Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.999
Πόντοι
12.756
Ξέρω τι παίζει....
Εσένα στον στρατό σου πήραν την παρθενιά?

Ευτυχως που δεν ρωτησες τον Κοσμα φιλε μου .... :S θα τον εκανες να θυμηθεί στιγμες που προσπαθεί να σβησει απο την μνημη του  :'(

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ευτυχως που δεν ρωτησες τον Κοσμα φιλε μου .... :S θα τον εκανες να θυμηθεί στιγμες που προσπαθεί να σβησει απο την μνημη του  :'(
Τότε με την προβατίνα λες?Την έχει πει αυτή την ιστορία.... :P

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
θα φας καλά όταν παρουσιαστείς ολλανδέ ;)

Φαντάζεσαι να παρουσιαστούν μαζί Ολλανδός και κοτοσταμούλης; Θα τους ξεκωλιάσουν οι παλιοί!

Με σενα ειναι ευκολο να το παιξει καποιος αντρας... ενα τσσσσ σου κανει και αμεσως πηδας στο ταβανι μαζευεις τις κιλοτες και ξαφανιζεσαι παλιολουγκρα θες να μου περασεις και την πουστια σου σαν πλακιτσες και καψονια του στρατου

Εγώ είμαι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ άντρας γιατί υπηρέτησα κανονική θητεία με όλες της τις δυσκολίες και τα εθιμοτυπικά!

Εσύ δείλιασες και πας να μας περάσεις το στίγμα σου για μαγκιά! Γι' αυτό χάνεις εύκολα την ψυχραιμία σου, γιατί καταβάθος ξέρεις ότι έχεις άδικο και ότι μειονεκτείςς σαν άντρας και σαν πατριώτης απέναντι σε ΕΜΑΣ!

Σαν τους πούστηδες που πάνε βγάλουν την πουστιά τους μαγκιά. Πουστόβυσμα που θα μετρηθείς εσύ που υπηρέτησες στο πεντάγωνο ίσα κι όμοια με τον λοκατζή ή έστω τον απλό πεζικάριο. Καλά στα λέει ο Μιχαλολιάκος. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ πουστάκι!

Ο στρατός είναι μαλακία έτσι και αλλιώς και αντί να σε αφήσουν να χάσεις ήσυχα ένα χρόνο απ΄ τη ζωή σου, σου τον κάνουν και μαρτύριο μερικοί άρρωστοι?
Γρήγορα στον ψυχίατρο.....

Αυτά τα αντεθνικά και γιωτίστικα να λες στη μονάδα που θα πας και θα φας καλά.

Συμφωνω πληρως σε αυτο για τα καψονια την ωρα που σε σταζουν τρελαίνεσαι και μετα τα θυμασε και γελας.

Επιτέλους μίλησε και ένας άνθρωπος που καταλαβαίνει το στρατό και την αποστολή του.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Φαντάζεσαι να παρουσιαστούν μαζί Ολλανδός και κοτοσταμούλης; Θα τους ξεκωλιάσουν οι παλιοί!

Εγώ είμαι ΑΠΟΔΕΙΓΜΕΝΑ άντρας γιατί υπηρέτησα κανονική θητεία με όλες της τις δυσκολίες και τα εθιμοτυπικά!

Εσύ δείλιασες και πας να μας περάσεις το στίγμα σου για μαγκιά! Γι' αυτό χάνεις εύκολα την ψυχραιμία σου, γιατί καταβάθος ξέρεις ότι έχεις άδικο και ότι μειονεκτείςς σαν άντρας και σαν πατριώτης απέναντι σε ΕΜΑΣ!

Σαν τους πούστηδες που πάνε βγάλουν την πουστιά τους μαγκιά. Πουστόβυσμα που θα μετρηθείς εσύ που υπηρέτησες στο πεντάγωνο ίσα κι όμοια με τον λοκατζή ή έστω τον απλό πεζικάριο. Καλά στα λέει ο Μιχαλολιάκος. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ πουστάκι!

Αυτά τα αντεθνικά και γιωτίστικα να λες στη μονάδα που θα πας και θα φας καλά.

Επιτέλους μίλησε και ένας άνθρωπος που καταλαβαίνει το στρατό και την αποστολή του.

Δεν ξέρω για τον Σταμ, εμένα θα μου κλάσουν τα αρχίδια.....
Καλύτερα "γιωτίστικα" και "αντεθνικά" παρά γραμμή για το τρελοκομείο όπως τους περισσότερους "πατριώτες" του στρατού.....

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το ξαναπα οποιος δεν θελει να παει στρατο οπως μας ελεγε και ενας υπολοχαγος δηλωνει στρακι η κανει εθελοντικη εργασια.Απλα τα πραγματα και ωραια.

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλύτερα "γιωτίστικα" και "αντεθνικά" παρά γραμμή για το τρελοκομείο όπως τους περισσότερους "πατριώτες" του στρατού.....
Καλα ρε ποιο σας λεει αυτες της μαλακιες για τρελοκομεια και τετοια.Πας μαγκα μου κανεις την θητεια σου οπου σου εχει ερθει το χαρτι χωρις γαμωβυζματα και εισαι ωραιος και μαγκας,9 μηνες ειναι ρε γατια ελεος.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ο στρατός είναι μια μικρή κοινωνία, στην οποία πρέπει κάποια στιγμή στην ζωή σου να συμμετέχεις.....
Πρέπει να συμπεριφέρονται όλοι σωστά.....
Οπότε δεν βρίσκω κάτι αστείο σε τέτοιες "πλάκες"

Όταν πας στη μονάδα, ρώτα, "ποιοί είναι οι παλιοί εδώ μέσα;", και ανέπτυξε τους τις φιλοσοφικές σου απόψεις. :grin: :zfuck:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.999
Πόντοι
12.756
Το ξαναπα οποιος δεν θελει να παει στρατο οπως μας ελεγε και ενας υπολοχαγος δηλωνει στρακι η κανει εθελοντικη εργασια.Απλα τα πραγματα και ωραια.

Επρεπε να το κανουν απο παλια τυπε , που πηγε ο Κοσμας ο κακομοίρης βαμμενος για πιστα , με το μινι του και τις γοβες ,  και τον βαλανε να κανει παρελαση  :S

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Επρεπε να το κανουν απο παλια τυπε , που πηγε ο Κοσμας ο κακομοίρης βαμμενος για πιστα , με το μινι του και τις γοβες ,  και τον βαλανε να κανει παρελαση  :S
Φιλος ποιος ειναι αυτος ο κοσμας.Το παρακολουθω το site αλλα χανω και επεισοδια που και που.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Όταν πας στη μονάδα, ρώτα, "ποιοί είναι οι παλιοί εδώ μέσα;", και ανέπτυξε τους τις φιλοσοφικές σου απόψεις. :grin: :zfuck:

Ναι, αυτό θα κάνω....
Καλα ρε ποιο σας λεει αυτες της μαλακιες για τρελοκομεια και τετοια.Πας μαγκα μου κανεις την θητεια σου οπου σου εχει ερθει το χαρτι χωρις γαμωβυζματα και εισαι ωραιος και μαγκας,9 μηνες ειναι ρε γατια ελεος.
Όταν λέω για τρελοκομεία μιλάω για τον Νικ και τους ομοίους τους που βγάζουν κόμπλεξ επειδή τους βίασαν στα 9 τους.....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.999
Πόντοι
12.756
Φιλος ποιος ειναι αυτος ο κοσμας.Το παρακολουθω το site αλλα χανω και επεισοδια που και που.

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Καλα δεν ξερεις τον Κοσμα ...? μεγα λαθος σου , διαβασε την υπογραφη μου , kosnik26 , μεγαλη μορφη ο τυπος ...ή τυπισσα , οπως και να τον πεις δεν παρεξηγείτε  ;)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Ξεκίνα το Ι5 τώρα. Με αυτές τις απόψεις δεν αντέχεις ούτε μέρα στο στρατό. Στο πρώτο καψωνάκι έσπασες!

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16

η νεα γενιά της ελλαδας .......να σε χαιρομαστε ....τελικα ειμαι πεπεισμενος για το μελλον της ελλαδας.....ευτυχως που οι "προγονοι" σου ,οχι αρκετα μακρια, προσφατα....δεν σκεφτηκαν οπως εσυ !!!!

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σου ευχομαι καλη θητεια ολλανδε .Ατομα σαν και εσενα που δεν γουσταρουν στρατο και τα συναφη βγηκαν στην τελικη γερα κομαντο, απο κατι δηθεν πατριωτες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom