Γεροντας Πιθηκισιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Σκαπανεύς ήσουν τύπε; Μηχανικό κιέτς; Εγώ 294 Τ.Ε Πεζικού Καλυθιές Ρόδου. ΜΑΥΡΙΛΑ.
το μαυριλα ειναι πολυ λαιτ χαρακτηρισμος. ποτε ησουν εκει ρε χριστιανε;
εχει γουστο
Σκαπανεύς ήσουν τύπε; Μηχανικό κιέτς; Εγώ 294 Τ.Ε Πεζικού Καλυθιές Ρόδου. ΜΑΥΡΙΛΑ.
ΤΕΑ το έλεγαν ότνα ήμουν, δεν δεν θυμάμαι που έβγαιναν τα αρχικα, πλωτά ένα καλοκαίρι κάναμε, αλλά εγω δεν πήγα ήμουν Καταβιά, αλλά πολλά σκοινάκια είχαμε... όλο έξω είμαστεΣτο 541 είχε και το ΤΑΕ αν θυμάμαι καλά τάγμα άμεσης επέμβασης θυμάμαι που έκαναν συνεχώς πλωτά
Να δεις που θα βγούμε και συγγενείς και θα σε φέρω στο δρόμο του Κυρίου γέροντα.το μαυριλα ειναι πολυ λαιτ χαρακτηρισμος. ποτε ησουν εκει ρε χριστιανε;
εχει γουστο
Όχι ρε...έχω ακόμα....Εδώ είμαι φιλαράκι...
Τι λέει,ετοιμάζεσαι για φαντάρος ή κατάλαβα λάθος;
Την καλησπερα μου.Αφου μαζευεις πληροφοριες παρε μια , κανε τους εποπ να μην ξερουν ουτε το μικρο σου ετσι γλυτωνεις να σε πετανε στον τακο.Εκτος και εαν η φατσα σου ειναι η καμπανα η ιδιαΌχι ρε...έχω ακόμα....
Πληροφορίες μαζεύω!!!
Την καλησπερα μου.Αφου μαζευεις πληροφοριες παρε μια , κανε τους εποπ να μην ξερουν ουτε το μικρο σου ετσι γλυτωνεις να σε πετανε στον τακο.Εκτος και εαν η φατσα σου ειναι η καμπανα η ιδια
Να δεις που θα βγούμε και συγγενείς και θα σε φέρω στο δρόμο του Κυρίου γέροντα.
Εαν δεν εισαι καμπανοφατσα τοτε θα περασεις καλα.Στο κεντρο μην πιασεις απευθειας φιλιες ,Κατσε και μετρα τον καθενα οσο θα περνανε οι μερες ξεσκαρταρισε τους μαμελουκους με τα normal παιδια .Καλησπέρα!Όχι, δεν είμαι καμπανόφατσα!
Κάποιος ξύπνησε στραβά!Άκουσε 'κει αξύριστος!!!!!Καθαρματίδιο!!!!!Έλιωσα στο γέλιο!!!!!!!!!!Επειδη στην ζωη πρεπει να γελαμε κιολας παρε ενα ομορφο βιντεακι απο αναφορα σε στρατοπεδο το εβρου νομιζω.
Δεν ξυπνησε στραβα απλα ελειπε ο δοικας και ειπε αυτος να παρει τα ηνια και να πουλησει τρελα στα 18χρονα .Να πουμε την αληθεια πρεπει να τα πολλοι μπουρδελα οι σειρουλες.
4) Αν έχετε βύσμα να ξέρετε ότι δεν είναι 100% βέβαιο ότι θα έχετε καλύτερη θητεία από κάποιον που δεν έχει. Ένα παλικαράκι γιος επιχειρηματία έβαλε βύσμα για να έρθει Ρόδο αντί για Έβρο και τον πήγαινε 5-1 ενώ οι φίλοι του που πήγαν στο Λαγό Έβρου έκαναν 1 υπηρεσία κάθε 3 εξόδους.
Γενικα υπαρχει μεγαλος αριθμος στρατιωτων στον Εβρο για αυτο πολλα στρατοπεδα δεν εχουν θεμα με τις υπηρεσιες σε αντιθεση με τα νησια.Τέτοια νούμερα στον Έβρο έχουν κάτι πολύ ειδικές μονάδες, λόχοι διοικήσεως, λέσχες κτλ. ;)
Μπορεί να μην είχαν γερό βύσμα αλλά κάποιο τηλεφωνάκι θα έπεσε.
Μην νομίζετε ότι στον Έβρο, δεν υπάρχουν βύσματα. Κάθε άλλο.
Φίλος μου, με ΠΟΛΥ χόντρό βύσμα κανόνισε να πάει στη ΛΑΕΔ στο Διδυμότειχο (ζωάρα και το πολύ 1-2 υπηρεσίες την εβδομάδα) για να ναι κοντά στην κοπέλα του που ήταν τότε στην αστυφυλάκων Διδυμοτείχου!
1 υπηρεσια καθε 3 εξοδους στον εβρο και μιλατε ρεεεεεεεε!!!!!! 1 εξω 13 μεσα στον εβρο το 94!Γενικές συμβουλές για στρατό:
1) Ψωνιστε βασικα πράγματα από φανταρομαγαζα στο Μοναστηράκι γιατί ο στρατός δίνει 2 σώβρακα και 2 κοντομανικα.
2) Περάστε όσο πιο απαρατήρητοι γίνεται. Ειδικά σε ΕΠΟΠ και υπαξιωματικούς ΕΜΘ που είναι οι πιο κομπλεξες.
3) Μη γαματε άλλους φαντάρους με ψευτοασθενειες και βυσματικες άδειες γιατί θα σας γαμησουν κι αυτοί.
4) Αν έχετε βύσμα να ξέρετε ότι δεν είναι 100% βέβαιο ότι θα έχετε καλύτερη θητεία από κάποιον που δεν έχει. Ένα παλικαράκι γιος επιχειρηματία έβαλε βύσμα για να έρθει Ρόδο αντί για Έβρο και τον πήγαινε 5-1 ενώ οι φίλοι του που πήγαν στο Λαγό Έβρου έκαναν 1 υπηρεσία κάθε 3 εξόδους.
5) Τέλος μην ακούτε τις υπερβολές όσων έχουν πάει πριν από σας. Τα πράγματα ειδικά σήμερα είναι πολύ χαλαρά και όταν θα γαμιεστε αύριο μεθαύριο στη δουλειά, θα θυμάστε το φανταρικο με νοσταλγία.
1 μέσα 3 έξω ήταν στον Λαγό Έβρου τύπε και την ίδια εποχή στη Ρόδο ήταν 5 μέσα 1 έξω. Και ο τύπος έβαλε βύσμα να μην πάει Έβρο και να έρθει Ρόδο. Γι' αυτό λέω μη νομίζετε όσοι δεν έχετε υπηρετήσει ακόμα ότι το βύσμα σας εγγυάται καλύτερη θητεία εκτός αν είναι χοντρό και σας φέρει Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού ή Μετοχικό Ταμείο ή φωτοτυπά στο ΓΕΣ. Και στη Ρόδο την ίδια εποχή με μένα σε άλλο στρατόπεδο έπαιζε 11 μέσα 1 έξω για 1,5 μήνα.1 υπηρεσια καθε 3 εξοδους στον εβρο και μιλατε ρεεεεεεεε!!!!!! 1 εξω 13 μεσα στον εβρο το 94!