Απολυτε σε κοβω για δοκιμο και μεγαλο κοφτακη δεν νομιζω να πεφτω εξω ;)τυπε αυτα ειναι αθωωα καψωνια
οπως με το ηλεκτρονιο
ποιο πολυ διασκεδαζεις παρα σπαζεσαι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνικός Στρατός και Αλητεία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 137K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε πες τους για τις λεγομενες καμπανοφατσεςΤυχαινουν συνηθως σε ατομα που δεν εχουν πειθαρχια η λεμε ετυχε να ηταν ατυχη σε μια στιγμη της θητειας τους και να την πληρωσαν.
που η φατσα τους τραβαει τις καμπανες
εγω ηξερα εναν που δεν αντεξε και τελικα πηρε αναβολη απτην πολυ καμπανα
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Και με αυτα εισαι ετοιμος τωρα για τους ολμους θελεις να μας πεις?
Αμα τα εχει κανει ολα αυτα και υπάρχουν ακομα τα κοκκαλα και οι αρθρωσεις και τα γονατα του δεν ειναι?
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
τυπε αυτα ειναι αθωα καψωνια
οπως με το ηλεκτρονιο
ποιο πολυ διασκεδαζεις παρα σπαζεσαι
τυπε οπως να σε βαζουν να καθεσαι κατω απο σβηστη τηλεοραση και να λες τον καιρο
Χαχαχαχα φιλε και ομως αυτες οι καμπανοφατσες λειτουργουσαν σαν ασπιδα για ολους μας , να ναι καλα τα παιδια που και να μην εκαναν μαλακια τους πετουσαν στον τακο και να τα sex και κλαμα η κυρια.τυπε πες τους για τις λεγομενες καμπανοφατσες
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
τους αγκωνες ξεχασες
βαλε τωρα και αλλα 100 διαφορετικα και πολλαπλασιασε το επι 6 μηνες.
:S :S :S
δεν το εχω τυπε.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
να ξυρισεις τον χριστοτυπε οπως να σε βαζουν να καθεσαι κατω απο σβηστη τηλεοραση και να λες τον καιρο
να κανεις το τζουκ μποξ
κτλ τυπε
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Α ειχα εναν τετοιο τυπε, φοβερος.τυπε πες τους για τις λεγομενες καμπανοφατσες
Δεν μπορουσε να κανει βημα με αριστερο ποδι δεξι χερι και εκανε μαζι αριστερο ποδι αριστερο χερι.
Μια φορα που πηγαιναμε εξωτερικη σκοπια δεν ανεβαινε στο ΡΕΟ μεχρι να βρει καφε απο το κυλικειο γιατι δεν μπορουσε λεει να ζησει χωρις καφε.
Και ελεγε του αξιωματικου "ελα ρε μανα μου, ενα καφεδακι...δυο λεπτα κι ερχομαι..."
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Λες ο Αρνιακός να εκανε στα ΟΥΚ τύπε?τυπε οπως να σε βαζουν να καθεσαι κατω απο σβηστη τηλεοραση και να λες τον καιρο
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Τυπε τις ξερω τις αποστασεις κάνω 6-7 χιλιομετρα τρεξιματακι 1 φορα την εβδομαδα για αντοχη. Ξερω ποσα ειναι 500 μετρα :S με αυτο που λες ομως μπορει να τραυματιστει ασχημα καποιος και να βγει off. Δεν μπορω να τα καταλαβω ολα αυτα εσυ τα εχεις περασει?
χαχα 6-7χλμ λεει. δοκιμασε 30αρια και 40αρια στο βουνο με πληρη φορτο και αρβυλα, οχι nike airmax
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ε ρε μουνίλα ο θαλαμος.οταν κανανε καψονια στον στοκεμορτ
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
χαχα 6-7χλμ λεει. δοκιμασε 30αρια και 40αρια στο βουνο με πληρη φορτο και αρβυλα, οχι nike airmax
Τρεξιμο? δεν νομιζω. Πεζοπορια θα εννοεις. Συνεχες τρεξιμο 30χιλιομετρα?
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Μπολντυ ακου να σου πω τωρα μια φαση που μου ετυχε στα λελε μου σε βραδυνη αναφορα.Κανουμε την προσευχη και βγαινει ο αυδμ να μας μιλησει βαθμους και συναφι ονοματα δεν τα λεμε.Εκει που μιλουσε αρχισαν σειρες μου να λενε τα κλασσικα απολυομαι λελε και αλλες μαλακιες.Σε μια στιγμη τρελενεται και διαλεγει ενα παλιο απο τον διπλανο λοχο και του λεει ελα εδω, Ερχετε κοντα του σε αποσταση ομως 2 μετρα του λεει ο αυδμ ελα ποιο κοντα μην φοβασε με το που σκαει ποιο κοντα του τραβαει χαστουκι, ποσοι ειμασταν 70 ατομα 80 χεστηκαμε πανω μας.Τι θα εκανες στην θεση μας θα του ελεγες εισαι απαραδεκτος?Τι θα εκανες στην θεση του παιδιου θα του εσκαγες και εσυ σφαλιαρα?ΓΙα το ιστορικο δεν εμαθε τιποτα ο δοικας και οι υποδοικας για αυτο.
τέτοιους Μαλάκες βγάζει αυτή η σχολή, εκτός αν νόμιζε ότι ήταν στην ασιατική πλευρά του Αιγαίου...τέτοιο τυπάκι να εύχεται να παίρνει τον μισθό του αραχτός,γιατί σε καμιά αναμπουμπούλα όλο και θα προσπαθούσα να τουν την ανάψω χωρίς να με πιάσουν...όλως τυχαίως
Ο σεβασμός κερδίζεται,δεν επιβάλλεται,αλλά όταν βάζεις μέσα ένα μοσχάρι,βόδι θα βγει!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε αλεξ αρχισαν τα προεκλογικα <<δωρακια>>?