Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
μηπως εννοεις αυτο ?????

αν ναι συμφωνουμε απολυτα !!!!!!!

θυμαμαι και κατι κατι κολλητους που εφυγαν μαζι με τον μωλο... ελα μωρε ξεχασαν να λυσουν τους καβους σπουδαια δουλεια.
θυμαμαι και τον αλλον τον κολητο που σε ωρα ασκησεως το επαιζε κυβερνητης στο καρε των αξιωματικων και τωρα κλαιμε ενα πολεμικο πλοιο και ανθρωπινες ζωες .....
γιατι "το επαιζε αξιωματικος του ΠΝ" νομιζω 20 χρονια υπηρεσιας??????

ελα μωρε μου εκανες τα "μουτρα κιμα" πρωι πρωι !!!!!
Αστο, δεν το'χεις και βαριέμαι να σου εξηγώ....Γενικεύεις μια παπαριά και την αναγεις σε κανόνα...Καλά να περνάς...

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
Αστο, δεν το'χεις και βαριέμαι να σου εξηγώ....Γενικεύεις μια παπαριά και την αναγεις σε κανόνα...Καλά να περνάς...
ενω εσυ "που το χεις" αναζητας την τυχη σου εκτος Ελλαδος βολεψιματιας σε γραφεια σχεδιασμων και λοιπων μαλακιων. εισαι δε τοσο προκλητικος που σε λιγο θα μας εξηγησεις και ποσο αφορολογητο αυτοκινητο πηρες και πως θα μεταφερεις και οικοσκευη στην ΕΛΛΑΔΑ.
αντι να μπεις στην τρυπα σου , να κανεις τον σταυρο σου και να μην μιλας.
οσο αν το χω η δε τον χω "η ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ ειναι βροντερη" !!!!!!
αντε καλον υπνο στο γραφειακι σου....
και αφου ο ΕΛΛΗΝ φορολογουμενος ακομα σε πληρωνει , μιλω παντα για την συγκεκριμενη θεση που μας ποζαρεις , μην πολυμιλας......

να εκπαιδευοσουν σεκατι να πω....

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
ενω εσυ "που το χεις" αναζητας την τυχη σου εκτος Ελλαδος βολεψιματιας σε γραφεια σχεδιασμων και λοιπων μαλακιων. εισαι δε τοσο προκλητικος που σε λιγο θα μας εξηγησεις και ποσο αφορολογητο αυτοκινητο πηρες και πως θα μεταφερεις και οικοσκευη στην ΕΛΛΑΔΑ.
αντι να μπεις στην τρυπα σου , να κανεις τον σταυρο σου και να μην μιλας.
οσο αν το χω η δε τον χω "η ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ ειναι βροντερη" !!!!!!
αντε καλον υπνο στο γραφειακι σου....
και αφου ο ΕΛΛΗΝ φορολογουμενος ακομα σε πληρωνει , μιλω παντα για την συγκεκριμενη θεση που μας ποζαρεις , μην πολυμιλας......

να εκπαιδευοσουν σεκατι να πω....

α! ξεχασα
σε παρακαλω μην παραλειψεις , διοτι πραγματι δεν το χω , να εξηγησεις εδω μεσα γιατι ο κυβερνητης σε ωρα ασκησεως με σβυστα φωτα σε εμπορικο λιμανι επινε καφε στο καρε των αξιωματικων και δεν ηταν στην γεφυρα.
αποτελεσμα 1 πολεμικο πλοιο βυθισμενο αυτανδρο και χαμενες ζωες ανδρων πληρωματος...
α και μην παραλειψεις να εξηγησεις γιατι δεν επεισε το ναυτοδικειο παρα τα βυσματα που επεσαν !!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ.....

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
εχεις περιοδο ρε τυπε?
αντε μωρη κουφαλα ντυσου κλαρινογαμπρος να πας να στηθεις να κανεις τον μαιντανο καλησπερακια
και να παρακαλας την μακου και τις αλλες μοντελες στο ακρωτηρι
45++++ πορνογερος εισαι πλεον

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
εχεις περιοδο ρε τυπε?
ΑΧ ΑΧ οταν αντιμετωπιζω ΑΝΤΡΕΣ σαν εσενα μαζι με την ανατριχιλα μου ρχονται και τα "ρουχα" μου....
αλλα γιατι ρωτας εσυ μπηκες στην εμηνοπαυση ?????

frenchman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Piderof στο 542 ήμουν στο Τσαϊρι δίπλα από τη ΒΑΠ εποχές 2002 σε ποιο ήσουν

Ώρε το 542 πάντα μαύρο ήταν?

Εγώ οριακά δεν πρόλαβα τα ¨πλυντήρια"... Την είχαν κλείσει γιατί συνέβαιναν πολλά :zombie:

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Ώρε το 542 πάντα μαύρο ήταν?

Εγώ οριακά δεν πρόλαβα τα ¨πλυντήρια"... Την είχαν κλείσει γιατί συνέβαιναν πολλά :zombie:

Μέχρι το κλείσιμο του μου είχαν πει ότι ήταν. Στην αρχή ο διοικητής (δεν θυμάμαι όνομα) Συνταγματάρχης ήταν και γαμώ τα άτομα πρασινοσκούφης σε μηχανοκίνητο πολλές ασκήσεις αλλα δεν του άρεσαν οι αγγαρείες. Έφυγε επιτελάρχης ΓΕΕΘΑ.

Διοικητής έγινε ο υποδιοικητής που είχαμε, οποίος λεγόταν Α----ς (αν τον πετύχαινα) τώρα ειλικρινά... Αυτός ήταν ένα ξέρασμα και μισό. Ρεεεεε δέκα μέρες φυλακή μου έριξε το αρχίδι, επειδή η φρουρά εκτελούσε νωχελικά τα παραγγέλματα μου στην υποστολή σημαίας ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ! Πολύ αγγαρεία έπεσε τότε τύπε. Καταλαβαίνεις μία φορά την εβδομάδα συναγερμός να αδειάζουμε αποθήκες πυρομαχικών και να φορτώνουμε τα άρματα.

Τώρα θα σου πω το μαγικό. Όσο ήταν διοικητής ο πρασινοσκούφης διοικητής του λόχου ήταν ένα ρεμάλι υπολοχαγός. μας γαμούσε αυτός στην αγγαρεία.

Όταν άλλαξε ο διοικητής, στο λόχο μου έγινε  υπεύθυνος φίλε Ταγματάρχης που ήταν χρόνια στο στρατό ως δόκιμος. Αυτό τον άνθρωπο εγώ θα συνεχίσω να λέω παντού ότι τον έβλεπα σαν πατέρα μου. Γ-----ς απίστευτος άνθρωπος και χαρακτήρας. Προσπαθούσε να γλιτώσει το λόχο υποστήριξης που ήμουν από τις συνεχείς αγγαρείες μερικές φορές τα κατάφερνε αλλα τις πιο πολλές όχι. έπεφταν φυλακές και τιμωρίες από διοικητή, αλλά όχι από το διοικητή του λόχου μας.

Το στρατόπεδο όταν έφυγα ήταν ακόμα μαύρο δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι στη συνέχεια. Μπορώ να σου πω όμως ότι στο κέντρο και στη ρόδο αργότερα ήμουν σειρούλα με Λάζαρο Σέμο  

frenchman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
To 2004-2005 που έκανα το περασμά μου ήτανε μαυρίλα σκέτη! Μέσα στην λάσπη και στην υγρασία, ακόμα θυμάμαι τις σκοπιές στην πίσω πύλη (πετάγανε και πέτρες) .. Πάλι καλά που μετά την έκανα για ΛΥΒ και ύστερα Μεραρχία  :grin:

Σκόρπιες σκέψεις..
-Ο Διοικητής ήταν ένας πρασινοσκούφης κοντός μαχίμι (δεν θυμάμαι όνομα)
-Τα πλυντήρια όταν πήγα εγώ τα είχανε κλείσει
-Το μηχανικό τον έπαιζε κι εμείς τρέχαμε και δεν φτάναμε
-Τσαιρι (Μαυρίλα) - ΛΥΒ (καλούτσικα) - Μεραρχία (όνειρο, δεν ήθελα να φύγω!!)

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
To 2004-2005 που έκανα το περασμά μου ήτανε μαυρίλα σκέτη! Μέσα στην λάσπη και στην υγρασία, ακόμα θυμάμαι τις σκοπιές στην πίσω πύλη (πετάγανε και πέτρες) .. Πάλι καλά που μετά την έκανα για ΛΥΒ και ύστερα Μεραρχία  :grin:

Σκόρπιες σκέψεις..
-Ο Διοικητής ήταν ένας πρασινοσκούφης κοντός μαχίμι (δεν θυμάμαι όνομα)
-Τα πλυντήρια όταν πήγα εγώ τα είχανε κλείσει
-Το μηχανικό τον έπαιζε κι εμείς τρέχαμε και δεν φτάναμε
-Τσαιρι (Μαυρίλα) - ΛΥΒ (καλούτσικα) - Μεραρχία (όνειρο, δεν ήθελα να φύγω!!)
Τύπε frenchman εγώ πήγα Μάρτιο του 2002 και έφυγα το Νοέμβριο του 2002 θυμάσαι ονόματα από υπολοχαγούς λογαχούς κτλ?

Στο τέλος λίγο πριν φύγω είχα ένα υπολοχαγό λεγόταν Αναστασόπουλος και ένα ανθυπολοχαγό λεγόταν Γραμματικόγιαννης γαμώ τα άτομα και οι δυο τους.

Ανθυπολοχαγός μέγιστος κλέφτης ροδίτης δεν θα αναφέρω το όνομα του έτρωγε λεφτά από το καψιμί και χρέωνε υπέρογκα ποσά στους φαντάρους και μετά το έκανε γαργάρα αν του έδινες ένα ποσό στα χέρια.

υπήρχε επίσης έτερος ταγματάρχης που είχε κάτσει χρόνια από δόκιμος να φανταστείς με το όνομα Δεναξάς υπέυθυνος για το 4ο γραφείο

Από υπαξιωματικούς θυμάμαι μόνο μία καριολάρα την Πάσχου αυτή είχε περάσει και από το ΚΕΒΟΠ

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
Κανενας Μηχανικο ? 254 σειρα, 98 Γ...
ΛΟυτρακι, ΛΥβ στα ΚΕΜΧ, μετα 88ΛΜΧ στη Λημνο και απολυση απο τη Σχολη Πεζικου στη Χαλκιδα ....

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Κανε μας τη χαρη απογευματιάτικα μωρε..Που θα μου πεις εσυ για ΕΔ μετα απο 27 χρονια στο ΠΝ..Βαριεμαι του κερατα να λεω τα ιδια και τα ιδια..Διαβασε τα προηγούμε να μου ποστ για να καταλάβεις αν σεβόμαστε η όχι-Οι Αξκοι - τους Ναυτες,με κεφαλαίο το "Ν".
Πεταει μια παπαρια ο άλλος ,που συνεβη σε μια μοναδα και το γενικεύσατε όλοι....

Μια ΣΤΗΜΕΝΗ παπαριά που σε κάποιον κοντεύει να του στοιχήσει τη ζωή και την κοινωνικότητα. Και σε ΕΚΕΙΝΗ τη μονάδα συνέβαιναν τα χίλια δύο. ΣΕ ΠΟΙΑ άλλη μονάδα ΡΕ, μεθάνε οι αξιωματικοί υπηρεσίας, δεν πατάνε υπηρεσία, δεν ενημερώνουν, και επικρατεί χάος και πανικός μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης; Και βάζουν ΑΥΔΜ φαντάρο; Σε ποια άλλη μονάδα, ο αξιωματικός υπηρεσίας παίρνει τα κλειδιά που φυλάγει ο φαντάρος διατάζοντας να του τα παραδώσει, και πάει και αδειάζει τα ψυγεία νυχτιάτικα, κατηγορώντας το φαντάρο το άλλο πρωί; Σε ποιά άλλη μονάδα μένουν οι αξιωματικοί απαθείς ή συμμετέχουν κιόλας, στην κατασκευή δυσφημιστικών στοιχείων και στημένης πλεκτάνης, και επιτρέπουν τη διακίνηση οπτικοακουστικού υλικού εντός κι εκτός μονάδας;

Πολύ "full metal jacket" εχεις δει...

Αν εσύ είσαι στέλεχος του ναυτικού, εγώ είμαι ο Ποπάυ. Για βούτυρο με όχημα/μηχάνημα σε κόβω. Άντε στην πύλη να δείτε τσοντούλα, να παραγγείλετε σάντουιτς, να παίξετε παιχνίδια στο λάπτοπ και να κυνηγάτε λαγούς και αλεπούδες, στη μέση της νύχτας. Και να αλληθωρίζετε όταν έρχονται στην πύλη μουνιά με μίνι. Ρεμπεσκέδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom