Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Σκασε βρε καταραμένε που προσπαθείς να πουλήσεις ηθική σε μας , ξεφτιλισμένε ..... :uglystupid:

και τις προάλλες έβαλες φωτο από παιδί με σύνδρομο ντάουν για να πεις την τότε παπαριά σου τόσο σαπακιασμένος είσαι :jerking:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.563
Πόντοι
12.756
και τις προάλλες έβαλες φωτο από παιδί με σύνδρομο ντάουν για να πεις την τότε παπαριά σου τόσο σαπακιασμένος είσαι :jerking:

βρε ψοφα μαλάκα .... εκανα λαθος , το παραδεχομαι , ντρόπιασα το παιδι που το συγκρινα με εσενα ...ειναι πολυ πιο αξιος και ηθικος απο εσενα ...

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
το οτι υπηρετεις , αν υπηρετεις , τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ  δεν σου δινει το δικαιωμα να ειρωνευεσαι εφεδρους οι οποιοι ακομα και σημερα ταλαιπωρουνται απο ανεγκεφαλους βαθμοφορους ανευ αιτιας.
αν ησουν πιο σωστος θα επρεπε να σχολιασεις την παραγραφο "ολοι οι αξιωματικοι και υπαξιωματικοι ασχολουνται και ενδιαφερονται να φτασει η ωρα 2.00 για να φυγουν".
στο οπλο που υπηρετεις φυσικα , ειδικοτητα οι δεξιωσεις σημερα παρα ποτε , δεν ασχολεισθε οι βαθμοφοροι και δεν εχετε ενστερνιστει καθολου τον συνδεσμο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ο οποιος σε μικρους στρατους οπως ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ επιβαλεται !!!
επισης οπως πολλακις προαναφερθηκε συμφωνω απολυτα με το στοχευμενο καψονι και μαλιστα σε ομαδικο επιπεδο που εξυπηρετει αριστα την προσηλωση του εφεδρου.(μιλαμε για προσηλωση και οχι λοβοτομη διευκρινιζω για τους εξυπνακηδες).
δεν συμφωνω καθολου με τον εξευτελισμο της αξιοπρεπειας του εφεδρου ,ως καψονι, σπορ στο οποιο επιδιδονται ,δυστυχως, αξιωματικοι και ειδικοτερα οι του οπλου ΠΕΖΙΚΟΥ οι οποιοι εχουν και τα περσσοτερα κομπλεξ.

α! και το σημαντικοτερο να μην το ξεχασω .
"η μοναδα που παω εχει κωλοπαιδα..." , οι παλιοι καψοναρουν κλπ. ΝΑ ΣΑς ΘΥΜΗΣΩ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ :

1. την ευθυνη ακεραια φερει ο αξιωματικος ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ της μοναδος(διμοιριτης, λοχαγος, υποδιοικητης , διοικητης) και τα οργανα του υπαξιωματικοι μονιμοι καιο εφεδροι
2. την ευθυνη εκτος ωραριου εργασιας της μοναδας φερουν ΟΙ ΑΥΔΜ και ΒΑΥΔΜ ακεραια. δεν χρειαζεται και πολυς υπνος. και μετα δεν πεταει κουνουπι !!!!!

1. Απόφοιτοι μίας θεωρητικά 3βάθμιας σχολής,καίτοι της παλαιότερης....
2. Οι Επειδή Πείναγα Ορκίστηκα Πάλι...Ό,τι πιο αξιόλογο έχει να επιδείξει η σύγχρονη ελληνική κοινωνία!

Ναι. Φυσικα και θα μπορουσα. Εγω απο το στρατο απολυθηκα Ι1 ικανοτητας και γυμναζομαι καθημερινα λες να ειχα θεμα στις ειδικες δυναμεις? αλλα για ποιο λογο να παω για πες μου? για να μιλαω για το στρατο? ο αντρας φαινεται απο τις πραξεις του φιλε

σκανάρεται αυτό χωρίς να φαίνονται τα προσωπικά σου στοιχεία?
το παρουσιάζεις σαν να είναι κάτι υποδεέστερό σου τύπε οι Ειδικές Δυνάμεις...ότι δεν καταδέχτηκες.

Εν παση περιπτωση εχω βαρεθει τους μιχαλολιακους και ολους αυτους τους δηθεν αντρακλες να κοροιδευουν παιδια επειδη εκαναν απλα την θητεια τους στο Ναυτικο ή το Πενταγωνο μια χαρα ικανοτατοι ειναι και αυτοι για μενα.

Ο Μιχαλολιακος δεν ξερει τι του γινεται και θα ηθελα αντι για τον Μπογδανο να ειχε εμενα στην εκπομπη να τον ξεφτυλιζα μια και εξω να τελειωνουμε και με αυτον τον φασιστα.

www.babiniotis.gr/wmt/webpages/index.php?lid=1&pid=20&apprec=31]http://www.babiniotis.gr/wmt/webpages/index.php?lid=1&pid=20&apprec=31[/url]

δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον από την ορθογραφία?συμφωνείς?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναι. Φυσικα και θα μπορουσα. Εγω απο το στρατο απολυθηκα Ι1 ικανοτητας και γυμναζομαι καθημερινα λες να ειχα θεμα στις ειδικες δυναμεις? αλλα για ποιο λογο να παω για πες μου? για να μιλαω για το στρατο? ο αντρας φαινεται απο τις πραξεις του φιλε

φυσικα και θα ειχες. ξερεις ποσοι αθλητες εχουνε παει ΟΥΚ και εχουν εγκαταλειψει?

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Αυτό εννοεί μάλλον. Αλλά εδώ ο Μπόλντης λέει ότι γείωσε έναν ειδικοδυναμίτη, όχι ότι συγκρίνεται με ΟΥΚάδες.

Οχι δεν καταλαβες φιλε γιατι προχθες συναντησα και εναν των ειδικων δυναμεων και αρχισε να παριστανει τον μαγκα εγω εκανα στρατο και εσεις ειστε φλωροι... σωπα σοβαρα του κανω? καταρχην δεν δηλωσα ειδικες δυναμεις... Ι1 ειμαι.... γυμναζομαι οποτε γουσταρω μονος μου εχω κανει πολεμικες τεχνες.... δεν καταλαβα. Ποιος ειναι φλωρος? εγω δεν δηλωσα ειδικες δυναμεις.

Του τα ειπα ενα χερακι... οπως τα λεω και εδω.

Την εχουν ετοιμη την κασετα... να σε προσβαλουν και να στην πουν.. οτι και καλα αυτοι ειναι οι αντρες και εσυ εισαι η αδερφη που καθεσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom