Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
του αλεξ δε θα του αρεσει και στην ικαρων που τους περνανε τα τεστ για τα g και τα βερτινγκο και τους κοβουνε αν δε μπορουνε. γιατι σου λεει εγω αν παω να βγαλω διπλωμα για τσεσνα δε μου τα κανουν αυτα?  :jerking:
Τι σχεση εχει το τεστ για το βέρτιγκο με το ερπειν γυμνος στις τσουκνιδες?
Στο κατω κατω αν με κυνηγησει και μενα ο τουρκος, η αδρεναλινη μου θα με κανει να κανω ερπειν στις τσουκνιδες για να σωθω, ακομη κι αν δεν το διδαχτηκα ποτέ.
Αυτο σου λεω τοσην ωρα.
Δεν ειναι αναγκη να με ξεσκισουνε απο πριν για να το κανω οταν χρειαστει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στο κατω κατω αν με κυνηγησει και μενα ο τουρκος, η αδρεναλινη μου θα με κανει να κανω ερπειν στις τσουκνιδες για να σωθω, ακομη κι αν δεν το διδαχτηκα ποτέ.
Αυτο σου λεω τοσην ωρα.

Αλλο σου λεει εγω το καταλαβα παντως. Οι πρωτοι που πηγανε το 96 στα Ιμια ηταν οι βατραχοι. Δεν πηγες ουτε εσυ ουτε εγω καναμε χαζι απο την τηλεοραση. Εμεις ειμαστε ο τελευταιος τροχος της αμαξας αμα μας βαλουν να πολεμησουμε θα πεσουμε σαν τα κρεατα  :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αλλο σου λεει εγω το καταλαβα παντως. Οι πρωτοι που πηγανε το 96 στα Ιμια ηταν οι βατραχοι. Δεν πηγες ουτε εσυ ουτε εγω καναμε χαζι απο την τηλεοραση.
Χαζι μπορει να εκανες εσυ.
Εγω ημουν σε ενα χαρακωμα στη Χιο δυο μερες αυπνος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Χαζι μπορει να εκανες εσυ.
Εγω ημουν σε ενα χαρακωμα στη Χιο δυο μερες αυπνος.

:S χεσε μας

θυμηθηκα ατακα απο στρατο στο μεταξυ ηταν ενας χοντρος αλητοφατσα και ελεγε

ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ αυτες που μας κανουνε ρε πουστη μου? ποτε θα παμε για φαγητο  :2funny: :2funny:

μετα στην κουζινα οταν ειμασταν λεει καλα μαλακες εγω αυριο δεν παω θα δηλωσω αρρωστος και του κανει ενας α ρε γιωτομπαλο αμα γινει κανας πολεμος να σε δω και λεει ο χοντρος φιλε αμα γινει πολεμος εγω θα παρω το οπλο και θα παω να την δωσω στον πιο ευκολο στοχο τωρα ελληνας θα ειναι βουλγαρος τουρκος στα αρχιδια μου και γελαγε μονος του και ελεγε ΣΩΣΤΟΣ????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αφασια μεγαλη ο χοντρος τον εχω ακομα φβ αλλα δεν μιλαμε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτο σου λεω τοσην ωρα.

ε ναι γιατι ειναι γνωστο οτι ολοι τα κανουμε ολα μηδενος εξαιρουμενου. και συ πρωτος και καλυτερος.
ειλικρινα αμφισβητω σοβαρα τη νοημοσυνη σου. πως διαολο σπουδασες και πως διαολο δουλευεις. αν δε με τρολαρεις, σε θεωρω σοβαρα ηλιθιο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αλλο σου λεει εγω το καταλαβα παντως. Οι πρωτοι που πηγανε το 96 στα Ιμια ηταν οι βατραχοι. Δεν πηγες ουτε εσυ ουτε εγω καναμε χαζι απο την τηλεοραση. Εμεις ειμαστε ο τελευταιος τροχος της αμαξας αμα μας βαλουν να πολεμησουμε θα πεσουμε σαν τα κρεατα  :2funny: :2funny:
Ακου να δεις τύπε.
Αυτα που λεμε τοσην ωρα, ειναι ο πολεμος του 1821.
Τη σημερον ημερα, πεντακοσιες ωρες εκπαιδευση στα καρβουνα να εχεις κανει, θα ερθει ο αλλος με την υπερυθρη και θα σου σκασει τη μπομπα στο κεφαλι.
Κι αυτος που θα την ριξει,. θα ειναι κανενας σαν εσενα και μενα, που ξερει να χειριζεται το μηχανημα.
Κι ο αλλος με τη μεγαλη μαγκια και τα ερπειν στις τσουκνιδες θα ειναι ηδη μπαρμπεκιου.
Αστο λοιπον, μην το ψαχνεις. Μπραβο του του Εκτορα που ταλαιπωρηθηκε, αλλά η αληθεια αυτη ειναι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ακου να δεις τύπε.
Τη σημερον ημερα, πεντακοσιες ωρες εκπαιδευση στα καρβουνα να εχεις κανει, θα ερθει ο αλλος με την υπερυθρη και θα σου σκασει τη μπομπα στο κεφαλι.
Κι αυτος που θα την ριξει,. θα ειναι κανενας σαν εσενα και μενα, που ξερει να χειριζεται το μηχανημα.
Κι ο αλλος με τη μεγαλη μαγκια και τα ερπειν στις τσουκνιδες θα ειναι ηδη μπαρμπεκιου.
Αστο λοιπον, μην το ψαχνεις. Μπραβο του του Εκτορα που ταλαιπωρηθηκε, αλλά η αληθεια αυτη ειναι.

εγω τον χοντρο θυμαμαι και γελαω θα ηταν απο τις μορφες που εννοει ο απολυτος οτι γνωριζεις στο στρατο  :2funny: :2funny:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Μην το λες, τύπε μου. Στον πόλεμο οι αποστολές των ειδικοδυναμιτών είναι κατά βάσιν αποστολές αυτοκτονίας.

teLXiNa

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Τύποι, τον Νοέμβριο παρουσιάζομαι

Σκέφτομαι να χωθώ για πεζοναύτης

Ισχύει οτι οι Αθηναίοι υπηρετούν σίγουρα Αυλώνα;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ακου να δεις τύπε.

αυτος που θα ειναι ηδη μπαρμπεκιου ηλιθιε θα εχει παει θα εχει κατσει Χ διαστημα αυπνος νηστικος σε τσουκνιδες και σε λασπες και σε κρυο και σε οτι αντιξοες συνθηκες δεν φανταζεσαι να μη γινει αντιληπτος και θα εχει ερθει με πληροφοριες που θα μελετησουν καποιοι και θα βγαλουν σχεδια επι σχεδιων για επιλογη στοχου και χρονου και ωρας κλπ κλπ κλπ μεχρι να ερθει καποιος αλλος να σου πει εσενα του μπουχεσα να πατησεις το κουμπι. χωρις το intel του μπαρμπεκιου μονο στον κωλο σου ξερεις να βαλεις το δαχτυλο.
αυτη ειναι η αληθεια και τελειωνει και η κουβεντα με τους αμπαλους στουρνους γιατι ειναι και κουραστικη.

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τύποι, τον Νοέμβριο παρουσιάζομαι

Σκέφτομαι να χωθώ για πεζοναύτης

Ισχύει οτι οι Αθηναίοι υπηρετούν σίγουρα Αυλώνα;
Ναι παιχτη σαν αθηναιος θα υπηρετησεις στο 575 που ειναι εντος στρατοπεδου αυλωνας μια χαρα και το δν σου θα εχεις .

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ναι ρε φιλος το παιδι θα κανει την θητεια του διπλα απο το σπιτι του , θα περνει το τρενο θα παει αυλωνα και το αναποδο,Το μονο κακο ειναι οι μαυροσκουφηδες που θα φαει στην μαπα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.432
Πόντοι
12.756
Ναι ρε φιλος το παιδι θα κανει την θητεια του διπλα απο το σπιτι του , θα περνει το τρενο θα παει αυλωνα και το αναποδο,Το μονο κακο ειναι οι μαυροσκουφηδες που θα φαει στην μαπα.

Το εχεις για μικρο κακο αυτο ??

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny:πες μου ρε γιγαντα γιατι δεν σε πιανω που ειναι το κακο?

teLXiNa

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί αρχηγοί μου, τι παίζει με τους μαυροσκούφηδες; Ενημερώστε με

Με ύπερβολευει η ΔΝ γιατί μένω και δίπλα στον Σταθμό Λαρίσης

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Παπάρια. Στην Αυλώνα παρουσιάστηκα. Το στρατόπεδο είναι τεράστιο. Δεν θα' χει καμία σχέση με τους τέθωρες. Το πολύ να τους συναντήσει στο κεντρικό "μεγάλο" ΚΨΜ.
BTW, φίλος μου πεζοναύτης, Αθηναίος, παρουσιάστηκε στο Βόλο και μετά κατέβηκε Αυλώνα.

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για αρχη δεν ειναι και οτι καλυτερο ο Αυλωνας ... ;)
Φιλος δεν ειναι τοσο μαυρο στρατοπεδο οσο ακουγεται, για την ακριβεια δεν ειναι καν μαυρο στρατοπεδο ποια.Μια χαρα θα περασει το παιδι, απλα απο την πυλη μεχρι το 575 θα εχει περπατημα καλο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.432
Πόντοι
12.756
ΜΑ ΚΟΡΟιδευομαστε τωρα? θα μου σηκωσει ο αλλος χερι στο ετσι? τι ειναι αυτα?  :S

αυτο εννοω προσβολη της τιμης σοβαρη.

Παντως εχουν γινει πολλα σκηνικα να ξερεις ... και εχουν πεσει καμπανες , εννοειτε οτι δεν επιτρεπονται καποια πραγματα ...και αν το τραβηξεις εχεις να κερδισεις ...απλα μετα δεν περνας και τοσο καλα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom