apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κορυφαιος διαλογος τυπε-γειααααα
-γεια
-κουτσαβακι;
-κουτσος
κορυφαιος διαλογος τυπε-γειααααα
-γεια
-κουτσαβακι;
-κουτσος
κορυφαιος διαλογος τυπε
ειχα παρει γυαλια παλιοτερα αλλα δεν τα φοραω, 0,5 βαθμο μυωπια εχω μονο στο ενα ματιφορας γυαλια τυπε;
:Sειχα παρει γυαλια παλιοτερα αλλα δεν τα φοραω, 0,5 βαθμο μυωπια εχω μονο στο ενα ματι
Γεια σας συναγωνιστες! Μεσα στο 2014 θα κοψω την αναβολλη μου, αλλα πιστευω οτι λογω του υψους που εχω (1,95) θα με πανε 100% προεδρικη φρουρα... και αυτο ειναι γαμησι απ οτι εχω καταλαβει... υπαρχει τροπος να τη γλυτωσω? περνας απο εκπαιδευση πρωτα ακουσα...
Περιμενω τις αποψεις σας, τα υπερ και τα κατα...
Τι λες ανθρωπε μου?Γεια σας συναγωνιστες! Μεσα στο 2014 θα κοψω την αναβολλη μου, αλλα πιστευω οτι λογω του υψους που εχω (1,95) θα με πανε 100% προεδρικη φρουρα... και αυτο ειναι γαμησι απ οτι εχω καταλαβει... υπαρχει τροπος να τη γλυτωσω? περνας απο εκπαιδευση πρωτα ακουσα...
Περιμενω τις αποψεις σας, τα υπερ και τα κατα...
ποιο ακριβως ειναι το τζοκερ δηλαδη..? για ανελυσε αν μπορεις τα υπερ...Τι λες ανθρωπε μου?
Εδω καποιοι φιλανε κατουρημενες ποδιές για να πανε στην Προεδρικη Φρουρα.
Κι εσενα θα σου πεσει το τζοκερ και θα...ψαξεις τροπο να την γλυτωσεις????????????
Δεν μπορει, κατι λαθος θα καταλαβα, δεν μπορει!!!!
Τι λες ανθρωπε μου?
Εδω καποιοι φιλανε κατουρημενες ποδιές για να πανε στην Προεδρικη Φρουρα.
Κι εσενα θα σου πεσει το τζοκερ και θα...ψαξεις τροπο να την γλυτωσεις????????????
Δεν μπορει, κατι λαθος θα καταλαβα, δεν μπορει!!!!
ποιο ακριβως ειναι το τζοκερ δηλαδη..? για ανελυσε αν μπορεις τα υπερ...
δεν ειμαι αθηναιος φιλε...παραμονη αθηνα, να μη φυγεις μακρια απο τη μαμα και το παστιτσιο
δεν ειμαι αθηναιος φιλε...
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλυτερα, απο το να σε κανουν τουμπανο τα κουνουπια στα Ρίζια Εβρου.δεν ειμαι αθηναιος φιλε...
εσυ πηγες στρατο?Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλυτερα, απο το να σε κανουν τουμπανο τα κουνουπια στα Ρίζια Εβρου.
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλυτερα, απο το να σε κανουν τουμπανο τα κουνουπια στα Ρίζια Εβρου.
κανενα υπερ λοιπον.
έχω ακούσει ότι εκεί πας μόνο για τα σκοπέτα σου και μετά είσαι ελεύθερος, ούτε στρατόπεδα, άλλες υπηρεσίες/αγγαρείες, επιθεωρήσεις, αναφορές κλπ
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλυτερα, απο το να σε κανουν τουμπανο τα κουνουπια στα Ρίζια Εβρου.
Κάτι τέτοια συνέχισε να λες και μετά θα 'χει άδικο ο Λάκης να σε λέει φλώρο ΔΑΠίτη...