Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Στον στρατό είναι όλοι άντρες...όλοι οι άλλοι είναι λούλες....δεν ξέρεις εσύ.....και πιο άντρας γίνεσαι αν κουνήσεις το καυλί σου μπροστά σε άλλον ή αν κάνεις την ζωή των νεότερων δύσκολη, μόνο και μόνο επειδή ΕΤΥΧΕ να μπεις νωρίτερα.... :P

εντάξει μωρέ..δεν είναι όλοι έτσι.
παντού υπάρχουν και καλά και κακά παιδιά.

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
α γεια σου. Τοτε γιατι υιοθετεις τις αποψεις ενος τέτοιου κακιστου αξιωματικου? χαλας και την δικη σου φημη χωρις λογο
Το Πρωτο σκελος πουστρακι κτλπ δεν συμφωνω , για το δευτερο ομως συμφωνω και επαυξανω.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
εντάξει μωρέ..δεν είναι όλοι έτσι.
παντού υπάρχουν και καλά και κακά παιδιά.
Ναι ρε, δεν γίνομαι αφοριστικός....αντιδράω με αυτά τα συγκεκριμένα που γράψαν και στα οποία απάντησα!

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
ας διαβαζε ο οικοδομος να γινει υπολοχαγος λοιπον....εξαλλου τι εχει η οικοδομη ?? ακομη και τα πακιστανια το εξασκουν και πιπωνει ο ενας τον αλλον....να χαρω εγω αντρες!!!!

μα δεν μιλάμε για τον κάθε υπολοχαγό..
μιλάμε για αυτόν που είπε ότι όποιος δεν πάει δεν είναι άντρας  ;)

τώρα αν το θέμα είναι να βγάλεις απλά κακία άστο ..

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
μα δεν μιλάμε για τον κάθε υπολοχαγό..
μιλάμε για αυτόν που είπε ότι όποιος δεν πάει δεν είναι άντρας  ;)

τώρα αν το θέμα είναι να βγάλεις απλά κακία άστο ..
Ειπε πως μπορει να αποφυγεις να πας στρατο , δεν ειπε οποιος δεν πηγε στρατο ειναι και στρακι . Διαβαζε σωστα

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
εγω στον στρατο πηδουσα τον ανθυπολογαγο μου για να παιρνω αδειες
σε θητεια 9 μηνων πηρα 110 μερες αδεια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καλα ετσι οπως εχει γινει το πεζικο χασιμο χρονου ειναι. Παει ο αλλος κανει 2-3 σκοπιες και νομιζει πως εγινε αντρας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εσύ δείλιασες και πας να μας περάσεις το στίγμα σου για μαγκιά! Γι' αυτό χάνεις εύκολα την ψυχραιμία σου, γιατί καταβάθος ξέρεις ότι έχεις άδικο και ότι μειονεκτείςς σαν άντρας και σαν πατριώτης απέναντι σε ΕΜΑΣ!

Σαν τους πούστηδες που πάνε βγάλουν την πουστιά τους μαγκιά. Πουστόβυσμα που θα μετρηθείς εσύ που υπηρέτησες στο πεντάγωνο ίσα κι όμοια με τον λοκατζή ή έστω τον απλό πεζικάριο. Καλά στα λέει ο Μιχαλολιάκος. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ πουστάκι!

Οι αντρες δεν φαντασιωνονται πλακες να τους πιπώνουν αλλοι αντρες μονο οι πουστηδες φαντασιωνονται τετοια πράγματα αλλα οτι και να σου εξηγησω εισαι τέρμα ηλιθιος τι να καταλαβεις τραβα βαψου μπλε και πηδα στη θαλασσα. Σε μενα παντως αμα καποιος τολμουσε να κανει τετοια πλακα θα του ειχα σπασει αρκετα κοκκαλα ειτε στα χερια ειτε στα ποδια και ας με ετρεχε μετα στα παπαρια μου. Θα εβγαινα και λαδι θα ελεγα ο κυριος πηγε να μου προσβαλλει την υποσταση.

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλα ετσι οπως εχει γινει το πεζικο χασιμο χρονου ειναι. Παει ο αλλος κανει 2-3 σκοπιες και νομιζει πως εγινε αντρας
Αυτες ειναι οι αγγαρειες που ελεγες πριν αυτο οντως ειναι χασιμο χρονου.Αλλα οπως σου ειπα και πριν δεν μπορουμε να κανουμε μισθοφορικο στρατο τα εξοδα ειναι πολλα.Δες τα μεμετια και αυτοι κληρωτους εχουν.Κατι θα ξερουν.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Οι αντρες δεν φαντασιωνονται πλακες να τους πιπώνουν αλλοι αντρες μονο οι πουστηδες φαντασιωνονται τετοια πράγματα αλλα οτι και να σου εξηγησω εισαι τέρμα ηλιθιος τι να καταλαβεις τραβα βαψου μπλε και πηδα στη θαλασσα.

Νομίζω οτι μόλις βρήκαμε ποιον θα ψηφίσουμε! :cheesy:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ειπε πως μπορει να αποφυγεις να πας στρατο , δεν ειπε οποιος δεν πηγε στρατο ειναι και στρακι . Διαβαζε σωστα

αυτό είπε ο Μπόλτης και σε αυτόν απάντησα

Τι ειπε ενας υπολοχαγος? αμα δεν θες θητεια εισαι πουστρακι?

αν είπατε κάτι άλλο δεν το διάβασα  ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom