Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Και απο εκει τα κονομαγες ρε πουστη  :S  Θα εχεις παρει και καμια μιζα σιγουρα  :grin:

ποια μίζα...σε τιμητικές άδειες πληρωνόμουν   :2funny:

για δουλειές εκτός στρατοπαίδων σε σπίτια γαλονάδων

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τι το αντρίκιο έχει να κουνάς την ψωλή σου μπροστά σε κάποιον που κοιμάται με την ελπίδα οτι θα σου την γλύψει?Πιο πολύ σε απελπισμένο παρθένο μου φέρνει παρά σε άντρα.....

Όποιος αμφισβητεί τα καψόνια του στρατού, αμφισβητεί το ίδιο το οικοδόμημα του στρατού!

Θας πας κι εσύ όμως σε λίγα χρονάκια και θα στρώσεις! Αχ και να ξανάκανα θητεία βρωμοπόντικες, τι θα περνούσατε! Θα σας στρώσουν άλλοι, αν δεν την κάνετε αλά Μπόλντη, δεν πειράζει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι άλλα στις παρέες σου λες την αλήθεια για την ψευτοθητεία; Ή διηγήσαι τις ιστορίες που ζήσαμε εμείς για να το παίξεις άντρας;

Με σενα ειναι ευκολο να το παιξει καποιος αντρας... ενα τσσσσ σου κανει και αμεσως πηδας στο ταβανι μαζευεις τις κιλοτες και ξαφανιζεσαι παλιολουγκρα θες να μου περασεις και την πουστια σου σαν πλακιτσες και καψονια του στρατου

Επισκέπτης
χαχαχαχχα παει ο σκιουρακος ετοιμος να βαλει τα κλαμματα ειναι. Τωρα σκιουρε σ αρεσει? που το επαιζες μαγκια παλια και στο ειχα πει ΑΝΑΣΑ δεν θα παρεις τωρα βρωμοσκυλο

ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ, ΟΥΤΕ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ;

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.272
Πόντοι
12.756
θα φας καλά όταν παρουσιαστείς ολλανδέ ;)

Εσενα θα σου εμεινε αξεχαστος ο στρατος , ειμαι σιγουρος , σου πηραν την παρθενια εκει μεσα , κανας βλαχος , γι αυτο γλυκοκοιταζεις τον gl  ;)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
κατακλεψες το δημοσιο ρε μουνι; :birdman:

δεν το έκλεψα.. αλλά όταν μου ήρθε ένα χαρτάκι που έλεγε οτι πρέπει να κάνω τη δουλειά για ακόμα ένα χρόνο, κάπου εκεί έπαιξαν τα βίσματα (και οι ορθοπεδικοί  :grin: ) και την έκανα με ελαφρά ..

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Όποιος αμφισβητεί τα καψόνια του στρατού, αμφισβητεί το ίδιο το οικοδόμημα του στρατού!

Θας πας κι εσύ όμως σε λίγα χρονάκια και θα στρώσεις! Αχ και να ξανάκανα θητεία βρωμοπόντικες, τι θα περνούσατε! Θα σας στρώσουν άλλοι, αν δεν την κάνετε αλά Μπόλντη, δεν πειράζει.
Μια χαρά σου τα λέει ο Μπόλντης απ' ότι διαβάζω.....
Ο στρατός είναι μαλακία έτσι και αλλιώς και αντί να σε αφήσουν να χάσεις ήσυχα ένα χρόνο απ΄ τη ζωή σου, σου τον κάνουν και μαρτύριο μερικοί άρρωστοι?
Γρήγορα στον ψυχίατρο.....

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
δεν το έκλεψα.. αλλά όταν μου ήρθε ένα χαρτάκι που έλεγε οτι πρέπει να κάνω τη δουλειά για ακόμα ένα χρόνο, κάπου εκεί έπαιξαν τα βίσματα (και οι ορθοπεδικοί  :grin: ) και την έκανα με ελαφρά ..
:grin:

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1

Συμφωνω πληρως σε αυτο για τα καψονια την ωρα που σε σταζουν τρελαίνεσαι και μετα τα θυμασε και γελας.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.272
Πόντοι
12.756

Εισαι σιγουρος μουνακι ? δεν εκλεβες υλικα ? δεν υπερτιμολογουσες  :zfuck: :zfuck:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μια χαρά σου τα λέει ο Μπόλντης απ' ότι διαβάζω.....
Ο στρατός είναι μαλακία έτσι και αλλιώς και αντί να σε αφήσουν να χάσεις ήσυχα ένα χρόνο απ΄ τη ζωή σου, σου τον κάνουν και μαρτύριο μερικοί άρρωστοι?
Γρήγορα στον ψυχίατρο.....
τυπε θα ριξεις πολυ γελιο στον στρατο :grin:
εκει να δεις κατι μορφες που θα γνωρισεις :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom