Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εννοειται δικηγορε εκει μπορουσαμε να συνεργαστουμε αν και εχθροι. Και εκει θα επρεπε να μου αποδειξεις οτι εισαι καλος διοτι επιλεχθηκες επειδη αξιζεις και οχι επειδη εισαι φιλος οκ? παμε να τον γαμησουμε τον μπουχεσα. Δωσε χερι
Γιατι ειμαστε εχθροί ρε τύπε?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εξαρταται που θα ημουν. αλλου εχω αρπαχτει, αλλου εκανα τουμπεκα για να μη με διωξουν απο το σχολειο. σαν απλος φανταρος ναι θα γαμουσα τα πρεκια σε οποιονδηποτε. αν ομως πας να περασεις ενα σχολειο που σε ενδιαφερει σκας και τρως σκατα. ετσι ειναι τα πραματα.

Ε ειδες? για να μην ειρωνευεσαι εμενα μετα που σου λεω για καταχρησεις. Κατι τετοια εννοω. Αλλωστε και εμενα στο στρατο μου χανε βαλει τις φωνες καποιες φορες και δεν εβγαλα αχνα ουτε μιλησα.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Εκανα 19 μηνες στρατο τύπε και δεν με αγγιξε κανενας.
Αν με αγγιζε δεν ξερω τι θα εκανα.
Αυτα δεν τα δεχομαι ομως.
Δεν με εχει ακουμπησει ο πατερας μου και η μανα μου και θα με ακουμπησει το καθε τυρογαλο?
Δεν θα εμενε ετσι. Μπορει να ημασταν ακομη στα δικαστηρια.
τι σειρά ήσουν; Χέρι δεν σήκωσε κανένας μονιμάς, αν σήκωνε θα του το κόβαμε, είχαν άλλους τρόπους να σου σπάσουν τα νεύρα ακόμα θυμάμαι ένα αξιωματικό να μας λέει `` θα σας γαμήσω με γυαλόχαρτο θα βάλω στου πουτσο μου γυαλοχαρτο και σας γαμήσω`` μου έχει με΄νει αυτή η φράση... σκεφτόμουν τι είπε ό άνθρωπος!! Πουθενά ούτι πριν ούτε μετά την άκουσα πάλι αυτή την φράση... Γενικά οι 7 στους 10 αξιωματικούς ήταν για τον πούτσο κομπλεξικά μαλακισμένα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
για να μη λεμε εικασιες, πουθενα στο στρατο τα τελευταια χρονια ΔΕΝ πεφτει ξυλο ουτε καν στις ειδικες δυναμεις, ΠΛΗΝ στα ΟΥΚ. ατυπα φυσικα. αρα κανουμε αερα κουβεντα. στα ΟΥΚ τωρα αμα πλακωθεις με τον εκπαιδευτη απλως εχεις φυγει ανεπιστρεπτι. στη καλυτερη αρτιμελης στη χειροτερη ξεκωλιασμενος στο ξυλο. λιγο σε νοιαζει το μη νομιμο του πραγματος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω θα ελεγα η σειρα μου δεν ηθελε να δωσει συνεχεια γιατι ειμασταν στα λελε μας και φευγαμε σιγα σιγα,Στο τυρογαλο επεσες μεσα ;)

Εσεις ας φευγατε. Δεν θα ειχε καμια σχεση με εσας αυτο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
τι σειρά ήσουν; Χέρι δεν σήκωσε κανένας μονιμάς, αν σήκωνε θα του το κόβαμε, είχαν άλλους τρόπους να σου σπάσουν τα νεύρα ακόμα θυμάμαι ένα αξιωματικό να μας λέει `` θα σας γαμήσω με γυαλόχαρτο θα βάλω στου πουτσο μου γυαλοχαρτο και σας γαμήσω`` μου έχει με΄νει αυτή η φράση... σκεφτόμουν τι είπε ό άνθρωπος!! Πουθενά ούτι πριν ούτε μετά την άκουσα πάλι αυτή την φράση... Γενικά οι 7 στους 10 αξιωματικούς ήταν για τον πούτσο κομπλεξικά μαλακισμένα...
233.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Εγω? δεν με ξέρεις. Θα σηκωνομουν να φυγω επιτοπου και την επομενη κιολας θα κινουσα διαδικασιες για να βρω το δικιο μου με δικηγορους. Εφοσον ο στρατιωτικος κωδικας δεν επιτρεπει κατι τετοιο εγω θα σε ξηλωσω γιατι αν δεν το κανω θα το ξανακανεις και θα κανεις χειροτερα και σε αλλους φανταρους.

Θα ζητουσα τηλεφωνικα την συμβουλη καποιου δικηγορου αν θα επρεπε να το κινησω νομικα απευθειας ή να του κανω αναφορα στον διοικητη.

Τύπε, ήξερα έναν επιλοχία από ΣΜΥ. Είχε φάει και εγώ δεν ξέρω πόσες στερήσεις βαθμών επειδή άγγιζε τους φαντάρους. Άλλους έπιανε απ' το γιακά και ούρλιαζε, έναν πήγε να του φορέσει με το ζόρι χιτώνιο και του βαλε τα χέρια μες τα μανίκια κτλ. Ήταν 40 χρονών επιλοχίας από τις στερήσεις βαθμών. Αν τιμωρείται έτσι απλά να σε ακουμπήσει ο άλλος φαντάζεσαι τι μπορείς να του κάνεις για χαστούκια και τέτοια.

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καθηστε να το γυρισουμε και λιγο στον χαβαλε , ριξτε καμια καλη ατακα απο κανα στελεχος.Παντως οι λοχαγοι λες και της ειχαν γραμμενες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τύπε, ήξερα έναν επιλοχία από ΣΜΥ. Είχε φάει και εγώ δεν ξέρω πόσες στερήσεις βαθμών επειδή άγγιζε τους φαντάρους. Άλλους έπιανε απ' το γιακά και ούρλιαζε, έναν πήγε να του φορέσει με το ζόρι χιτώνιο και του βαλε τα χέρια μες τα μανίκια κτλ. Ήταν 40 χρονών επιλοχίας από τις στερήσεις βαθμών. Αν τιμωρείται έτσι απλά να σε ακουμπήσει ο άλλος φαντάζεσαι τι μπορείς να του κάνεις για χαστούκια και τέτοια.

ΜΑ ΚΟΡΟιδευομαστε τωρα? θα μου σηκωσει ο αλλος χερι στο ετσι? τι ειναι αυτα?  :S

αυτο εννοω προσβολη της τιμης σοβαρη.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Στην εποχή μου μόνο ο Αρταβάνης βάραγε...  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

δε χρειαζεται να σε ακουμπησει καθολου ο αλλος αμα θελει να σε σπασει. υπαρχουν ενα εκατομμυριο πραγματα που μπορει να χρησιμοποιησει, απο εμπειρια ή απο φαντασια. εγω εχω μεγαλη φαντασια παντως  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σωστο και αυτο. Μπορει να σου γαμησει την ψυχολογια αλλιως.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σωστο και αυτο. Μπορει να σου γαμησει την ψυχολογια αλλιως.

και ψυχολογικα και σωματικα. αμα σε βαζω να πιασεις δεξι χερι/αριστερο αυτι και αριστερο χερι/δεξι αυτι και να πας με τους αγκωνες 500 μετρα μπουσουλωντας θα εισαι χειροτερα απο δαρμενος αμα τελειωσεις. ή να πας ερπινγκ στις τσουκνιδες γυμνος. θα παρακαλας να σε εδερνα λεω εγω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
και ψυχολογικα και σωματικα. αμα σε βαζω να πιασεις δεξι χερι/αριστερο αυτι και αριστερο χερι/δεξι αυτι και να πας με τους αγκωνες 500 μετρα μπουσουλωντας θα εισαι χειροτερα απο δαρμενος αμα τελειωσεις. ή να πας ερπινγκ στις τσουκνιδες γυμνος. θα παρακαλας να σε εδερνα λεω εγω.
Ο Μπόλντης δεν θα το δεχοταν ουτε αυτο τυπε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ο Μπόλντης δεν θα το δεχοταν ουτε αυτο τυπε.

ρε μου εχει κολλησει η εικονα να ρωταει ηρεμα "μα γιατι να το κανουμε ετσι αυτο κυριε εκπαιδευτα αφου γινεται και αλλιως" και γελαω σα κρετινος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom