Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Δεν ειχαμε ΕΠΟΠ βλακα στην Πετρου Ραλλη ημουν , δεν εστελναν ΕΠΟΠ τοτε εκει , νιωσε μαλακα , ΝΙΩΣΕ
Σε θελω πιο συγκρατημενο
Δεν ειχαμε ΕΠΟΠ βλακα στην Πετρου Ραλλη ημουν , δεν εστελναν ΕΠΟΠ τοτε εκει , νιωσε μαλακα , ΝΙΩΣΕ
Μην τον ενοχλείς τώρα, προσεύχεται....
[size=10pt]ΣΚΑΣΕ [/size]ΡΕ ΓΙΩΤΑ ΣΚΑΣΕθυμάσαι που σε γάμαγαν τα επόπια 10/50 σε κάθε ψωλή
να ειναι γεματος ο καδος κατω απο το σπιτι του ...
Την ενταση δεν την αυξανω επειδη μου φταις εσυ οκ. Απλα επειδη κατι τυποι σαν τον Μιχαλολιακο νομιζουν οτι μπορουν να υποτιμησουν και καποια παιδια που εκαναν την θητεια τους αλλου. Λενε βουτυροπαιδα παιδια που ειναι στο Πενταγωνο αλλα εσωσαν την ζωη ενος ηλικιωμενου. Θες λινκ?
Εγω δεν θα αφηνα κανεναν να ερθει να μου κανει τον καμποσο και να με υποτιμησει ετσι. Απο την στιγμη που δεν κανω εγω κινηση να σε υποτιμησω πρωτος αυτα αλλου απο ορισμενους δηθεν αντρακλες.
ΠΗΓΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ ΟΧΙ για να βγαινεις εξω και να το παιζεις αντρας. [size=15pt]Εγω δεν ηθελα να παω ειδικες δυναμεις [/size]
να ειναι γεματος ο καδος κατω απο το σπιτι του ...
Οικογένειες δε θίγουμε. Αν και δεν είναι 100% γιατί ο ίδιος δεν το παραδέχεται αλλά βρωμάει κυπραιικη σωγαμπριλα από μακριά.ονομα κλωνου εχουμε?
Οικογένειες δε θίγουμε. Αν και δεν είναι 100% γιατί ο ίδιος δεν το παραδέχεται αλλά βρωμάει κυπραιικη σωγαμπριλα από μακριά.
ναι τυπε θα μπορουσε να κανει 5 ελξειςεαν ήθελες,θα μπορούσε να είχες πάει δηλαδή?
άντε και για κανένα junky παραδίπλα ..
Εκει γνωριζονται Πακι , οπως ψαχνουν τον καδο μαζι της τα ριχνει ...
Ο Κοσμας που γυριζει κεφατος απο τα ψωνια του
Εκεί δίπλα δεν χέζει και ο δημητρακης?Εκει γνωριζονται Πακι , οπως ψαχνουν τον καδο μαζι της τα ριχνει ...
Εκεί δίπλα δεν χέζει και ο δημητρακης?
εαν ήθελες,θα μπορούσε να είχες πάει δηλαδή?
μπράβο σάπιε έβαλες την φωτο του ρακοσυλλέκτη για να πεις την μαλακία σου
μπράβο σάπιε έβαλες την φωτο του ρακοσυλλέκτη για να πεις την μαλακία σου