canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
μπορει να ειχε κανει καλες τοποθετησεις ;) ή να του ελεγε καμια πληροφορια ο Ποδολαγνος , μην εισαι υποψιασμένος
λες να διάβαζε και bou ?
μπορει να ειχε κανει καλες τοποθετησεις ;) ή να του ελεγε καμια πληροφορια ο Ποδολαγνος , μην εισαι υποψιασμένος
Δεν υπηρετησες κανονικη θητεια γιατι δεν ειχες εμενα να κοιμαμαι διπλα σου. ;)
λες να διάβαζε και bou ?
αφου γραφουνε ενα καρο μαλακιες εγω φταιω?
Και παλια γραφανε ενα καρο μαλακιες , αλλα δεν αντιδρουσες ετσι , ησουν πιο συγκρατημένος ;)
Μπολντυ δεν σε αναγνωριζω , εχεις αλλαξει πολυ τελευταια , τα χωνεις σε ολους ... ξεκινησες να βριζεις .... τι εγινε παιχτη ?
Τι ειπε ενας υπολοχαγος? αμα δεν θες θητεια εισαι πουστρακι?
μαλακα τι καραβλαχοι κυκλοφορουνε ετσι? ελεος. Αμα δεν μπαινανε στο στρατο θα πεινουσανε
O Μπόλντυς έχει ωριμάσει και σοβαρέψει πολύ τώρα τελευταία και λέει σωστά πράγματα.
Παλιότερα όταν μίλαγε ήταν σαν να ακούς Λιακόπουλο ή Λεβέντη: Ένα σωστό και 3000 μαλακίες.
Ευχαριστώ....
Στον στρατό είναι όλοι άντρες...όλοι οι άλλοι είναι λούλες....δεν ξέρεις εσύ.....και πιο άντρας γίνεσαι αν κουνήσεις το καυλί σου μπροστά σε άλλον ή αν κάνεις την ζωή των νεότερων δύσκολη, μόνο και μόνο επειδή ΕΤΥΧΕ να μπεις νωρίτερα....έτσι είπε ?
στείλτον μου μέρα στην οικοδομή να δω πόσο άντρας είναι ...
Θα προσπαθήσω!!!!να 'σαι καλα!!!!
Το ξαναπα οποιος δεν θελει να παει στρατο οπως μας ελεγε και ενας υπολοχαγος δηλωνει στρακι η κανει εθελοντικη εργασια.Απλα τα πραγματα και ωραια.
η νεα γενιά της ελλαδας .......να σε χαιρομαστε ....τελικα ειμαι πεπεισμενος για το μελλον της ελλαδας.....ευτυχως που οι "προγονοι" σου ,οχι αρκετα μακρια, προσφατα....δεν σκεφτηκαν οπως εσυ !!!!
έτσι είπε ?
στείλτον μου μέρα στην οικοδομή να δω πόσο άντρας είναι ...
Τελείωσες?Απόψεις ντροπή...
Αυτός είναι ο στρατός Ολλανδέ και άμα σ' αρέσει. Αν δε σ' αρέσει δηλώνεις πουστράκι και ξεμπερδεύεις. Αλλά θα κουβαλάς το στίγμα του γιωτά για μια ζωή να πηγαίνει ασορτί με τις πγοοδευτικές απόψεις σου.
Υπολογαχος απο σμυ ηταν george .Οι ευελπιδες δεν ελεγαν τετοιες μαλακιες.ας διαβαζε ο οικοδομος να γινει υπολοχαγος λοιπον....εξαλλου τι εχει η οικοδομη ?? ακομη και τα πακιστανια το εξασκουν και πιπωνει ο ενας τον αλλον....να χαρω εγω αντρες!!!!