Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.276
Πόντοι
12.756
Δεν υπηρετησες κανονικη θητεια γιατι δεν ειχες εμενα να κοιμαμαι διπλα σου.  ;)

Μπολντυ δεν σε αναγνωριζω , εχεις αλλαξει πολυ τελευταια , τα χωνεις σε ολους ... ξεκινησες να βριζεις .... τι εγινε παιχτη ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αφου γραφουνε ενα καρο μαλακιες εγω φταιω?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Μπολντυ δεν σε αναγνωριζω , εχεις αλλαξει πολυ τελευταια , τα χωνεις σε ολους ... ξεκινησες να βριζεις .... τι εγινε παιχτη ?

O Μπόλντυς έχει ωριμάσει και σοβαρέψει πολύ τώρα τελευταία και λέει σωστά πράγματα.
Παλιότερα όταν μίλαγε ήταν σαν να ακούς Λιακόπουλο ή Λεβέντη: Ένα σωστό και 3000 μαλακίες.  :grin:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Τι ειπε ενας υπολοχαγος? αμα δεν θες θητεια εισαι πουστρακι?

μαλακα τι καραβλαχοι κυκλοφορουνε ετσι? ελεος. Αμα δεν μπαινανε στο στρατο θα πεινουσανε

έτσι είπε ?
στείλτον μου μέρα στην οικοδομή να δω πόσο άντρας είναι ...   :zfuck:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο Στρατος θα επρεπε να ειναι μισθοφορικος και να πληρωνεσαι εκει ας σου τα εκαναν ολα αλλα σωστα καψονια οχι μαλακιες. Θα υπηρχε εκπαιδευση της προκοπης οχι ο καθε ανωμαλος θα εβγαζε τα κομπλεξ του στους εκπαιδευομενους για αυτο ολα ειναι μπουρδελο σε αυτη τη χωρα επειδη το μονο που μας νοιαζει ειναι η επιδειξη και οχι η σωστη εκπαιδευση πηγα λεει ειδικες δυναμεις για να εχω να λεω στις παρεες δεν λεω τιποτα στις παρεες κανω μονο οταν χρειαζεται.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
O Μπόλντυς έχει ωριμάσει και σοβαρέψει πολύ τώρα τελευταία και λέει σωστά πράγματα.
Παλιότερα όταν μίλαγε ήταν σαν να ακούς Λιακόπουλο ή Λεβέντη: Ένα σωστό και 3000 μαλακίες.  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny:

λεβεντης μορφη τυπε  :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
έτσι είπε ?
Στον στρατό είναι όλοι άντρες...όλοι οι άλλοι είναι λούλες....δεν ξέρεις εσύ.....και πιο άντρας γίνεσαι αν κουνήσεις το καυλί σου μπροστά σε άλλον ή αν κάνεις την ζωή των νεότερων δύσκολη, μόνο και μόνο επειδή ΕΤΥΧΕ να μπεις νωρίτερα.... :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το ξαναπα οποιος δεν θελει να παει στρατο οπως μας ελεγε και ενας υπολοχαγος δηλωνει στρακι η κανει εθελοντικη εργασια.Απλα τα πραγματα και ωραια.

:S

αμα μιλατε ακομα πες του οτι ειναι μεγαλος μαλακας.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
η νεα γενιά της ελλαδας .......να σε χαιρομαστε ....τελικα ειμαι πεπεισμενος για το μελλον της ελλαδας.....ευτυχως που οι "προγονοι" σου ,οχι αρκετα μακρια, προσφατα....δεν σκεφτηκαν οπως εσυ !!!!

Απόψεις ντροπή...

Αυτός είναι ο στρατός Ολλανδέ και άμα σ' αρέσει. Αν δε σ' αρέσει δηλώνεις πουστράκι και ξεμπερδεύεις. Αλλά θα κουβαλάς το στίγμα του γιωτά για μια ζωή να πηγαίνει ασορτί με τις πγοοδευτικές απόψεις σου.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
έτσι είπε ?

ας διαβαζε ο οικοδομος να γινει υπολοχαγος λοιπον....εξαλλου τι εχει η οικοδομη ?? ακομη και τα πακιστανια το εξασκουν και πιπωνει ο ενας τον αλλον....να χαρω εγω αντρες!!!!

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Οχι δεν μιλαμε ηταν μεγαλος μαλακας σε πολλα πραγματα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
α γεια σου. Τοτε γιατι υιοθετεις τις αποψεις ενος τέτοιου κακιστου αξιωματικου? χαλας και την δικη σου φημη χωρις λογο

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Απόψεις ντροπή...

Αυτός είναι ο στρατός Ολλανδέ και άμα σ' αρέσει. Αν δε σ' αρέσει δηλώνεις πουστράκι και ξεμπερδεύεις. Αλλά θα κουβαλάς το στίγμα του γιωτά για μια ζωή να πηγαίνει ασορτί με τις πγοοδευτικές απόψεις σου.
Τελείωσες?

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ας διαβαζε ο οικοδομος να γινει υπολοχαγος λοιπον....εξαλλου τι εχει η οικοδομη ?? ακομη και τα πακιστανια το εξασκουν και πιπωνει ο ενας τον αλλον....να χαρω εγω αντρες!!!!
Υπολογαχος απο σμυ ηταν george .Οι ευελπιδες δεν ελεγαν τετοιες μαλακιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom