Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.562
- Πόντοι
- 12.756
ρε τυπε γιατι σε πανε πρωτη μερα περιοδου? καλυψες το κενο που αφησε ο σταμουλης?
ρε τυπε γιατι σε πανε πρωτη μερα περιοδου? καλυψες το κενο που αφησε ο σταμουλης?
χααχαχαχαχααχαχαρε τυπε γιατι σε πανε πρωτη μερα περιοδου? καλυψες το κενο που αφησε ο σταμουλης?
Δεν ήταν αρκετά στρατόκαυλοι?φυσικα και θα ειχες. ξερεις ποσοι αθλητες εχουνε παει ΟΥΚ και εχουν εγκαταλειψει?
Αυτη τη φιδιά την ακουω απο πολλους αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει γινει ποτε. Γιατι αμα ηταν οντως πραγματικο ο αλλος θα σηκωνοταν και θα σε σουβλιζε επιτοπου.
Δεν ξερεις καν πως γραφεται η λέξη πειθαρχια και θα κανεις σε μενα μαθημα?
Στα αρχιδια μου αμα εισαι πεζοναυτης. Τις γυμναστικες και τις πολεμικες τεχνες τις γνωριζω πολυ καλυτερα απο τον λοχο σου.
Δεν ειναι το θεμα να εισαι στρατοκαυλος ηταν πολλοι που δεν αντεχαν μεσα στο νερο για ωρα .Ο στιβος μαχης τους ηταν απο τους δυσκολοτερους.Εαν αληθευει μιλαμε για 20 μετρα αραχνη δεν ειναι παιξε γελασε.Δεν ήταν αρκετά στρατόκαυλοι?
Πλάκα έκανα....Δεν ειναι το θεμα να εισαι στρατοκαυλος ηταν πολλοι που δεν αντεχαν μεσα στο νερο για ωρα .Ο στιβος μαχης τους ηταν απο τους δυσκολοτερους.Εαν αληθευει μιλαμε για 20 μετρα αραχνη δεν ειναι παιξε γελασε.
Δεν ήταν αρκετά στρατόκαυλοι?
Εαν αληθευει μιλαμε για 20 μετρα αραχνη δεν ειναι παιξε γελασε.
Δεν ειναι το θεμα να εισαι στρατοκαυλος ηταν πολλοι που δεν αντεχαν μεσα στο νερο για ωρα .Ο στιβος μαχης τους ηταν απο τους δυσκολοτερους.Εαν αληθευει μιλαμε για 20 μετρα αραχνη δεν ειναι παιξε γελασε.
Συμφωνα απολυτα σε αυτα που λες.Θεμα μυαλου ειναι δε πα να εισαι και κορυφαιος αθλητης ολα στο μυαλο ειναι.Παντως εαν ασχολεισαι εβγαλαν και σχολεια παρομοιο της μυκ για τον στρατο ξηρας και λενε ειναι λιγο ποιο ευκολο.τυπε αλλος δεν αντεχει τις πατητες, αλλος τρεχει μαραθωνιο αλλα με το αρβυλο δε παει ουτε 2χλμ, αλλος αθλητης κολυμβησης αλλα δεν ανεβαινει βουνο ουτε 300 μετρα κ.ο.κ.
ιδρωνεις πουστη και τρεμεις συγκορμοςδεν ιδρώνει τ'αυτί μου, το κωλαράκι τους ιδρώνει για να μετριάζεται ο πόνος
Καθολου φιδια, το εχω δει με τα ματια μου στο ΚΕΝ. Το εκανε ενας 18χρονος καγκουροπιτσιρικας σε αλλο 18χρονο καγκουροπιτσιρικα.
φυσικα και θα ειχες. ξερεις ποσοι αθλητες εχουνε παει ΟΥΚ και εχουν εγκαταλειψει?
ιδρωνεις πουστη και τρεμεις συγκορμος
Δεν θα πηγαινα ΟΥΚ καταρχην τι σχεση εχουν τα ΟΥΚ με τις ειδικες δυναμεις? το ενα παιρνει μονιμαδες το αλλο παιρνει και στρατιωτες θητειας
δεν τον εκοψες ακομα;έναν πούτσο έχω αγχώνομαι να σας βολέψω όλους
σκανάρεται αυτό χωρίς να φαίνονται τα προσωπικά σου στοιχεία?
το παρουσιάζεις σαν να είναι κάτι υποδεέστερό σου τύπε οι Ειδικές Δυνάμεις...ότι δεν καταδέχτηκες.
www.babiniotis.gr/wmt/webpages/index.php?lid=1&pid=20&apprec=31]http://www.babiniotis.gr/wmt/webpages/index.php?lid=1&pid=20&apprec=31[/url]
δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον από την ορθογραφία?συμφωνείς?
Αυτή η υπεροψία και η μούρη που πουλάει κάποιος απ' τις ειδικές δυνάμεις, δείχνει και την σεξουαλική του κατάσταση....Δεν έχω σκαν να το σκαναρω θες να μπω τωρα σε ολοκληρη διαδικασια? μπορω να το τραβηξω φωτο και να το ανεβασω καποια στιγμη οκ. Δεν ειναι οι ειδικες δυναμεις κατι υποδεεστερο μου γινεται μονο οταν ο αλλος παει να την δει υπεροπτικα διοτι ετσι δειχνει οτι δεν εχει καταλαβει ακομα τον λογο που πηγε ειδικες δυνάμεις δεν εχει αυτογνωσια δεν εχει κριση δεν εχει τιποτα. Ειναι ένας ακομη που κομπαζει με σκοπο να υποβαθμισει τον απεναντι.