sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τι χρονολογια υπηρετησες?λες να τον χτυπαγαν και τα αρβυλα? να του εκανε και το κρανος φαγουρα?
τι χρονολογια υπηρετησες?λες να τον χτυπαγαν και τα αρβυλα? να του εκανε και το κρανος φαγουρα?
τι χρονολογια υπηρετησες?
ουτε με πμ?δε λεω.
ουτε με πμ?
μετα το 88?
γαμώ
γαμώ και τον στρατό σας
γαμώ και το κράτος σας
γαμώ και την κοινωνία σας
rigormortis
τι έγραψα πάλι ο πούστης
όταν θα σαι στο κέντρο θα ρθει ένας απ την προεδρικη φρουρά για να διαλέξει .θα σε ρωτήσει σίγουρα.αν έχεις θέματα υγείας κτλ.εσύ θα πεις ότι έχεις τη μέση σου.δούλευα σε μεταφορική πές κι έχω τη μέση μουΓεια σας συναγωνιστες! Μεσα στο 2014 θα κοψω την αναβολλη μου, αλλα πιστευω οτι λογω του υψους που εχω (1,95) θα με πανε 100% προεδρικη φρουρα... και αυτο ειναι γαμησι απ οτι εχω καταλαβει... υπαρχει τροπος να τη γλυτωσω? περνας απο εκπαιδευση πρωτα ακουσα...
Περιμενω τις αποψεις σας, τα υπερ και τα κατα...
Τύποι φεύγω για Κύπρο πεζικό ΕΛΔΥΚ τυφεκιοφόρος. Τι παίζει εκεί? Καμιά παλιότερη σειρά εδώ? Άκουσα πως όλα είναι ανώτερα από ότι είναι στην Ελλάδα από καθαριότητα, πειθαρχία και πιο σοβαρή εκπαίδευση και γυμναστική.
Σε πήραν αναγκαστικά ή το δήλωσες?
τφ?θα πηξεις στην σκοπια τυπε :-Σε πήραν αναγκαστικά ή το δήλωσες?
φιλαρακι ειχε παει εθελοντικα προπερσυ ΕΛΔΥΚ γιατι ειχε κυπρια γκομενα.Τύποι φεύγω για Κύπρο πεζικό ΕΛΔΥΚ τυφεκιοφόρος. Τι παίζει εκεί? Καμιά παλιότερη σειρά εδώ? Άκουσα πως όλα είναι ανώτερα από ότι είναι στην Ελλάδα από καθαριότητα, πειθαρχία και πιο σοβαρή εκπαίδευση και γυμναστική.
Θα καταλαβεις τι θα πει στρατος, εισαι πολυ τυχερος που θα υπηρετησεις εκει.
Η ΕΛΔΥΚ είναι μοναδα οπου γινονται τα παντα προβλεπομενα - στρατιωτικα,η εκπαιδευση ειναι ουσιαστικη και το σπουδαιοτερο απο ολα εχει επανδρωση σχεδον 100% όπερ σημαινει δεν θα πηξεις στην σκοπια και την αγγαρια καθως θα βγαινουν οι υπηρεσιες.
Σημ: αυτα ισχυαν πριν 10 χρονια ακριβως, ευχομαι να ειναι ετσι και σημερα.
θα μάθεις σύντομα μόνος σου.εδώ ο καθένας θα σου πει τη μαλακια τουΤύποι φεύγω για Κύπρο πεζικό ΕΛΔΥΚ τυφεκιοφόρος. Τι παίζει εκεί? Καμιά παλιότερη σειρά εδώ? Άκουσα πως όλα είναι ανώτερα από ότι είναι στην Ελλάδα από καθαριότητα, πειθαρχία και πιο σοβαρή εκπαίδευση και γυμναστική.