Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Οχι αυτα δεν τα κανουν στις ειδικες δυναμεις δεν ξερω τι εκαναν παλιοτερα.Ο τυπος αυτος μαλακας μεγατονων ,στο λεω αυτο γιατι ειπες οτι δεν θα σηκωνες τετοιου ειδους πραγματα.

Οχι δεν θα το δεχομουν αυτο και σου λεω αμα ο στρατιωτικος κωδικας ηταν κατα αυτου εγω θα τον ειχα γαμησει αυτον. Εκτος και αμα μου ζητουσε γονατιστος συγγνωμη μπροστα σε ΟΛΟΥΣ αυτους που με κτυπησε. Ακουγομαι αποτομος αλλα δεν κτυπας τον αλλον χωρις λογο. Ριξε μου καμπανα ριξε μου κρατηση δεν θα πω τιποτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ρε άη στο διάολο που έχεις και υπόσταση! Φυγόστρατε! Μηδενικό...

Ναι όταν κοιμούνται μπορείς να τους γαμήσεις πολύ ωραία.  :grin:

Αν δεν υπήρχαν τα καψόνια πως θα εξομοιώνονταν οι δύσκολες συνθήκες του πολέμου;
Τα καψονια ειναι προσομοιωση του πολεμου?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Συγνωμη αρχηγε μου, δεν αντιλαμβανομαι πώς θα με βοηθησει οταν σκανε οι ολμοι, το οτι πριν δεκα χρονια καποιοι με μπουγελωνανε στον υπνο μου.

ρωτησες κατι συγκεκριμενο και σου απαντησα σε αυτο. δε σου απαντησα για το μπουγελωμα στον υπνο, αλλο ρωτησες.
παντως αμα καταλαβαινες δε θα ησουν ο αλεξ71 θα ησουν αλλος. δεν ειναι ολα για ολους δε χρειαζεται να καταλαβεις περισσοτερα.

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Οχι βεβαια.
Σηκωσει χερι, κοβει χερι.
Αυτα στην Λιβερια, οχι εδω.
Aλεξ δηλαδη θα σηκωνες και εσυ το χερι σου?Δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα ,μετα απο αυτο το κεφαλι κατω και αλλαζαμε πανες στους λοχους.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
λοπεζ απαντα ρε φιλε. Τι θα εκανες εσυ σε αυτη την περιπτωση?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ρωτησες κατι συγκεκριμενο και σου απαντησα σε αυτο. δε σου απαντησα για το μπουγελωμα στον υπνο, αλλο ρωτησες.
παντως αμα καταλαβαινες δε θα ησουν ο αλεξ71 θα ησουν αλλος. δεν ειναι ολα για ολους δε χρειαζεται να καταλαβεις περισσοτερα.
Και παλι συγνωμη αρχηγε μου αλλά χαιρομαι που εχω φτιαξει ετσι τον αλεξ71 ωστε να μην τα καταλαβαινει αυτα.
Ειμαι υπερηφανος γι αυτο.

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Οχι δεν θα το δεχομουν αυτο και σου λεω αμα ο στρατιωτικος κωδικας ηταν κατα αυτου εγω θα τον ειχα γαμησει αυτον. Εκτος και αμα μου ζητουσε γονατιστος συγγνωμη μπροστα σε ΟΛΟΥΣ αυτους που με κτυπησε. Ακουγομαι αποτομος αλλα δεν κτυπας τον αλλον χωρις λογο. Ριξε μου καμπανα ριξε μου κρατηση δεν θα πω τιποτα.
Οχι ο στρατιωτικος κωδικας δεν αφηνει κατι τετοιο.Θα σου εβαζα στοιχημα ομως οτι θα εβαζες το κεφαλι κατω και θα ζητουσες συγνωμη .Μονο και μονο απο το σοκ που θα ειχες φαει εκεινη την στιγμη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Aλεξ δηλαδη θα σηκωνες και εσυ το χερι σου?Δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα ,μετα απο αυτο το κεφαλι κατω και αλλαζαμε πανες στους λοχους.
Εκανα 19 μηνες στρατο τύπε και δεν με αγγιξε κανενας.
Αν με αγγιζε δεν ξερω τι θα εκανα.
Αυτα δεν τα δεχομαι ομως.
Δεν με εχει ακουμπησει ο πατερας μου και η μανα μου και θα με ακουμπησει το καθε τυρογαλο?
Δεν θα εμενε ετσι. Μπορει να ημασταν ακομη στα δικαστηρια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι, αλλά τώρα καψόνια κάνουν και τα γαμοσείρια ή τα ιδιοσείρια, αδερφέ... Τριπλή ποσότητα. Τριπλή μαλακία. Και τότε δεν είχαν ίντερνετ.
τυπε οταν εγω λεω οτι η τεχνολογια μας εχει κανει να χασουμε την ανθρωπια μας καποιοι κοροιδευουν :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Οχι ο στρατιωτικος κωδικας δεν αφηνει κατι τετοιο.Θα σου εβαζα στοιχημα ομως οτι θα εβαζες το κεφαλι κατω και θα ζητουσες συγνωμη .Μονο και μονο απο το σοκ που θα ειχες φαει εκεινη την στιγμη

Εγω? δεν με ξέρεις. Θα σηκωνομουν να φυγω επιτοπου και την επομενη κιολας θα κινουσα διαδικασιες για να βρω το δικιο μου με δικηγορους. Εφοσον ο στρατιωτικος κωδικας δεν επιτρεπει κατι τετοιο εγω θα σε ξηλωσω γιατι αν δεν το κανω θα το ξανακανεις και θα κανεις χειροτερα και σε αλλους φανταρους.

Θα ζητουσα τηλεφωνικα την συμβουλη καποιου δικηγορου αν θα επρεπε να το κινησω νομικα απευθειας ή να του κανω αναφορα στον διοικητη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Εγω? δεν με ξέρεις. Θα σηκωνομουν να φυγω επιτοπου και την επομενη κιολας θα κινουσα διαδικασιες για να βρω το δικιο μου με δικηγορους. Εφοσον ο στρατιωτικος κωδικας δεν επιτρεπει κατι τετοιο εγω θα σε ξηλωσω γιατι αν δεν το κανω θα το ξανακανεις και θα κανεις χειροτερα και σε αλλους φανταρους.

Θα ζητουσα τηλεφωνικα την συμβουλη καποιου δικηγορου αν θα επρεπε να το κινησω νομικα απευθειας ή να του κανω αναφορα στον διοικητη.
Οφειλω να ομολογησω οτι σε αυτο εχεις δικιο.
Εχουμε διαφωνησει πολλακις αλλά εδω συμφωνω.
Αυτα δεν μενουν ετσι. Και σιγα την μεγαλη προσωπικοτητα που θα τον φοβηθεις κιολας.
Με το που θα του εστελνες ενα εξωδικο θα του εφευγε και το χοντρο και το ψιλο.
Ο "προσομοιωμενος" σε συνθηκες πολεμου τυρογαλάς.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
λοπεζ απαντα ρε φιλε. Τι θα εκανες εσυ σε αυτη την περιπτωση?

εξαρταται που θα ημουν. αλλου εχω αρπαχτει, αλλου εκανα τουμπεκα για να μη με διωξουν απο το σχολειο. σαν απλος φανταρος ναι θα γαμουσα τα πρεκια σε οποιονδηποτε. αν ομως πας να περασεις ενα σχολειο που σε ενδιαφερει σκας και τρως σκατα. ετσι ειναι τα πραματα.

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αυτα δεν μενουν ετσι. Και σιγα την μεγαλη προσωπικοτητα που θα τον φοβηθεις κιολας.
Εγω θα ελεγα η σειρα μου δεν ηθελε να δωσει συνεχεια γιατι ειμασταν στα λελε μας και φευγαμε σιγα σιγα,Στο τυρογαλο επεσες μεσα ;)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
για σκ λέγαν και σε ένα μακαρίτη φίλο μου, μέχρι που μια μέρα κώλυσε ένα σπασμένο γυαλί στο λαιμό ενός "σκληρού" τύπου και πήγε να τον φάει  :2funny:
πανηγυρικό ι5  :2funny:

λίγο καιρό μετά παραλίγο να φάει λάχανο και τον πατέρα του με ψαροντούφεκο  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Εννοειται δικηγορε εκει θα μπορουσαμε να συνεργαστουμε αν και εχθροι. Και εκει θα επρεπε να μου αποδειξεις οτι εισαι καλος διοτι επιλεχθηκες επειδη αξιζεις και οχι επειδη εισαι φιλος οκ? παμε να τον γαμησουμε τον μπουχεσα. Δωσε χερι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
για σκ λέγαν και σε ένα μακαρίτη φίλο μου, μέχρι που μια μέρα κώλυσε ένα σπασμένο γυαλί στο λαιμό ενός "σκληρού" τύπου και πήγε να τον φάει  :2funny:
πανηγυρικό ι5  :2funny:

λίγο καιρό μετά παραλίγο να φάει λάχανο και τον πατέρα του με ψαροντούφεκο  :2funny:
Ο σκληρος ατυχησε... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom