι την Ελβιρα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Σου ειπε κανενας να πας με το ζορι ρε φιλε? Εσυ αντε να γαμησεις την Σκλεναρικοβα.σιγά μην πληρώσουμε 70e στο βόδι αυτη πρέπει να πληρώνει όχι να την πληρώνουμε έτσι όπως ειναι Μεγάλη πείνα και ανωμαλία έχει πέσει για να πηγαίνουμε με αυτή
priamos_xx
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Καλα οτι δεν υπαρχουν κοριτσια στη πιατσα γνωστο. νεκρα 5-6 μονο. Μεγαλη πεινα. Κριμα κ ολας υπαρχει μεγαλη ανωμαλια οπως φαινεται. Παλι καλα η δουλιτσα να βγαινει. Νταξει βοδι... μικρη φαλαινιτσα μωρέ! Κ σταματα το bulling δεν ειναι της μοδος.
Ε όχι βόδι..κ μικρή φαλαινίτσα .., τι είναι μωρέ αυτά;; 'Ελεος με τους "πετυχημένους" χαρακτηρισμούς πια!! Όποιος δεν θέλει μπορεί να πάει με την Κλόντια κ τη Σκλεναρίκοβα, όπως πολύ σωστά είπαν ο Αντζελο κ ο Αλεξ, επίσης άκουσα ότι κ η Ζιζελ έχει κάτι κενά αυτή τη περίοδο..
Σεβασμός κ ευγένεια πάνω από όλα!! Ειδικά προς την Ελβίρα που είναι πολύ ευγενική κ με το χαμόγελο πάντα!! ;)
priamos_xx
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Νταξει υπερβολές. Οχι κ παντα.
Εντάξει μπορεί όχι κ πάντα.. αλλά υπερβολές σίγουρα δεν είναι!! ;)
KyklopasPolifimos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Σε τρωει το κολαρακι σου... και δεν το δίνεις παναθεμάσε!!!!Νταξει υπερβολές. Οχι κ παντα.
XRHTOSPETRAS75
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2012
- Like
- 182
- Πόντοι
- 1
καλύτερα γλίτωσες και τα λεφτά σου η τύπισα απλά δεν βλέπεται δεν είναι καμπυλάτη ειναι απλά χοντρήτην πηρα προχθες για να κλεισουμε ραντεβου αλλα μου το κλεισε στα μουτρα....μετα απο αυτο δυσκολα να την προτιμησω..
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Αν ειναι η κοπελα του αβαταρ της, δεν ειναι χοντρη.καλύτερα γλίτωσες και τα λεφτά σου η τύπισα απλά δεν βλέπεται δεν είναι καμπυλάτη ειναι απλά χοντρή
Jack Skellington
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 240
- Like
- 22.429
- Πόντοι
- 31.628
καλύτερα γλίτωσες και τα λεφτά σου η τύπισα απλά δεν βλέπεται δεν είναι καμπυλάτη ειναι απλά χοντρή
Αγενής, ξεαγενής, ο παίχτης έχει 100% δίκιο.
XRHTOSPETRAS75
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2012
- Like
- 182
- Πόντοι
- 1
καμιά σχέση με αυτό που βλέπεις η φωτο ειναι αρκετά παλιά η δεν ειναι δικιά της για μένα το δεύτερο εντάξη η κοπέλα είναι ευγενική και προσπαθεί να σε ικανοποιήσει αλλά εγώ δεν πήγαινα πάλι μαζί της ούτε αν με πλήρωνε αυτη τώρα και σημειώνω ότι μου δεν μου αρέσουν η αδύνατες αλλά οιγυναθκες με καμπύλες αλλά με τη συγκεκριμένη πρέπει να είσαι πολύ ανώμαλοςΑν ειναι η κοπελα του αβαταρ της, δεν ειναι χοντρη.
ok να σηκωνεις και κανενα τηλ..Καλησπέρα Ανωμαλιαρικα μου! Απο τεταρτη ξανα διαθεσιμη!
προσπαθω να τα σηκωνω ολα πλέον η να απανταω σε σμς! Αα κ τι εννοείς στοέκλεισα? Μηπως έπεσε η γραμμή? Δε θυμάμαι καμια συζητηση με άσχημο τελος.ok να σηκωνεις και κανενα τηλ..
χτυπουσε και μου το έκλεισες στα μουτρα...πρεπει να σεπροσπαθω να τα σηκωνω ολα πλέον η να απανταω σε σμς! Αα κ τι εννοείς στοέκλεισα? Μηπως έπεσε η γραμμή? Δε θυμάμαι καμια συζητηση με άσχημο τελος.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K