kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Αυτή η υπεροψία και η μούρη που πουλάει κάποιος απ' τις ειδικές δυνάμεις, δείχνει και την σεξουαλική του κατάσταση....![]()
έναν πούτσο έχω αγχώνομαι να σας βολέψω όλους![]()
Δεν έχω σκαν να το σκαναρω θες να μπω τωρα σε ολοκληρη διαδικασια? μπορω να το τραβηξω φωτο και να το ανεβασω καποια στιγμη οκ. Δεν ειναι οι ειδικες δυναμεις κατι υποδεεστερο μου γινεται μονο οταν ο αλλος παει να την δει υπεροπτικα διοτι ετσι δειχνει οτι δεν εχει καταλαβει ακομα τον λογο που πηγε ειδικες δυνάμεις δεν εχει αυτογνωσια δεν εχει κριση δεν εχει τιποτα. Ειναι ένας ακομη που κομπαζει με σκοπο να υποβαθμισει τον απεναντι.
φυσικα και θα ειχες. ξερεις ποσοι αθλητες εχουνε παει ΟΥΚ και εχουν εγκαταλειψει?
Μεταξυ τους ας κανουν οτι θελουν ο ενας μαλακας στον αλλον σε μενα ομως που εχω μπει κυριος δεν σου εχω κανει μαλακια ποτε και σε σεβομαι ετσι και ερχοταν καποιος να μου κανει τετοια μαλακια το βραδυ μπορει και να μην ειχα απολυθει ποτε. Θα τον εδερνα χωρις δευτερη σκεψη και δεν κανω καθολου πλακα.
Κανε αλλες πλακες αλλα οχι τετοιες μαλακιες.
Οχι σχολεια τυπου Ουκ Καταδρομων ειναι θεμα μυαλου ψυχολογιας.Υποτιθεται οτι ο στρατος ειναι και θεμα φυσικης καταστασης.
ειναι ανθρωπινο ρε παιχτουρι. κερδισε το δικαιωμα να τη δει διαφορετικος. οπως και αυτος που εκανε ντοκτορα τη βλεπει διαφορετικα. οι ανθρωποι απο φυση θελουμε να ξεχωριζουμε και υπαρχουν τεστ που σε βαζουν στη προβα. και νιωθεις μετα ξεχωριστος, οτι ανηκεις σε μια μικρη καστα και το κερδισες με το σπαθι σου.
tis metrhsa den emeine kamia den ksanavgaino sthn poytana lefkosiaΚαθολου φιδια, το εχω δει με τα ματια μου στο ΚΕΝ. Το εκανε ενας 18χρονος καγκουροπιτσιρικας σε αλλο 18χρονο καγκουροπιτσιρικα.
Μπολντυ μην μπερδευεσαι, η καλη εκπαιδευση δεν εχει να κανει με γυμναστικη και πολεμικες τεχνες. Εχει να κανει με πειθαρχια, να ακολουθεις εντολες χωρις να σκεφτεσαι, να μην τα χανεις οταν ολα γυρω σου γινονται πουτανα και να εισαι ετοιμος να πεθανεις για το διπλανο σου φανταρο. Διοτι στην ουσια μονο σε αυτον μπορεις να βασιζεσαι.
Υποτιθεται οτι ο στρατος ειναι και θεμα φυσικης καταστασης.
Οχι σχολεια τυπου Ουκ Καταδρομων ειναι θεμα μυαλου ψυχολογιας.
ειναι ανθρωπινο ρε παιχτουρι. κερδισε το δικαιωμα να τη δει διαφορετικος. οπως και αυτος που εκανε ντοκτορα τη βλεπει διαφορετικα. οι ανθρωποι απο φυση θελουμε να ξεχωριζουμε και υπαρχουν τεστ που σε βαζουν στη προβα. και νιωθεις μετα ξεχωριστος, οτι ανηκεις σε μια μικρη καστα και το κερδισες με το σπαθι σου.
Εκτορα ειχα μια συζητηση με εναν επιλοχια , μου ειχε πει τα βατραχια επερναν μια μαλακια σε στυλ ντοπας οπου με συνεχει χρηση σταματαει τον ανθρωπο απο το να κλαψει του σταματαει τα αισθηματα κατα καποιον τροπο.Κατι για βρογχους μου ελεγε εχεις καμια ιδεα?
Κανεις δεν ειπε οτι εισαι ασχετος.Οντως εαν εισαι μετρια γυμνασμενος μπορεις να τα βγαλεις περα.Αλλα τι θα γινει οταν καθε μερα θα εχεις πιεση απο αξιωματικους υπαξιωματικους κτλπ , εκει περνει μερος η ψυχολογια σου.Ε δεν ξερω ειμαι ασχετος. Φανταζομαι οτι στις ειδικες δυναμεις αμα εισαι καπως γυμνασμενος τα βγαζεις περα δεν ισχυει αυτο? παιζει και αυτο που λες βεβαια ψυχολογια που παιζει παντου και παντα αυτο
Ρε τον μπαγασα τον επιλοχια μας της πουλουσε καλα και εμεις τα καταπιναμε .Καλα χαιβανια ειμασταναυτα ειναι φιδιες ρε τυπε στη σφαιρα της ραδιοαρβυλας
Κανεις δεν ειπε οτι εισαι ασχετος.Οντως εαν εισαι μετρια γυμνασμενος μπορεις να τα βγαλεις περα.Αλλα τι θα γινει οταν καθε μερα θα εχεις πιεση απο αξιωματικους υπαξιωματικους κτλπ , εκει περνει μερος η ψυχολογια σου.
Δεν ξερω τι ειδους ψυχολογια ειναι αυτη.Κανεις δεν ειπε οτι εισαι ασχετος.Οντως εαν εισαι μετρια γυμνασμενος μπορεις να τα βγαλεις περα.Αλλα τι θα γινει οταν καθε μερα θα εχεις πιεση απο αξιωματικους υπαξιωματικους κτλπ , εκει περνει μερος η ψυχολογια σου.
Ε δεν ξερω ειμαι ασχετος. Φανταζομαι οτι στις ειδικες δυναμεις αμα εισαι καπως γυμνασμενος τα βγαζεις περα δεν ισχυει αυτο? παιζει και αυτο που λες βεβαια ψυχολογια που παιζει παντου και παντα αυτο