Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.432
Πόντοι
12.756
Φιλος δεν ειναι τοσο μαυρο στρατοπεδο οσο ακουγεται, για την ακριβεια δεν ειναι καν μαυρο στρατοπεδο ποια.Μια χαρα θα περασει το παιδι, απλα απο την πυλη μεχρι το 575 θα εχει περπατημα καλο

Δεν ειναι περπατημα , ειναι μαραθωνιος  ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.432
Πόντοι
12.756
Παπάρια. Στην Αυλώνα παρουσιάστηκα. Το στρατόπεδο είναι τεράστιο. Δεν θα' χει καμία σχέση με τους τέθωρες. Το πολύ να τους συναντήσει στο κεντρικό "μεγάλο" ΚΨΜ.
BTW, φίλος μου πεζοναύτης, Αθηναίος, παρουσιάστηκε στο Βόλο και μετά κατέβηκε Αυλώνα.

Οπως σε ολα τα στρατοπεδα υπαρχουν περιοδοι και περιοδοι , καποιες φορες ειναι για το πουτσο , καποιες φορες σε πανε γαμιωντας ....

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Η Αυλώνα είναι νομίζω το μεγαλύτερο στρατόπεδο στα Βαλκάνια.

teLXiNa

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Το ξέρω για το μέγεθος και τις αποστάσεις και σκέφτομαι, αυτός δεν είναι και μια παράμετρος που θα συμβάλλει στο να συναντώ αξιωματικούς λιγότερο συχνά;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.432
Πόντοι
12.756
Η Αυλώνα είναι νομίζω το μεγαλύτερο στρατόπεδο στα Βαλκάνια.

Το γαμημενο 2 φορες πηγα και μπηκα με αυτοκινητο και μονο που το σκεφτομουνα οτι το κανουν με τα ποδια κοντευα να τρελαθω , με κοιταγαν τα φανταρια που ηταν με τα ποδια και ηταν ετοιμα να πιαστουν απο τον προφυλακτηρα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.432
Πόντοι
12.756
Το ξέρω για το μέγεθος και τις αποστάσεις και σκέφτομαι, αυτός δεν είναι και μια παράμετρος που θα συμβάλλει στο να συναντώ αξιωματικούς λιγότερο συχνά;

οχι παντα ...

teLXiNa

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ηταν ετοιμα να πιαστουν απο τον προφυλακτηρα

:2funny:

Γενικά είμαι δρομέας, τρέχω 4-6 χιλιόμετρα ανα 2ήμερο. Δεν έχω τόσο πρόβλημα με την απόσταση, ίσα ίσα το βλέπω και σαν άσκηση να μην σαπίσω

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Αν θες να φιδιάσεις καλύτερα είναι να είσαι κάπου χωμένος και να μη φαίνεσαι, όχι να περιφέρεσαι σαν την άδικη κατάρα στο στρατόπεδο. Σ όλα τα κέντρα νεοσυλλέκτων πάντως είναι σχετικά εύκολο να "χάνεσαι" μέσα στον κόσμο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.432
Πόντοι
12.756
:2funny:

Γενικά είμαι δρομέας, τρέχω 4-6 χιλιόμετρα ανα 2ήμερο. Δεν έχω τόσο πρόβλημα με την απόσταση, ίσα ίσα το βλέπω και σαν άσκηση να μην σαπίσω

Οταν ειναι να βγεις θα ειναι γλύκα η αποσταση , οταν ειναι να μπεις θα σκέφτεσαι αυτη την αποσταση απο το σπιτι σου μολις ξυπνησεις ..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.432
Πόντοι
12.756
Αν θες να φιδιάσεις καλύτερα είναι να είσαι κάπου χωμένος και να μη φαίνεσαι, όχι να περιφέρεσαι σαν την άδικη κατάρα στο στρατόπεδο. Σ όλα τα κέντρα νεοσυλλέκτων πάντως είναι σχετικά εύκολο να "χάνεσαι" μέσα στον κόσμο.

Το καλο στην αρχη ειναι να περναει απαρατήρητος , να μην θυμαται κανεις για κανενα λογο το ονομα σου , να μην δινεις δικαιωματα ...ετσι θα περασεις ζαχαρη ......

teLXiNa

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Το καλο στην αρχη ειναι να περναει απαρατήρητος , να μην θυμαται κανεις για κανενα λογο το ονομα σου , να μην δινεις δικαιωματα ...ετσι θα περασεις ζαχαρη ......

Θα το χω στο νου μου

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
Κανε μας τη χαρη απογευματιάτικα μωρε..Που θα μου πεις εσυ για ΕΔ μετα απο 27 χρονια στο ΠΝ..Βαριεμαι του κερατα να λεω τα ιδια και τα ιδια..Διαβασε τα προηγούμε να μου ποστ για να καταλάβεις αν σεβόμαστε η όχι-Οι Αξκοι - τους Ναυτες,με κεφαλαίο το "Ν".
Πεταει μια παπαρια ο άλλος ,που συνεβη σε μια μοναδα και το γενικεύσατε όλοι....

μηπως εννοεις αυτο ?????

αν ναι συμφωνουμε απολυτα !!!!!!!

θυμαμαι και κατι κατι κολλητους που εφυγαν μαζι με τον μωλο... ελα μωρε ξεχασαν να λυσουν τους καβους σπουδαια δουλεια.
θυμαμαι και τον αλλον τον κολητο που σε ωρα ασκησεως το επαιζε κυβερνητης στο καρε των αξιωματικων και τωρα κλαιμε ενα πολεμικο πλοιο και ανθρωπινες ζωες .....
γιατι "το επαιζε αξιωματικος του ΠΝ" νομιζω 20 χρονια υπηρεσιας??????

ελα μωρε μου εκανες τα "μουτρα κιμα" πρωι πρωι !!!!!

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Στο στρατό δεν πας να πουλήσεις μαγκιά πας για να κάνεις μία αθόρυβη θητεία και να μην φαίνεσαι εύκολα. Ναι μεν σε κάποιες περιπτώσεις έφαγα χώσιμο, αλλά ήταν καλά και αντικειμενικά η καλύτερη μου ήταν στις ασκήσεις όπου τουλάχιστον μαθαίναμε κάποια πράγματα

σκηνικά συνέβησαν πολλά είχαμε και κλεφτρόνια και πρεζόνια και ανώμαλους (φάση να έχουν βάλει μέλι στον πούτσο και να τον ακουμπήσουν σε στόμα φαντάρου συνέβη και μάλιστα έγινε της πουτάνας μετά γιατί το έκαναν Κριτικοί και το θύμα ήταν Αθηναίος και έπρεπε να αντιδράσουμε), οπότε την επόμενη μέρα τους ξεχάσαμε στη σκοπιά όλη μέρα...

Ξύλο δεν έπεφτε μην λέμε μαλακίες και μπορω να πω με σιγουριά πως δεν είχε κανείς το κουράγιο να της παίξει με τόσες αγγαρείες. (Είχαν γίνει κάποια σκηνικά, αλλά επειδή πάντα υπήρχε ο φόβος της καμπάνας, το αποφεύγαμε)

Απλά εμείς είχαμε μουνόπανα Κρητικούς οι οποίοι ήταν κλίκα.

Και μπορεί κάποιος να μου πει ότι η ρόδος το καλοκαίρι γαμάει, αλλά πως να τη δεις όταν ο μόνος τρόπος για να βγεις από το τάγμα είναι με υπηρεσιακό σημείωμα. Βγαίναμε πολύ δύσκολα εξοδούχοι δυστυχώς και φτάσαμε σε σημείο να ζηλεύουμε αυτούς στον Εβρο λόγω πληρότητας στρατοπέδων.  

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Εγώ απ όπου πέρασα πάντως (κέντρο, μονάδες) δεν είδα στελέχη να ασχολούνται με φαντάρους. Και για "σκληρά" καψώνια άκουσα μόνο από ΕΔ, στρατονόμους και τσολιάδες. Εκεί δηλ. που η σιδηρά πειθαρχία είναι εκ των ουκ άνευ. Εκεί είναι επιλογή σου και το ανέχεσαι.

Τώρα για κάτι μαλακισμένα πιτσιρίκια που θέλουν να στο παίξουν "παλιοί" επειδή έτυχε και μπήκαν 3 μήνες πριν στο στρατό, ε εκεί είναι απλά τα πράγματα. Πιασ' τον σε μια έξοδο ή σε καμιά σκοτεινή γωνιά στο στρατόπεδο και ριξ' του μερικές να καταλάβει το όνειρο.
Πειθαρχία ναι,κ μάλιστα σιδηρά...

Καψώνια όμως κ μάλιστα χοντρά,όχι...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Δεν ξερω τι ειδους ψυχολογια ειναι αυτη.
Ποτέ μου δεν καταλαβα τι ειδους εκπαιδευση ειναι να σε ξεφτιλιζουν και να σου φωναζουν.
Ατσαλώνεσαι και καλα?
Εδω το βλεπω και σε κατι προπονητες του μπασκετ, εχουν και προπονουν κατι παιδακια 13 ετων και τους φωναζουν λες και βρισκονται σε στρατοπεδο.
Ποια μεθοδος υποδεικνυει οτι οι φωνες και η ξεφτιλα σε κανουν δυνατοτερο?
Σωστός.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ναι. Φυσικα και θα μπορουσα. Εγω απο το στρατο απολυθηκα Ι1 ικανοτητας και γυμναζομαι καθημερινα λες να ειχα θεμα στις ειδικες δυναμεις? αλλα για ποιο λογο να παω για πες μου? για να μιλαω για το στρατο? ο αντρας φαινεται απο τις πραξεις του φιλε
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom