Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και ψυχολογικα και σωματικα. αμα σε βαζω να πιασεις δεξι χερι/αριστερο αυτι και αριστερο χερι/δεξι αυτι και να πας με τους αγκωνες 500 μετρα μπουσουλωντας θα εισαι χειροτερα απο δαρμενος αμα τελειωσεις. ή να πας ερπινγκ στις τσουκνιδες γυμνος. θα παρακαλας να σε εδερνα λεω εγω.

Ρε τυπε που τα περασες αυτα?  :2funny: :2funny:

στις τσουκνιδες γυμνος?  :S μα θα κατακρεουργηθω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ρε μου εχει κολλησει η εικονα να ρωταει ηρεμα "μα γιατι να το κανουμε ετσι αυτο κυριε εκπαιδευτα αφου γινεται και αλλιως" και γελαω σα κρετινος
ή "αποτελεί μέρος της εκπαιδευσεως κύριε εκπαιδευτα? σε ποια διαταξη του κωδικα προβλεπεται?"

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Εγώ απ όπου πέρασα πάντως (κέντρο, μονάδες) δεν είδα στελέχη να ασχολούνται με φαντάρους. Και για "σκληρά" καψώνια άκουσα μόνο από ΕΔ, στρατονόμους και τσολιάδες. Εκεί δηλ. που η σιδηρά πειθαρχία είναι εκ των ουκ άνευ. Εκεί είναι επιλογή σου και το ανέχεσαι.

Τώρα για κάτι μαλακισμένα πιτσιρίκια που θέλουν να στο παίξουν "παλιοί" επειδή έτυχε και μπήκαν 3 μήνες πριν στο στρατό, ε εκεί είναι απλά τα πράγματα. Πιασ' τον σε μια έξοδο ή σε καμιά σκοτεινή γωνιά στο στρατόπεδο και ριξ' του μερικές να καταλάβει το όνειρο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
απαγορευονται τα ατομικα καψωνια τυπε :sunglasses:
1994, Χαϊδαρι τύπε.
Θυμαμαι ειχε κανει μια μαλακια ενας φανταρος και μας βγαζουν ολους εξω στις 1 τη νυχτα σε αναφορά και μας αρχιζουν τις μεταβολες και το επι τοπου τροχαδην.
Και ο αξιωματικος να φωναζει "Για χαρη του κυριου "ταδε" γινονται αυτα".
Και τον ταδε τον ειχε να καθεται σε μια καρεκλα.
Δεν του εγινε ατομικο καψωνι, κανανε σε ολους τους υπολοιπους  :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγώ απ όπου πέρασα πάντως (κέντρο, μονάδες) δεν είδα στελέχη να ασχολούνται με φαντάρους. Και για "σκληρά" καψώνια άκουσα μόνο από ΕΔ, στρατονόμους και τσολιάδες. Εκεί δηλ. που η σιδηρά πειθαρχία είναι εκ των ουκ άνευ. Εκεί είναι επιλογή σου και το ανέχεσαι.

Τώρα για κάτι μαλακισμένα πιτσιρίκια που θέλουν να στο παίξουν "παλιοί" επειδή έτυχε και μπήκαν 3 μήνες πριν στο στρατό, ε εκεί είναι απλά τα πράγματα. Πιασ' τον σε μια έξοδο ή σε καμιά σκοτεινή γωνιά στο στρατόπεδο και ριξ' του μερικές να καταλάβει το όνειρο.

:2funny: :2funny:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ΜΑ ΚΟΡΟιδευομαστε τωρα? θα μου σηκωσει ο αλλος χερι στο ετσι? τι ειναι αυτα?  :S

αυτο εννοω προσβολη της τιμης σοβαρη.
ποια τιμη βρε κλαψιαρη???
ποια τιμη βρε μαμακια???
ποια τιμη βρε μουνοδουλε???
πληρωνεις για να γαμησεις και σε πειραζει αν ο αλλος ασκησει βια πανω σου??!!!!!!!!!

Σκασε ρε μαμοθρεφτο των βορειων προαστιων!
Ελεος πια με την κλαψα του καθε νερντ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε τυπε που τα περασες αυτα?  :2funny: :2funny:

στις τσουκνιδες γυμνος?  :S μα θα κατακρεουργηθω

το πρωτο απειρως χειροτερο. κανε ενα μετρο με τους αγκωνες στο δωματιο σου και πες μου. και μετα φαντασου μια μεγαλη αποσταση αγκωνατο με γαρμπιλι πετραδακι κατω.  :'(
αγκωνες no more.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Ο στρατιωτικος κωδικας το επιτρεπει?  :birdman:
προβλέπει... έτσι λέγαμε, προβλέπετε ή δεν προβλέπετε... Μια φορά ένα αρχίδι λοχαγος έδωσε διαταγή καντε κωλοτούμπες ένας αρνήθηκε ούτε αναφορά ούτε άρνηση διαταγής τίπτα δεν του έκανε μόνο τον έβρισε...Εχω πέσει σε επιθεώρηση παρασκευής να δώσει διαταγή ο λοχαγος να κατεβάσουμε παντελόνια, προβλεπετε για να δει αν είχαμε καθαρά βρακιά...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1994, Χαϊδαρι τύπε.
Θυμαμαι ειχε κανει μια μαλακια ενας φανταρος και μας βγαζουν ολους εξω στις 1 τη νυχτα σε αναφορά και μας αρχιζουν τις μεταβολες και το επι τοπου τροχαδην.
Δεν του εγινε ατομικο καψωνι, κανανε σε ολους τους υπολοιπους  :2funny: :2funny:

Ε νταξει σιγα το καψονι ρε τυπε ο αλλος εδω σου λεει γυμνος στις τσουκνιδες  ή μισο χιλιομετρο μπουσουλωντας ηδη θα σε θεωρει παλιαδερφη με αυτα που εγραψες  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το πρωτο απειρως χειροτερο. κανε ενα μετρο με τους αγκωνες στο δωματιο σου και πες μου. και μετα φαντασου μια μεγαλη αποσταση αγκωνατο με γαρμπιλι πετραδακι κατω.  :'(
αγκωνες no more.

Τυπε τις ξερω τις αποστασεις κάνω 6-7 χιλιομετρα τρεξιματακι 1 φορα την εβδομαδα για αντοχη. Ξερω ποσα ειναι 500 μετρα  :S με αυτο που λες ομως μπορει να τραυματιστει ασχημα καποιος και να βγει off. Δεν μπορω να τα καταλαβω ολα αυτα εσυ τα εχεις περασει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ε νταξει σιγα το καψονι ρε τυπε ο αλλος εδω σου λεει γυμνος στις τσουκνιδες  ή μισο χιλιομετρο μπουσουλωντας ηδη θα σε θεωρει παλιαδερφη με αυτα που εγραψες  :2funny:
Σου ειπα τύπε, εγω αυτα με τις τσουκνιδες και τα χαστουκια δεν τα γνωριζω.
Ούτε ξερω σε ποιους τυχαινουν.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
1994, Χαϊδαρι τύπε.
τυπε αυτα ειναι αθωα καψωνια
οπως με το ηλεκτρονιο
ποιο πολυ διασκεδαζεις παρα σπαζεσαι :grin:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Τυπε τις ξερω τις αποστασεις κάνω 6-7 χιλιομετρα τρεξιματακι 1 φορα την εβδομαδα για αντοχη. Ξερω ποσα ειναι 500 μετρα  :S με αυτο που λες ομως μπορει να τραυματιστει ασχημα καποιος και να βγει off. Δεν μπορω να τα καταλαβω ολα αυτα εσυ τα εχεις περασει?
εσυ κοπελα μου εισαι για κυπρο και αραπη
τοτε θα γινεις αντρας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σου ειπα τύπε, εγω αυτα με τις τσουκνιδες και τα χαστουκια δεν τα γνωριζω.
Ούτε ξερω σε ποιους τυχαινουν.
Τυχαινουν συνηθως σε ατομα που δεν εχουν πειθαρχια η λεμε ετυχε να ηταν ατυχη σε μια στιγμη της θητειας τους και να την πληρωσαν.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
κάνετε ένα λάθος, ο εκτορας μιλά για ειδικές δυνάμεις ΟΥΚ και έτσι...Εκεί είναι αλλού παπά ευαγγέλιο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τους αγκωνες ξεχασες  :grin:
βαλε τωρα και αλλα 100 διαφορετικα και πολλαπλασιασε το επι 6 μηνες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Θελει παντως και λιγη διπλωματια τύποι.
Εγω με τον μεγαλυτερο αληταρα του στρατοπεδου φροντισα να γινω κολλητος.
Οποτε ηθελε να την κοπανησει και ειχα εξοδο, τον εβαζα στο πορτμπαγκαζ του αυτοκινητου και φευγαμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

EDIT: Και φυσικα δεν τολμαγε κανενας παλιος να μου κουνηθει. Ειχα προστασια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Stories

Νέο!