Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Σκαπανεύς ήσουν τύπε; Μηχανικό κιέτς; Εγώ 294 Τ.Ε Πεζικού Καλυθιές Ρόδου. ΜΑΥΡΙΛΑ.

το μαυριλα ειναι πολυ λαιτ χαρακτηρισμος. ποτε ησουν εκει ρε χριστιανε;
εχει γουστο  :2funny: :2funny:

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Στο 541 είχε και το ΤΑΕ αν θυμάμαι καλά τάγμα άμεσης επέμβασης θυμάμαι που έκαναν συνεχώς πλωτά

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Στο 541 είχε και το ΤΑΕ αν θυμάμαι καλά τάγμα άμεσης επέμβασης θυμάμαι που έκαναν συνεχώς πλωτά
ΤΕΑ το έλεγαν ότνα ήμουν, δεν δεν θυμάμαι που έβγαιναν τα αρχικα, πλωτά ένα καλοκαίρι κάναμε, αλλά εγω δεν πήγα ήμουν Καταβιά, αλλά πολλά σκοινάκια είχαμε... όλο έξω είμαστε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
571 Ειδικο Ταγμα Προκαλυψεως..που τελικα ηταν Ταγμα Ανεπιθυμητων!!!Πιο Μαυρο και απο το πετρελαιο :s&m_3:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Όχι ρε...έχω ακόμα....
Πληροφορίες μαζεύω!!!
Την καλησπερα μου.Αφου μαζευεις πληροφοριες παρε μια , κανε τους εποπ να μην ξερουν ουτε το μικρο σου ετσι γλυτωνεις να σε πετανε στον τακο.Εκτος και εαν η φατσα σου ειναι η καμπανα η ιδια :2funny: :2funny:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Την καλησπερα μου.Αφου μαζευεις πληροφοριες παρε μια , κανε τους εποπ να μην ξερουν ουτε το μικρο σου ετσι γλυτωνεις να σε πετανε στον τακο.Εκτος και εαν η φατσα σου ειναι η καμπανα η ιδια :2funny: :2funny:

Καλησπέρα!Όχι, δεν είμαι καμπανόφατσα! :cheesy:

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Επειδη στην ζωη πρεπει να γελαμε κιολας παρε ενα ομορφο βιντεακι απο αναφορα σε στρατοπεδο το εβρου νομιζω.

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα!Όχι, δεν είμαι καμπανόφατσα! :cheesy:
Εαν δεν εισαι καμπανοφατσα τοτε θα περασεις καλα.Στο κεντρο μην πιασεις απευθειας φιλιες ,Κατσε και μετρα τον καθενα οσο θα περνανε οι μερες ξεσκαρταρισε τους μαμελουκους με τα normal παιδια .

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Γενικές συμβουλές για στρατό:
1) Ψωνιστε βασικα πράγματα από φανταρομαγαζα στο Μοναστηράκι γιατί ο στρατός δίνει 2 σώβρακα και 2 κοντομανικα.
2) Περάστε όσο πιο απαρατήρητοι γίνεται. Ειδικά σε ΕΠΟΠ και υπαξιωματικούς ΕΜΘ που είναι οι πιο κομπλεξες.
3) Μη γαματε άλλους φαντάρους με ψευτοασθενειες και βυσματικες άδειες γιατί θα σας γαμησουν κι αυτοί.
4) Αν έχετε βύσμα να ξέρετε ότι δεν είναι 100% βέβαιο ότι θα έχετε καλύτερη θητεία από κάποιον που δεν έχει. Ένα παλικαράκι γιος επιχειρηματία έβαλε βύσμα για να έρθει Ρόδο αντί για Έβρο και τον πήγαινε 5 μέσα - 1 έξω ενώ οι φίλοι του που πήγαν στο Λαγό Έβρου έκαναν 1 υπηρεσία κάθε 3 εξόδους.
5) Τέλος μην ακούτε τις υπερβολές όσων έχουν πάει πριν από σας. Τα πράγματα ειδικά σήμερα είναι πολύ χαλαρά και όταν θα γαμιεστε αύριο μεθαύριο στη δουλειά, θα θυμάστε το φανταρικο με νοσταλγία.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Επειδη στην ζωη πρεπει να γελαμε κιολας παρε ενα ομορφο βιντεακι απο αναφορα σε στρατοπεδο το εβρου νομιζω.
Κάποιος ξύπνησε στραβά!Άκουσε 'κει αξύριστος!!!!!Καθαρματίδιο!!!!!Έλιωσα στο γέλιο!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξυπνησε στραβα απλα ελειπε ο δοικας και ειπε αυτος να παρει τα ηνια και να πουλησει τρελα στα 18χρονα .Να πουμε την αληθεια πρεπει να τα πολλοι μπουρδελα οι σειρουλες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Δεν ξυπνησε στραβα απλα ελειπε ο δοικας και ειπε αυτος να παρει τα ηνια και να πουλησει τρελα στα 18χρονα .Να πουμε την αληθεια πρεπει να τα πολλοι μπουρδελα οι σειρουλες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θεοί!Δεν μπορώ, ακόμα γελάω!

Είπε ο φαντάρος "στα αρχίδια μου????" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
4) Αν έχετε βύσμα να ξέρετε ότι δεν είναι 100% βέβαιο ότι θα έχετε καλύτερη θητεία από κάποιον που δεν έχει. Ένα παλικαράκι γιος επιχειρηματία έβαλε βύσμα για να έρθει Ρόδο αντί για Έβρο και τον πήγαινε 5-1 ενώ οι φίλοι του που πήγαν στο Λαγό Έβρου έκαναν 1 υπηρεσία κάθε 3 εξόδους.

Τέτοια νούμερα στον Έβρο έχουν κάτι πολύ ειδικές μονάδες, λόχοι διοικήσεως, λέσχες κτλ.  ;)
Μπορεί να μην είχαν γερό βύσμα αλλά κάποιο τηλεφωνάκι θα έπεσε.  :grin:
Μην νομίζετε ότι στον Έβρο, δεν υπάρχουν βύσματα. Κάθε άλλο.
Φίλος μου, με ΠΟΛΥ χόντρό βύσμα κανόνισε να πάει στη ΛΑΕΔ στο Διδυμότειχο (ζωάρα και το πολύ 1-2 υπηρεσίες την εβδομάδα) για να ναι κοντά στην κοπέλα του που ήταν τότε στην αστυφυλάκων Διδυμοτείχου!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τέτοια νούμερα στον Έβρο έχουν κάτι πολύ ειδικές μονάδες, λόχοι διοικήσεως, λέσχες κτλ.  ;)
Μπορεί να μην είχαν γερό βύσμα αλλά κάποιο τηλεφωνάκι θα έπεσε.  :grin:
Μην νομίζετε ότι στον Έβρο, δεν υπάρχουν βύσματα. Κάθε άλλο.
Φίλος μου, με ΠΟΛΥ χόντρό βύσμα κανόνισε να πάει στη ΛΑΕΔ στο Διδυμότειχο (ζωάρα και το πολύ 1-2 υπηρεσίες την εβδομάδα) για να ναι κοντά στην κοπέλα του που ήταν τότε στην αστυφυλάκων Διδυμοτείχου!
Γενικα υπαρχει μεγαλος αριθμος στρατιωτων στον Εβρο για αυτο πολλα στρατοπεδα δεν εχουν θεμα με τις υπηρεσιες σε αντιθεση με τα νησια.
Γενικα απο ατομα που πηγαν στον Εβρο εχω ακουσει για καλες υπηρεσιες και δεν ηταν σε λεσχες κτλ.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Γενικές συμβουλές για στρατό:
1) Ψωνιστε βασικα πράγματα από φανταρομαγαζα στο Μοναστηράκι γιατί ο στρατός δίνει 2 σώβρακα και 2 κοντομανικα.
2) Περάστε όσο πιο απαρατήρητοι γίνεται. Ειδικά σε ΕΠΟΠ και υπαξιωματικούς ΕΜΘ που είναι οι πιο κομπλεξες.
3) Μη γαματε άλλους φαντάρους με ψευτοασθενειες και βυσματικες άδειες γιατί θα σας γαμησουν κι αυτοί.
4) Αν έχετε βύσμα να ξέρετε ότι δεν είναι 100% βέβαιο ότι θα έχετε καλύτερη θητεία από κάποιον που δεν έχει. Ένα παλικαράκι γιος επιχειρηματία έβαλε βύσμα για να έρθει Ρόδο αντί για Έβρο και τον πήγαινε 5-1 ενώ οι φίλοι του που πήγαν στο Λαγό Έβρου έκαναν 1 υπηρεσία κάθε 3 εξόδους.
5) Τέλος μην ακούτε τις υπερβολές όσων έχουν πάει πριν από σας. Τα πράγματα ειδικά σήμερα είναι πολύ χαλαρά και όταν θα γαμιεστε αύριο μεθαύριο στη δουλειά, θα θυμάστε το φανταρικο με νοσταλγία.
1 υπηρεσια καθε 3 εξοδους στον εβρο και μιλατε ρεεεεεεεε!!!!!! 1 εξω 13 μεσα στον εβρο το 94!

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
1 υπηρεσια καθε 3 εξοδους στον εβρο και μιλατε ρεεεεεεεε!!!!!! 1 εξω 13 μεσα στον εβρο το 94!
1 μέσα 3 έξω ήταν στον Λαγό Έβρου τύπε και την ίδια εποχή στη Ρόδο ήταν 5 μέσα 1 έξω. Και ο τύπος έβαλε βύσμα να μην πάει Έβρο και να έρθει Ρόδο. Γι' αυτό λέω μη νομίζετε όσοι δεν έχετε υπηρετήσει ακόμα ότι το βύσμα σας εγγυάται καλύτερη θητεία εκτός αν είναι χοντρό και σας φέρει Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού ή Μετοχικό Ταμείο ή φωτοτυπά στο ΓΕΣ. Και στη Ρόδο την ίδια εποχή με μένα σε άλλο στρατόπεδο έπαιζε 11 μέσα 1 έξω για 1,5 μήνα.

Ray

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
79
Like
538
Πόντοι
360
Μια συμβουλή από εμένα.

Είμαι αξ/κος στρατού αρκετά χρόνια και υπηρετώ σε κάποια από Ειδικές Δυνάμεις (που συγκεκριμένα δεν έχει σημασία)

Μόνο μια συμβουλή έχω να δώσω: Μή μας πρήζετε.

Δηλαδή: αφού θα έρθεις που θα έρθεις με το ζόρι, μή μας ταλαιπωρείς.

Έχω δει άπειρους φαντάρους. Παιδιά με βύσμα, χωρίς βύσμα, με λεφτά, χωρίς κλπ κλπ. Ακόμη και ο πιο κομπλεξικός, έναν που είναι στοιχειωδώς εντάξει δεν πρόκειται να τον βασανίσει. Ίσα ίσα που σαν αξ/κος εγώ θα κυνηγούσα έναν Ε.ΠΟ.Π ή Ε.Μ.Θ γιατί ήρθε να εργαστεί και να πληρωθεί, και δεν πρόκειται να φύγει.

Όσο δε θες εσύ να έρθεις τόσο δε σε θέλω στη δουλειά μου. Κι όμως είμααστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια αλλά και κάθε τι που σε αφορά.
Ένας φαντάρος με ένα ψιλο-φιλότιμο θα περάσει πολύ καλύτερα από έναν με καρα-βύσμα, τον οποίο μπορώ να βρω χίλιες δικαιολογίες και τρόπους να τον ταλαιπωρώ όσο είναι μέσα με αντάλλαγμα "βυσματικές εξόδους"..

Ακόμη και βύσμα να βάλεις, υπάρχει τρόπος. Ο καλός, δηλαδή να μην προκαλείς και ο κακός ο επιδεικτικός ο μάγκικος τύπου "έχω βύσμα και σας γαμάω".
Πίστεψέ με ο πολιτικός ή ο στρατηγός δε θα είναι εκεί όταν θα τρέχεις και δε θα φτάνεις για να σε σώσει... Και πραγματικά έχω πολλά χρόνια ακόμη για να γίνω στρατηγός άρα το βύσμα σου την καριέρα μου δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να την επηρεάσει. Επίσης αν το βύσμα σου είναι στρατιωτικό να είσαι σίγουρος ότι ξέρω πως θα του μιλήσω ώστε να καταλάβει ότι δεν "τρέχω μόνο εσένα" αλλά όλο το στρατόπεδο και αν δεν είσαι γυιος του τότε δεν είναι σίγουρο ότι θα σε πιστέψει.

Φιλικά εντελώς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom