Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και με αυτα εισαι ετοιμος τωρα για τους ολμους θελεις να μας πεις?

πρεπει να ξεχωρισουν την ηρα απο το σιταρι. σκεψου πας επιχειρηση και σε κυνηγαει ο τουρκος και εχεις τραυματιστει δεν εχεις πολυτελεια να πεις "αχ εδω εκανα μιμι στον αγκωνα" ή εχει τσουκνιδες εδω ας παω απο τον κεντρικο. δεν κανεις φιλε και πρεπει να φανει νωρις πριν ξοδευτει χρονος και χρημα και παει στραφι και μια επιχειρηση.
αφου δεν καταλαβαινεις τι το ψαχνεις? αστο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εκτορα τη σειρα εισαι?Τι ασκησεις εχεις γραψει?Εαν θες απαντησε μου σε πμ γιατι σε κοβω καλο μαχιμι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
πρεπει να ξεχωρισουν την ηρα απο το σιταρι. σκεψου πας επιχειρηση και σε κυνηγαει ο τουρκος και εχεις τραυματιστει δεν εχεις πολυτελεια να πεις "αχ εδω εκανα μιμι στον αγκωνα" ή εχει τσουκνιδες εδω ας παω απο τον κεντρικο. δεν κανεις φιλε και πρεπει να φανει νωρις πριν ξοδευτει χρονος και χρημα και παει στραφι και μια επιχειρηση.
αφου δεν καταλαβαινεις τι το ψαχνεις? αστο.
Δηλαδη οι ελληνες που τρεχανε μεσα στο χιονι στην Αλβανια το 1940, ειχαν κανει ερπινγκ σε τσουκνιδες για να αντιμετωπισουν τους Ιταλους?
Ναι, εξακολουθω να μην καταλαβαινω, σορυ.

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Θα σου πω κατι που δεν το εχω πει ουτε σε φιλαρακια ουτε στους γονεις μου.Τοτε περνουσαμε λιγο δυσκολα οικογενειακως στα οικονομια γιατι παντα οι οικογενεια μου ηταν μια γροθια.Την μερα που πηρα τον μπερε και ειδα τον πατερα συγκινημενο να με καμαρωνει ηταν το μεγαλυτερο δωρο που θα μπορουσα να του κανω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πεζοπορια δεν κανω. Τρεξιμο μονο πεζοπορια θα εκανα και 50χιλιομετρα και με οπλισμο πανω μου και σε ανωμαλο δρομο αλλα αυτα εδω ειναι απανθρωπα για αυτο λενε οποιος θελει παει μενει οποιος μπορει λοπεζ αυτα που προτεινεις ειναι καπως απανθρωπα να γαμησω δηλαδη εγω τα γονατα μου να παθω μηνισκο και κηλες γιατι? εδω και στην απλη προπονηση προσεχεις μην παθεις τιποτα τι επιγονατιδες εχω τι κολαν του ποδηλατη απο μεσα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δηλαδη οι ελληνες που τρεχανε μεσα στο χιονι στην Αλβανια το 1940, ειχαν κανει ερπινγκ σε τσουκνιδες για να αντιμετωπισουν τους Ιταλους?
Ναι, εξακολουθω να μην καταλαβαινω, σορυ.

επιμενεις και θα με εκνευρισεις. ρε μαλακα τι μου συγκρινεις τωρα? μιλαμε για το προαπαιτουμενο. επιλεκτα στρατιωτικα σωματα ειδικου επιχειρησιακου βεληνεκους. οπου ξοδευονται χρονος και πολλα λεφτα για να ανταποκρινονται σε καποιες καταστασεις. οχι ισως και εαν και εφοσον. θες να φερνει εις περας.
αφου εισαι ηλιθιος μπουχεσας στο μυαλο τι με πρηζεις νυχτιατικο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω δεν ειμαι ΟΥΚ εγω ειμαι ΟΥΧ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πεζοπορια δεν κανω. Τρεξιμο μονο πεζοπορια θα εκανα και 50χιλιομετρα και με οπλισμο πανω μου και σε ανωμαλο δρομο αλλα αυτα εδω ειναι απανθρωπα για αυτο λενε οποιος θελει παει μενει οποιος μπορει λοπεζ αυτα που προτεινεις ειναι καπως απανθρωπα να γαμησω δηλαδη εγω τα γονατα μου να παθω μηνισκο και κηλες γιατι? εδω και στην απλη προπονηση προσεχεις μην παθεις τιποτα τι επιγονατιδες εχω τι κολαν του ποδηλατη απο μεσα.

εμ ετσι ειναι αυτα ρε παιχτουρι. και οι τραυματισμοι στο παιχνιδι ειναι, ανθρωπινοι. και ειναι και το χειροτερο, να εγκαταλειψεις σχολειο απο τραυματισμο δεν καταπινεται.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εμ ετσι ειναι αυτα ρε παιχτουρι. και οι τραυματισμοι στο παιχνιδι ειναι, ανθρωπινοι. και ειναι και το χειροτερο, να εγκαταλειψεις σχολειο απο τραυματισμο δεν καταπινεται.

Με την βουβωνοκηλη καπως την παλευεις... σου βγαινει την βάζεις μέσα ξανα μετα οκ  ;)

αλλα αμα σε πιασει μηνισκος αστο. Τελειωνουν ολα. Και δεν ειναι μονο αυτο αμα σε πιασουν τιποτα δισκοκηλες κτλπ τεσπα ενταξει σε αυτα παει οποιος ειναι τρελαμενος αυπνος 5 μερες? εδω δεν μπορω να μεινω ουτε 2. Στην 2η εχω κοιμηθει ορθιος.

Οποτε μαλλον ειναι οπως το ειπες εκει το λιγοτερο ειναι να φας μια σφαλιαρα και να ξεμπερδεψεις  :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
του αλεξ δε θα του αρεσει και στην ικαρων που τους περνανε τα τεστ για τα g και τα βερτινγκο και τους κοβουνε αν δε μπορουνε. γιατι σου λεει εγω αν παω να βγαλω διπλωμα για τσεσνα δε μου τα κανουν αυτα?  :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
του αλεξ δε θα του αρεσει και στην ικαρων που τους περνανε τα τεστ για τα g και τα βερτινγκο και τους κοβουνε αν δε μπορουνε. γιατι σου λεει εγω αν παω να βγαλω διπλωμα για τσεσνα δε μου τα κανουν αυτα?  :jerking:

Στην Ναυτικων δοκιμων κανουν ζορικη εκπαιδευση?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Στην Ναυτικων δοκιμων κανουν ζορικη εκπαιδευση?

ρωτα τον ναυαρχο και ασε τα πουστικα τα διερευνητικα σε μενα κουναβι  :grin: τσουκου τσουκου απο δω το πας απο κει το πας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:S πουστιες στους συμμαχους εγω δεν κανω οσο ειναι συμμαχοι και φιλοι.

Τεσπα ας απαντησει ο Ναυαρχος αμα το δει τοτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom