Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν σου φωναζουν για να σε ξεφτυλισουν σου φωναζουν για να σε πεισμωσουν. Να μην τα παρατησεις καλα κανουν και φωναζουν

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν με καταλαβες ρε παιδι μου.Σου λεω οτι ειμαι άσχετος γιατι δεν ξέρω τις διαδικασιες. Δεν εχω προβλημα με την πιεση αρκει να μην εκανε κατι καποιος περα απο τις αρμοδιοτητες του γιατι για οσους γνωριζουν δικαιο υπάρχει και κατι που λεγεται καταχρηση εξουσιας.

να τους κανεις και ασφαλιστικα μετρα να μη σε πλησιαζει αξιωματικος στα 4 μετρα

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
μηπως τα παραλες λιγο ρε τύπε;

Όχι φίλος. Το παιδί, που δεν ξέρω πως να το βοηθήσω κιόλας, του κατέστρεψαν σχεδόν τα πάντα με τις μαλακίες που γίνανε εκεί. Ξαναδιάβασε το αυθεντικό ποστ μου, αν και δεν έχει σημασία πλέον. Να επαναλάβω: Μην διστάσετε να ανοίξετε μύτες, κεφάλια, να σπάσετε κινητά, να διαλύσετε laptops, να βανδαλίσετε tablets. Κάποιος νομικός ασφαλώς θα γνωρίζει και θα μπορεί να σας διαφωτίσει περί Συκοφαντικής Δυσφήμισης, καταπάτησης ιδιωτικής και προσωπικής ζωής/δεδομένων, ή εκμετάλλευση ανθρώπου υπό επήρρεια αλκοόλ και γελοιοποίηση ύστερα μέσω ίντερνετ και όχι μόνο. Αν πάρετε χαμπάρι πως σας ποτίζουν παραπάνω από όσο αντέχετε, ή πως σας τραβάνε βίντεο χωρίς να σας το έχουν πει, μοιράστε πόνο, στατοδικείο είναι θα περάσει. Μην παίζετε με ζωές και υπολήψεις. Μόνο οι μαλάκες και οι Fucktards κάνουν αυτό το πράμα και το απολαμβάνουνε κιόλας. Εσείς δεν είστε, αλλιώς δεν θα διαβάζατε καν αυτό το θρεντ με τέτοιον τίτλο που έχει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κι όμως φίλε, είχα γνωρίσει πεζοναύτη 1.72 και 65 κιλά. Αν δεν μου έδειχνε την τιμητική πλακέτα και τον πράσινο μπερέ δεν θα το πίστευα ότι υπηρέτησε εκεί.

Ε εδω που τα λεμε δεν ειναι και λιγο πραγμα αμα εισαι ευσυνειδητος και οχι μαλακας πεζοναυτης εγω τους εκτιμώ αρκει να μην έχουν το στυλακι του Κασιδιαρη. Σωπα ρε φιλε που θα με υποβαθμισεις επειδη δεν πηγα ειδικες δυναμεις δεν ειναι μονο αυτος ο τομεας στην ζωη.

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν με καταλαβες ρε παιδι μου.Σου λεω οτι ειμαι άσχετος γιατι δεν ξέρω τις διαδικασιες. Δεν εχω προβλημα με την πιεση αρκει να μην εκανε κατι καποιος περα απο τις αρμοδιοτητες του γιατι για οσους γνωριζουν δικαιο υπάρχει και κατι που λεγεται καταχρηση εξουσιας.
Μπολντυ ακου να σου πω τωρα μια φαση που μου ετυχε στα λελε μου σε βραδυνη αναφορα.Κανουμε την προσευχη και βγαινει ο αυδμ να μας μιλησει βαθμους και συναφι ονοματα δεν τα λεμε.Εκει που μιλουσε αρχισαν σειρες μου να λενε τα κλασσικα απολυομαι λελε και αλλες μαλακιες.Σε μια στιγμη τρελενεται και διαλεγει ενα παλιο απο τον διπλανο λοχο και του λεει ελα εδω, Ερχετε κοντα του σε αποσταση ομως 2 μετρα του λεει ο αυδμ ελα ποιο κοντα μην φοβασε με το που σκαει ποιο κοντα του τραβαει χαστουκι, ποσοι ειμασταν 70 ατομα 80 χεστηκαμε πανω μας.Τι θα εκανες στην θεση μας θα του ελεγες εισαι απαραδεκτος?Τι θα εκανες στην θεση του παιδιου θα του εσκαγες και εσυ σφαλιαρα?ΓΙα το ιστορικο δεν εμαθε τιποτα ο δοικας και οι υποδοικας για αυτο.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Δεν ξερω τι ειδους ψυχολογια ειναι αυτη.
Ποτέ μου δεν καταλαβα τι ειδους εκπαιδευση ειναι να σε ξεφτιλιζουν και να σου φωναζουν.

η εντελώς λάθος λογική (όσοι από κει μέσα έχουν λογική) ότι η κακουχία σκληραγωγεί και κάνει το άτομο πειθαρχημένο .. :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
να τους κανεις και ασφαλιστικα μετρα να μη σε πλησιαζει αξιωματικος στα 4 μετρα

Τυπε να σου κανω μια ερωτηση? Εχει παει ο θειος μου εφεδρος αξιωματικος πριν χροοοονια και ενω του βαρουσε κατι καψονια ενας βητας ή αλφας? δεν θυμαμαι πως μου τον ειχε πει και τα δεχοταν ξαφνικα του λεει κατι ο θειος μου οτι ποναει καπου και ερχεται μπροστα και του δινει μια στο κασκετο και αρχισε να τον βριζει και μετα πηρε την ξυφολογχη και πηγε να του κανει χειρονομιες απο πισω... ο θειος σε καποια φαση δεν αντεξε και τον αρχισε στις μπουνιες.

Εσυ τι θα εκανες? σε αυτη την περιπτωση? ο ανωτερος εκανε ή δεν εκανε καταχρηση εξουσιας?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ποτέ μου δεν καταλαβα τι ειδους εκπαιδευση ειναι να σε ξεφτιλιζουν και να σου φωναζουν.
Ατσαλώνεσαι και καλα?
Εδω το βλεπω και σε κατι προπονητες του μπασκετ, εχουν και προπονουν κατι παιδακια 13 ετων και τους φωναζουν λες και βρισκονται σε στρατοπεδο.
Ποια μεθοδος υποδεικνυει οτι οι φωνες και η ξεφτιλα σε κανουν δυνατοτερο?

η μεθοδος του μαθαινω να σκεφτομαι και να κανω τη δουλεια μου στωικα οταν γυρω μου ουρλιαζουνε τραυματισμενοι, σκανε ολμοι, κροταλανε πολυβολα και γινεται γενικως της πουτανας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Όχι φίλος. Το παιδί, που δεν ξέρω πως να το βοηθήσω κιόλας, του κατέστρεψαν σχεδόν τα πάντα με τις μαλακίες που γίνανε εκεί. Ξαναδιάβασε το αυθεντικό ποστ μου, αν και δεν έχει σημασία πλέον. Να επαναλάβω: Μην διστάσετε να ανοίξετε μύτες, κεφάλια, να σπάσετε κινητά, να διαλύσετε laptops, να βανδαλίσετε tablets. Κάποιος νομικός ασφαλώς θα γνωρίζει και θα μπορεί να σας διαφωτίσει περί Συκοφαντικής Δυσφήμισης, καταπάτησης ιδιωτικής και προσωπικής ζωής/δεδομένων, ή εκμετάλλευση ανθρώπου υπό επήρρεια αλκοόλ και γελοιοποίηση ύστερα μέσω ίντερνετ και όχι μόνο. Αν πάρετε χαμπάρι πως σας ποτίζουν παραπάνω από όσο αντέχετε, ή πως σας τραβάνε βίντεο χωρίς να σας το έχουν πει, μοιράστε πόνο, στατοδικείο είναι θα περάσει. Μην παίζετε με ζωές και υπολήψεις. Μόνο οι μαλάκες και οι Fucktards κάνουν αυτό το πράμα και το απολαμβάνουνε κιόλας. Εσείς δεν είστε, αλλιώς δεν θα διαβάζατε καν αυτό το θρεντ με τέτοιον τίτλο που έχει.
τυπε αυτα που επαθε ο φιλος σου ειναι εξτριμ
δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο απο πολυ μεγαλυτερα ατομα ηλικιακα
τοτε που τα καψωνια ηταν πολυ χειροτερα απο τωρα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπολντυ ακου να σου πω τωρα μια φαση που μου ετυχε στα λελε μου σε βραδυνη αναφορα.Κανουμε την προσευχη και βγαινει ο αυδμ να μας μιλησει βαθμους και συναφι ονοματα δεν τα λεμε.Εκει που μιλουσε αρχισαν σειρες μου να λενε τα κλασσικα απολυομαι λελε και αλλες μαλακιες.Σε μια στιγμη τρελενεται και διαλεγει ενα παλιο απο τον διπλανο λοχο και του λεει ελα εδω, Ερχετε κοντα του σε αποσταση ομως 2 μετρα του λεει ο αυδμ ελα ποιο κοντα μην φοβασε με το που σκαει ποιο κοντα του τραβαει χαστουκι, ποσοι ειμασταν 70 ατομα 80 χεστηκαμε πανω μας.Τι θα εκανες στην θεση μας θα του ελεγες εισαι απαραδεκτος?Τι θα εκανες στην θεση του παιδιου θα του εσκαγες και εσυ σφαλιαρα?ΓΙα το ιστορικο δεν εμαθε τιποτα ο δοικας και οι υποδοικας για αυτο.

Δεν θα δεχομουν να σηκωσει καποιος χερι πάνω μου ακομη και ανωτερος. Ελα πιο κοντα μη φοβασαι και του εσκασε χαστουκι? αυτα κανουν στις ειδικες δυναμεις? παιδια ισως ειμαι εκτος τοπου και χρονου

ο στρατιωτικος κωδικας τι λεει? μπορει ανωτερος να σηκωσει πανω σου χερι? αμα δεν μπορει θα τον πηδούσα. 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
η μεθοδος του μαθαινω να σκεφτομαι και να κανω τη δουλεια μου στωικα οταν γυρω μου ουρλιαζουνε τραυματισμενοι, σκανε ολμοι, κροταλανε πολυβολα και γινεται γενικως της πουτανας.
Συγνωμη αρχηγε μου, δεν αντιλαμβανομαι πώς θα με βοηθησει οταν σκανε οι ολμοι, το οτι πριν δεκα χρονια καποιοι με μπουγελωνανε στον υπνο μου.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Ατσαλώνεσαι και καλα?
Εδω το βλεπω και σε κατι προπονητες του μπασκετ, εχουν και προπονουν κατι παιδακια 13 ετων και τους φωναζουν λες και βρισκονται σε στρατοπεδο.
Ποια μεθοδος υποδεικνυει οτι οι φωνες και η ξεφτιλα σε κανουν δυνατοτερο?

σκηνικό με δόκιμο στη Ρόδο
- Δνεα παρουσιάσου
- ΔΝΕΑΣ ΠΖ ΓΙΟΡΓΟΣΚ!! (χαλαρα)
- Δεν άκουσα τίποτα!!
- ΔΝΕΑΣ ΠΖ ΓΙΟΡΓΟΣΚ!! (πάλι χαλαρα)
- Δεν άκουσα τίποτα!!
- Να πας στην πύλη να σε ακούσω
Πάω στην πύλη
- Δεν άκουσα τίποτα!! Ρε δυνατά, άκου εμένα ΔΕΑ ΠΖ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ!!!!!
και εγώ:- Δεν άκουσα τίποτα!!

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Οχι αυτα δεν τα κανουν στις ειδικες δυναμεις δεν ξερω τι εκαναν παλιοτερα.Ο τυπος αυτος μαλακας μεγατονων ,στο λεω αυτο γιατι ειπες οτι δεν θα σηκωνες τετοιου ειδους πραγματα.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Σε μενα παντως αμα καποιος τολμουσε να κανει τετοια πλακα θα του ειχα σπασει αρκετα κοκκαλα ειτε στα χερια ειτε στα ποδια και ας με ετρεχε μετα στα παπαρια μου. Θα εβγαινα και λαδι θα ελεγα ο κυριος πηγε να μου προσβαλλει την υποσταση.

Ρε άη στο διάολο που έχεις και υπόσταση! Φυγόστρατε! Μηδενικό...

Ναι όταν κοιμούνται μπορείς να τους γαμήσεις πολύ ωραία.  :grin:

Αν δεν υπήρχαν τα καψόνια πως θα εξομοιώνονταν οι δύσκολες συνθήκες του πολέμου;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν θα δεχομουν να σηκωσει καποιος χερι πάνω μου ακομη και ανωτερος. Ελα πιο κοντα μη φοβασαι και του εσκασε χαστουκι? αυτα κανουν στις ειδικες δυναμεις? παιδια ισως ειμαι εκτος τοπου και χρονου

ο στρατιωτικος κωδικας τι λεει? μπορει ανωτερος να σηκωσει πανω σου χερι? αμα δεν μπορει θα τον πηδούσα. 
Οχι βεβαια.
Σηκωσει χερι, κοβει χερι.
Αυτα στην Λιβερια, οχι εδω.

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
τυπε αυτα που επαθε ο φιλος σου ειναι εξτριμ
δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο απο πολυ μεγαλυτερα ατομα ηλικιακα
τοτε που τα καψωνια ηταν πολυ χειροτερα απο τωρα

Ναι, αλλά τώρα καψόνια κάνουν και τα γαμοσείρια ή τα ιδιοσείρια, αδερφέ... Τριπλή ποσότητα. Τριπλή μαλακία. Και τότε δεν είχαν ίντερνετ.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

τι έγινε τύπε ?
αν δεν βαριέσαι δώσε λινκ με το αρχικό ποστ  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
σκηνικό με δόκιμο στη Ρόδο
- Δνεα παρουσιάσου
- ΔΝΕΑΣ ΠΖ ΓΙΟΡΓΟΣΚ!! (χαλαρα)
- Δεν άκουσα τίποτα!!
- Δεν άκουσα τίποτα!!
- Να πας στην πύλη να σε ακούσω
Πάω στην πύλη
- Δεν άκουσα τίποτα!! Ρε δυνατά, άκου εμένα ΔΕΑ ΠΖ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ!!!!!
και εγώ:- Δεν άκουσα τίποτα!!
Πριν ποσο καιρο εγινε αυτο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom