thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
κλαιν μαιν εγινε πλεον ο στρατος !Εγώ ορκίστηκα 4 Απριλίου. Για εκπαίδευση ήμουν Σπάρτη στο Κεεμ. Είμαι Πεζικό. Χαλαρά πράγματα εκεί. Τα στελέχη σχεδόν όλα ήταν εξηγημένα και δεν μας είχαν σφιχτά. Πολύς ελεύθερος χρόνος σε σημείο που βαριόσουν αρκετές φορές. Ζήτημα να κάναμε μία χαλαρή γυμναστική 3-4 φορές στις 23 μέρες που ήμουν εκεί. Το κλίμα εκεί αλλοπρόσαλλο με πολύ κρύο το βράδυ και νωρίς το πρωί και πολλή ζέστη μετά της 10. Η ΕΣΣΟ πολύ προβληματική και πολλοί γιωτάδες-ψευτογιωτάδες. Άπειρα βύσματα που το έλεγαν και με καμάρι ΛΟΛ και τελικά μετατέθηκαν όλοι κοντά στις περιοχές τους! Πολλοί αλλοδαποί που ωστόσο αν φερόσουν τυπικά και δεν προκαλούσες θα είχες μία χαρά σχέση.
Το μόνο που άξιζε μέχρι στιγμής από άποψη εκπαίδευσης ήταν η βολή που κάναμε με G3A3! Κάβλα! Τώρα στην Κύπρο ευελπιστώ να έχω πιο σοβαρή στρατιωτική εκπαίδευση γιατί μέχρι τώρα τα μόνα πράγματα που με ζόρισαν είναι οι συνθήκες υγιεινής που ήταν χάλια και τα τεράστια ταξίδια που όπως μου λέει ένας φίλος μου που ήταν 35ΜΚ θα τελειώσουν στην Κύπρο.
κανε την υποχρεωση σου και τελειωνε ! !
οταν απολυθεις θα ειναι ολα μια αναμνηση !!! (στο χερι σου ειναι αυτη την αναμνηση να την κανεις ωραια )