Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.276
Πόντοι
12.756
υπάρχει emoticon στο web για να σου κουνήσω το κεφάλι απαξιωτικά ?  :birdman:

πολύ πλούσιος για ιερέας... ;)

μπορει να ειχε κανει καλες τοποθετησεις  ;) ή να του ελεγε καμια πληροφορια ο Ποδολαγνος , μην εισαι υποψιασμένος  :grin:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Το ξαναπα οποιος δεν θελει να παει στρατο οπως μας ελεγε και ενας υπολοχαγος δηλωνει στρακι η κανει εθελοντικη εργασια.Απλα τα πραγματα και ωραια.

Last year αυτά, κολλητέ. Για να σε απαλλάξουν για αυτό τώρα πια πρέπει εκτός από το να δηλώσεις στράκι να παρουσιάσεις κατί σε διαταραχή σεξουαλικής ταυτότητας όπως π.χ να παρουσιαστείς με κραγιόν και ταγέρ. Δεν ξεμπερδεύεις έτσι απλά πια.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ξεκίνα το Ι5 τώρα. Με αυτές τις απόψεις δεν αντέχεις ούτε μέρα στο στρατό. Στο πρώτο καψωνάκι έσπασες!
Δεν νομίζω....και υπομονή έχω και "μέταλλο"....τους μαλάκες δεν αντέχω.....

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
η νεα γενιά της ελλαδας .......να σε χαιρομαστε ....τελικα ειμαι πεπεισμενος για το μελλον της ελλαδας.....ευτυχως που οι "προγονοι" σου ,οχι αρκετα μακρια, προσφατα....δεν σκεφτηκαν οπως εσυ !!!!
Ευχαριστώ....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ, ΟΥΤΕ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ;

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ;

Αρχισε ηδη το κλάμα σκιουράκι. Θα σε στρώσω εγω έννοια σου.

Και βγαλε τα κεφαλαια και μην τρεμεις οταν γραφεις.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.276
Πόντοι
12.756
Last year αυτά, κολλητέ. Για να σε απαλλάξουν για αυτό τώρα πια πρέπει εκτός από το να δηλώσεις στράκι να παρουσιάσεις κατί σε διαταραχή σεξουαλικής ταυτότητας όπως π.χ να παρουσιαστείς με κραγιόν και ταγέρ. Δεν ξεμπερδεύεις έτσι απλά πια.

Το παιδι μας φωτογραφιζεις  :rockon:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Σου ευχομαι καλη θητεια ολλανδε .Ατομα σαν και εσενα που δεν γουσταρουν στρατο και τα συναφη βγηκαν στην τελικη γερα κομαντο, απο κατι δηθεν πατριωτες
Αυτό να το πάρω ως κοπλιμέντο ή ως προσβολή? :P

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
χ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ρε μπραβο ο στρατος μας

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.276
Πόντοι
12.756
ηγεταρος ΑΞΙΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ :birdman:

Αν δεν ειχε αυτος λεφτα που μιλαγε με τον Θεο , ποιος θα εχει ο Κοσμας που μενει στο ημιυπόγειο στα Πατησια  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φαντάζεσαι να παρουσιαστούν μαζί Ολλανδός και κοτοσταμούλης; Θα τους ξεκωλιάσουν οι παλιοί!

Εγώ είμαι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ άντρας γιατί υπηρέτησα κανονική θητεία με όλες της τις δυσκολίες και τα εθιμοτυπικά!

Εσύ δείλιασες και πας να μας περάσεις το στίγμα σου για μαγκιά! Γι' αυτό χάνεις εύκολα την ψυχραιμία σου, γιατί καταβάθος ξέρεις ότι έχεις άδικο και ότι μειονεκτείςς σαν άντρας και σαν πατριώτης απέναντι σε ΕΜΑΣ!

Σαν τους πούστηδες που πάνε βγάλουν την πουστιά τους μαγκιά. Πουστόβυσμα που θα μετρηθείς εσύ που υπηρέτησες στο πεντάγωνο ίσα κι όμοια με τον λοκατζή ή έστω τον απλό πεζικάριο. Καλά στα λέει ο Μιχαλολιάκος. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ πουστάκι!

Αυτά τα αντεθνικά και γιωτίστικα να λες στη μονάδα που θα πας και θα φας καλά.

Επιτέλους μίλησε και ένας άνθρωπος που καταλαβαίνει το στρατό και την αποστολή του.

Δεν υπηρετησες κανονικη θητεια γιατι δεν ειχες εμενα να κοιμαμαι διπλα σου.  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι ειπε ενας υπολοχαγος? αμα δεν θες θητεια εισαι πουστρακι?

μαλακα τι καραβλαχοι κυκλοφορουνε ετσι? ελεος. Αμα δεν μπαινανε στο στρατο θα πεινουσανε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom