Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Στον στρατό είναι όλοι άντρες...όλοι οι άλλοι είναι λούλες....δεν ξέρεις εσύ.....και πιο άντρας γίνεσαι αν κουνήσεις το καυλί σου μπροστά σε άλλον ή αν κάνεις την ζωή των νεότερων δύσκολη, μόνο και μόνο επειδή ΕΤΥΧΕ να μπεις νωρίτερα.... :P
Πες τα με τον κάθε κομπλεξικό...

Αστεία είναι αυτά;;;

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Για τους κρητικους ειχαμε 4 η 5 παιδια στην μοναδα που ηταν εξαιρετικη χαρακτηρες .Ουτε αξεστοι ουτε τιποτα .Εγω για τους σαλονικεις θα σου ελεγα οτι ηταν ντεμεκ μαγκια.
Άξεστοι είναι ρε συ...

Ο άλλος γνώρισε 5 άτομα,κ έβγαλε συμπέρασμα για ένα νησί με περίπου μισό εκατομμύριο πληθυσμό...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
για τους κρητικους ισχυει παντως αυτο που ανεφερες τυπε,οι πιο πολλοι ειναι αγραμματοι και αξεστοι και αμα δεν εισαι δικος τους μπορει να σε έχουν στην μπουκα
Πες τα....

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Εγώ δεν σου είπα ότι είναι όλοι μουνόπανα, είπα ή θα είναι καλά παιδιά ή αρχίδια μεσή κατάσταση δεν υπάρχει ο κολλητός μου Κρητικός είναι και είναι μία χαρά παιδί.

Όταν βλέπεις παιδιά χωρίς καμία μόρφωση να τα ρωτάνε τι κάνουν στη ζωή του και να απαντούν ότι ασχολούνται με τις ζωωκλοπές, τι περιμένεις. Προσπαθούσαν να επιβάλλουν ένα δικό τους κατεστημένο στο στρατόπεδο με εξόδους κτλ. αυτό δεν τα κάνει μουνόπανα;

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Ο άλλος γνώρισε 5 άτομα,κ έβγαλε συμπέρασμα για ένα νησί με περίπου μισό εκατομμύριο πληθυσμό...
Τύπε υπηρέτησα στη Ρόδο σε τάγμα εθνοφυλακής πεζικού όπου υπηρετούσαν πάρα πολλοί Κρητικοί. Σχεδόν το 1/3 του στρατοπέδου. Έβγαλα το συμπέρασμα μετά από 8 μήνες καθημερινής ζωής μαζί τους, ότι οι Κρητικοί είναι είτε υπερβολικά καλοί άνθρωποι, είτε υπερβολικά μουνόπανα. Μέση κατάσταση δεν υπάρχει. Υπήρχαν πολλοί Κρητικοί που έκαναν υπηρεσίες χωρίς να είναι η σειρά τους για να βγουν οι άλλοι, Κρητικοί που πλήρωναν τα καψιμιτζίδικα έξοδα και τα τσιγάρα για άλλα παιδιά άφραγκα, Κρητικοί που ήταν πρώτοι στις αγγαρείες και στην εκπαίδευση βοηθώντας και τους υπολοίπους. Δεν είδα παιδιά από άλλο μέρος της Ελλάδας να έχουν τέτοια συμπεριφορά. Αλλά συνάντησα και πολλούς τύπε που δεν ήταν ούτε για καλημέρα. Ορεσίβιους, αλήτες, κωλοχαρακτήρες που κάρφωναν, κοίταζαν πώς θα τη σκαπουλάρουν, κατούραγαν στους νιπτήρες και ήταν όλη μέρα στα χασίσια. Επίσης δεν είδα παιδιά από άλλο μέρος της Ελλάδας με τόσο κακή συμπεριφορά.

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Piderof στο 542 ήμουν στο Τσαϊρι δίπλα από τη ΒΑΠ εποχές 2002 σε ποιο ήσουν

Ray

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
79
Like
538
Πόντοι
360
Ρε παιδιά παντού τα πάντα...

Κι όσον αφορά τις Ε.Δ. έχουμε πήξει στο "βύσμα" και στο "τηλέφωνο"... Από τότε που η ΕΛ.ΑΣ. παίρνει με μόρια από Ε.Δ. τους Ειδικούς Φρουρούς μας έχουν τρελάνει στα τηλέφωνα.

Από μανάδες με 1000αδες προβλήματα, μέχρι ότι θες, αρκεί να πάρει "πουλάδα" ο κανακάρης τους και να "βολευτεί" κι ας μη μπορεί να πέσει στον "αράπη" γιατί θα βγάλει σπυράκια... Δε λέμε για ασκήσεις και στίβους μάχης ή όπλα κλπ κλπ

Από χαρακτήρες πάντως έχω δει παιδιά βουτύρου να έχουν ψυχή ράμπο, και βαρύμαγκες κλπ που μόλις κάναμε άσκηση να φαίνεται λίγο αληθινή τα κάναν πάνω τους...

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Μ.Κ.Τ.Ε ήταν, δίπλα ήταν το μηχανικό και περνούσαν ζωή και κότα. Γάμησε τα ήταν. ΔΝΕΑΣ ήμουν τύπε και είχα ειδικότητα χειριστής όλμου και οδηγός G113 (παπάκι)  

Το 2008 όταν πήγα για διακοπές Ρόδο έμαθα ότι το στρατόπεδο έφυγε από εκεί και μάλλον είχε πάει στην Παστίδα

275 ΣΤ ΕΣΣΟ

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Μ.Κ.Τ.Ε ήταν, δίπλα ήταν το μηχανικό και περνούσαν ζωή και κότα. Γάμησε τα ήταν. ΔΝΕΑΣ ήμουν τύπε και είχα ειδικότητα χειριστής όλμου και οδηγός G113 (παπάκι)  

Το 2008 όταν πήγα για διακοπές Ρόδο έμαθα ότι το στρατόπεδο έφυγε από εκεί και μάλλον είχε πάει στην Παστίδα

275 ΣΤ ΕΣΣΟ
Είχα γνωρίσει παιδιά από το Μηχανικό και μου είχαν πει ότι ήταν καλά. Και ήταν και το κοντινότερο στρατόπεδο στην πόλη (πλην Μεραρχίας). Εγώ τύπε είχα πέσει στο χειρότερο λόχο του 294, στον μηχανοκίνητο που είχε τα Leonidas, τα Panhard VBL και τα Stayer. Σε κάθε επιθεώρηση οι άλλοι έκαναν συνήρηση οπλισμού κι εμείς γλείφαμε όλα τα οχήματα και τον όρχο. Και από ειδικότητα γάμησέ τα. Πολυβολητής. Οι άλλοι με G3 στις πορείες, ο βυζιάρης με MG3 ή τρίποδα.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
εγώ ήμουν 541 Αφαντου, έκανα και Καταβιά στις αρχες του 90

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Εγώ δεν σου είπα ότι είναι όλοι μουνόπανα, είπα ή θα είναι καλά παιδιά ή αρχίδια μεσή κατάσταση δεν υπάρχει ο κολλητός μου Κρητικός είναι και είναι μία χαρά παιδί.

Όταν βλέπεις παιδιά χωρίς καμία μόρφωση να τα ρωτάνε τι κάνουν στη ζωή του και να απαντούν ότι ασχολούνται με τις ζωωκλοπές, τι περιμένεις. Προσπαθούσαν να επιβάλλουν ένα δικό τους κατεστημένο στο στρατόπεδο με εξόδους κτλ. αυτό δεν τα κάνει μουνόπανα;
Δεν αναφερόμουνα σε σενα φιλε...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Τύπε υπηρέτησα στη Ρόδο σε τάγμα εθνοφυλακής πεζικού όπου υπηρετούσαν πάρα πολλοί Κρητικοί. Σχεδόν το 1/3 του στρατοπέδου. Έβγαλα το συμπέρασμα μετά από 8 μήνες καθημερινής ζωής μαζί τους, ότι οι Κρητικοί είναι είτε υπερβολικά καλοί άνθρωποι, είτε υπερβολικά μουνόπανα. Μέση κατάσταση δεν υπάρχει. Υπήρχαν πολλοί Κρητικοί που έκαναν υπηρεσίες χωρίς να είναι η σειρά τους για να βγουν οι άλλοι, Κρητικοί που πλήρωναν τα καψιμιτζίδικα έξοδα και τα τσιγάρα για άλλα παιδιά άφραγκα, Κρητικοί που ήταν πρώτοι στις αγγαρείες και στην εκπαίδευση βοηθώντας και τους υπολοίπους. Δεν είδα παιδιά από άλλο μέρος της Ελλάδας να έχουν τέτοια συμπεριφορά. Αλλά συνάντησα και πολλούς τύπε που δεν ήταν ούτε για καλημέρα. Ορεσίβιους, αλήτες, κωλοχαρακτήρες που κάρφωναν, κοίταζαν πώς θα τη σκαπουλάρουν, κατούραγαν στους νιπτήρες και ήταν όλη μέρα στα χασίσια. Επίσης δεν είδα παιδιά από άλλο μέρος της Ελλάδας με τόσο κακή συμπεριφορά.
Έχεις δίκιο,είμαστε λίγο των άκρων,ή όλα ή τίποτα...

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
εγώ ήμουν 541 Αφαντου, έκανα και Καταβιά στις αρχες του 90
Νομίζω το 541 είναι το κέντρο νεοσυλλέκτων της Ρόδου αν δεν κάνω λάθος. Μας είχαν πάει εκεί με Stayer να κάνουμε πρόβες για άγημα.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Νομίζω το 541 είναι το κέντρο νεοσυλλέκτων της Ρόδου αν δεν κάνω λάθος. Μας είχαν πάει εκεί με Stayer να κάνουμε πρόβες για άγημα.
μετα έγινε κεντρο, τοτε που ήμουν εγώ ήτνα ταγμα πεζικου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom