Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Αυτη τη φιδιά την ακουω απο πολλους αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει γινει ποτε. Γιατι αμα ηταν οντως πραγματικο ο αλλος θα σηκωνοταν και θα σε σουβλιζε επιτοπου.

Καθολου φιδια, το εχω δει με τα ματια μου στο ΚΕΝ. Το εκανε ενας 18χρονος καγκουροπιτσιρικας σε αλλο 18χρονο καγκουροπιτσιρικα.

Δεν ξερεις καν πως γραφεται η λέξη πειθαρχια και θα κανεις σε μενα μαθημα?
Στα αρχιδια μου αμα εισαι πεζοναυτης. Τις γυμναστικες και τις πολεμικες τεχνες τις γνωριζω πολυ καλυτερα απο τον λοχο σου.

Μπολντυ μην μπερδευεσαι, η καλη εκπαιδευση δεν εχει να κανει με γυμναστικη και πολεμικες τεχνες. Εχει να κανει με πειθαρχια, να ακολουθεις εντολες χωρις να σκεφτεσαι, να μην τα χανεις οταν ολα γυρω σου γινονται πουτανα και να εισαι ετοιμος να πεθανεις για το διπλανο σου φανταρο. Διοτι στην ουσια μονο σε αυτον μπορεις να βασιζεσαι.

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ήταν αρκετά στρατόκαυλοι? :P
Δεν ειναι το θεμα να εισαι στρατοκαυλος ηταν πολλοι που δεν αντεχαν μεσα στο νερο για ωρα .Ο στιβος μαχης τους ηταν απο τους δυσκολοτερους.Εαν αληθευει μιλαμε για 20 μετρα αραχνη δεν ειναι παιξε γελασε.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Δεν ειναι το θεμα να εισαι στρατοκαυλος ηταν πολλοι που δεν αντεχαν μεσα στο νερο για ωρα .Ο στιβος μαχης τους ηταν απο τους δυσκολοτερους.Εαν αληθευει μιλαμε για 20 μετρα αραχνη δεν ειναι παιξε γελασε.
Πλάκα έκανα.... :P :P :P

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εαν αληθευει μιλαμε για 20 μετρα αραχνη δεν ειναι παιξε γελασε.
Tarantula_(Eight_Legged_Freaks).jpg

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τυπε αλλος δεν αντεχει τις πατητες, αλλος τρεχει μαραθωνιο αλλα με το αρβυλο δε παει ουτε 2χλμ, αλλος αθλητης κολυμβησης αλλα δεν ανεβαινει βουνο ουτε 300 μετρα κ.ο.κ.

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
τυπε αλλος δεν αντεχει τις πατητες, αλλος τρεχει μαραθωνιο αλλα με το αρβυλο δε παει ουτε 2χλμ, αλλος αθλητης κολυμβησης αλλα δεν ανεβαινει βουνο ουτε 300 μετρα κ.ο.κ.
Συμφωνα απολυτα σε αυτα που λες.Θεμα μυαλου ειναι δε πα να εισαι και κορυφαιος αθλητης ολα στο μυαλο ειναι.Παντως εαν ασχολεισαι εβγαλαν και σχολεια παρομοιο της μυκ για τον στρατο ξηρας και λενε ειναι λιγο ποιο ευκολο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καθολου φιδια, το εχω δει με τα ματια μου στο ΚΕΝ. Το εκανε ενας 18χρονος καγκουροπιτσιρικας σε αλλο 18χρονο καγκουροπιτσιρικα.

Μεταξυ τους ας κανουν οτι θελουν ο ενας μαλακας στον αλλον σε μενα ομως που εχω μπει κυριος δεν σου εχω κανει μαλακια ποτε και σε σεβομαι ετσι και ερχοταν καποιος να μου κανει τετοια μαλακια το βραδυ μπορει και να μην ειχα απολυθει ποτε. Θα τον εδερνα χωρις δευτερη σκεψη και δεν κανω καθολου πλακα.
Κανε αλλες πλακες αλλα οχι τετοιες μαλακιες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φυσικα και θα ειχες. ξερεις ποσοι αθλητες εχουνε παει ΟΥΚ και εχουν εγκαταλειψει?

Δεν θα πηγαινα ΟΥΚ καταρχην τι σχεση εχουν τα ΟΥΚ με τις ειδικες δυναμεις? το ενα παιρνει μονιμαδες το αλλο παιρνει και στρατιωτες θητειας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σκανάρεται αυτό χωρίς να φαίνονται τα προσωπικά σου στοιχεία?
το παρουσιάζεις σαν να είναι κάτι υποδεέστερό σου τύπε οι Ειδικές Δυνάμεις...ότι δεν καταδέχτηκες.

www.babiniotis.gr/wmt/webpages/index.php?lid=1&pid=20&apprec=31]http://www.babiniotis.gr/wmt/webpages/index.php?lid=1&pid=20&apprec=31[/url]

δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον από την ορθογραφία?συμφωνείς?

Δεν έχω σκαν να το σκαναρω θες να μπω τωρα σε ολοκληρη διαδικασια? μπορω να το τραβηξω φωτο και να το ανεβασω καποια στιγμη οκ. Δεν ειναι οι ειδικες δυναμεις κατι υποδεεστερο μου γινεται μονο οταν ο αλλος παει να την δει υπεροπτικα διοτι ετσι δειχνει οτι δεν εχει καταλαβει ακομα τον λογο που πηγε ειδικες δυνάμεις δεν εχει αυτογνωσια δεν εχει κριση δεν εχει τιποτα. Ειναι ένας ακομη που κομπαζει με σκοπο να υποβαθμισει τον απεναντι.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Δεν έχω σκαν να το σκαναρω θες να μπω τωρα σε ολοκληρη διαδικασια? μπορω να το τραβηξω φωτο και να το ανεβασω καποια στιγμη οκ. Δεν ειναι οι ειδικες δυναμεις κατι υποδεεστερο μου γινεται μονο οταν ο αλλος παει να την δει υπεροπτικα διοτι ετσι δειχνει οτι δεν εχει καταλαβει ακομα τον λογο που πηγε ειδικες δυνάμεις δεν εχει αυτογνωσια δεν εχει κριση δεν εχει τιποτα. Ειναι ένας ακομη που κομπαζει με σκοπο να υποβαθμισει τον απεναντι.
Αυτή η υπεροψία και η μούρη που πουλάει κάποιος απ' τις ειδικές δυνάμεις, δείχνει και την σεξουαλική του κατάσταση.... :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom