Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ρωτα τον θα στα εξηγησει ολα
βασικά .....Mπόλντης
Ετοιμασου να βαλεις παλι την κουπα του πρωταθλητη.Λεω να αλλαξω αβαταρ το βαρέθηκα
Ετοιμασου να βαλεις παλι την κουπα του πρωταθλητη.
κρίμα την ώρα που σπαταλήσεις για να φας πένκέικσ της συμφοράς !
Δεν βάζουμε λάδι ..!....αυτό κράτα το για το βράδυ ! Bιταμ κουζίν ...το ρευστό ! όλα θα σας τα μαθαίνω ;)
άμα στάξεις και μερικές σταγόνες γκραν μαρνιέ ή όποιο άλλο λικεέρ ή μαυρο ρούμι ;)Έριξα μέλι με τριμμένα καρύδια από πάνω και έγιναν μούρλια. Ωραία συνταγή.
προσεξε μην στραβοψωλιασης κακομοιρουλη και μετα ποιος σε ισιωνει ?????γαμώ και τον στρατό σας ,γαμώ και την κοινωνία σας.
Γεια σας συναγωνιστες! Μεσα στο 2014 θα κοψω την αναβολλη μου, αλλα πιστευω οτι λογω του υψους που εχω (1,95) θα με πανε 100% προεδρικη φρουρα... και αυτο ειναι γαμησι απ οτι εχω καταλαβει... υπαρχει τροπος να τη γλυτωσω? περνας απο εκπαιδευση πρωτα ακουσα...
Περιμενω τις αποψεις σας, τα υπερ και τα κατα...
ωραια, και μετα που θα με κοψουνε τι γινεται? θα ειναι καλυτερα η τα ιδια σκατα?λογικα θα κανεις και καποιες ασκησεις για να περασεις, να κοπεις εκει επιτηδες...
γενικα οτι εχει σαν "διαγωνισμα" να κοπεις επιτηδες...
Γεια σας συναγωνιστες! Μεσα στο 2014 θα κοψω την αναβολλη μου, αλλα πιστευω οτι λογω του υψους που εχω (1,95) θα με πανε 100% προεδρικη φρουρα... και αυτο ειναι γαμησι απ οτι εχω καταλαβει... υπαρχει τροπος να τη γλυτωσω? περνας απο εκπαιδευση πρωτα ακουσα...
κανε το κουτσαβακι τυπεΓεια σας συναγωνιστες! Μεσα στο 2014 θα κοψω την αναβολλη μου, αλλα πιστευω οτι λογω του υψους που εχω (1,95) θα με πανε 100% προεδρικη φρουρα... και αυτο ειναι γαμησι απ οτι εχω καταλαβει... υπαρχει τροπος να τη γλυτωσω? περνας απο εκπαιδευση πρωτα ακουσα...
εδω πηρανε φιλο μου που ειναι λιγο πιο κοντος... στραβοκανης, καμπουρης δεν ειμαι, αλλα γενικα οι ψηλοι εχουμε ενα θεμα... τοσο ευκολο?ποιος σου ειπε οτι ειναι 100%? πιο ευκολα δε σε παιρνουνε παρα σε παιρνουνε. δεν αρκει μονο το υψος, πρεπει να μην εισαι στραβοκανης και να μην εισαι και ατσουμπαλος. αντε και σε πηρανε, το πιο ευκολο πραγμα να φυγεις.
εδω πηρανε φιλο μου που ειναι λιγο πιο κοντος... στραβοκανης, καμπουρης δεν ειμαι, αλλα γενικα οι ψηλοι εχουμε ενα θεμα... τοσο ευκολο?
κανε το κουτσαβακι τυπε
φορας γυαλια τυπε;εδω πηρανε φιλο μου που ειναι λιγο πιο κοντος... στραβοκανης, καμπουρης δεν ειμαι, αλλα γενικα οι ψηλοι εχουμε ενα θεμα... τοσο ευκολο?