Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.001
Πόντοι
12.756
έχω δουλέψει 5 χρόνια σε στρατόπεδα.
σχεδόν σαν πολίτης όμως ήμουν, αλλά σε κάτι διοικητές και λοιπά κανονικά σούζα ..  (μέχρι να παίξουν τα connections δλδ)  :grin:

Τι ησουν ρε πουστη ? καθαριστρια ? γιατι εμεις μονο καθαριστριες ειχαμε εξωτερικες  :birdman:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ειναι κλασσικη φάρσα απο μαλακες ψυχανωμαλους.

Ο στρατός είναι για ΑΝΔΡΕΣ! Όποιος δεν αντέχει τα καψόνια του στρατού να δηλώνει αδελφή και να βγαίνει Ι5. Όχι να ψευδουπηρετεί για να γλιτώσει το κοινωνικό στίγμα. :birdman:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εαν το παιζα ραμπο το πρωτο που θα εκανα ηταν να πω καλα ρε μαλακα γιωτα εισουν συνεχεια σπιτι στην διαρκεια της θητειας σου .Αλλα σεβομαι που ειπες την αληθεια .Παντως εαν εισαι τοσο γυμνασμενος οσο λες επρεπε να πας αλεξιπτωτα ασπροπυργο και θα εισουν και κοντα στο σπιτι σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εγω εχω προβλημα να αυξησουμε την ενταση.Γιατι? διοτι καναμε μια κανονικη κουβεντα και στα καλα καθουμενα βαρεσες κοκκινα λαθος σου . Ναι οντως εγραψα λαθος την πειθαρχεια.

Την ενταση δεν την αυξανω επειδη μου φταις εσυ οκ. Απλα επειδη κατι τυποι σαν τον Μιχαλολιακο νομιζουν οτι μπορουν να υποτιμησουν και καποια παιδια που εκαναν την θητεια τους αλλου. Λενε βουτυροπαιδα παιδια που ειναι στο Πενταγωνο αλλα εσωσαν την ζωη ενος ηλικιωμενου. Θες λινκ?

Εγω δεν θα αφηνα κανεναν να ερθει να μου κανει τον καμποσο και να με υποτιμησει ετσι. Απο την στιγμη που δεν κανω εγω κινηση να σε υποτιμησω πρωτος αυτα αλλου απο ορισμενους δηθεν αντρακλες.

ΠΗΓΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ ΟΧΙ για να βγαινεις εξω και να το παιζεις αντρας. Εγω δεν ηθελα να παω ειδικες δυναμεις

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ο στρατός είναι για ΑΝΔΡΕΣ! Όποιος δεν αντέχει τα καψόνια του στρατού να δηλώνει αδελφή και να βγαίνει Ι5. Όχι να ψευδουπηρετεί για να γλιτώσει το κοινωνικό στίγμα. :birdman:

Τι το αντρίκιο έχει να κουνάς την ψωλή σου μπροστά σε κάποιον που κοιμάται με την ελπίδα οτι θα σου την γλύψει?Πιο πολύ σε απελπισμένο παρθένο μου φέρνει παρά σε άντρα.....

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Τι ησουν ρε πουστη ? καθαριστρια ? γιατι εμεις μονο καθαριστριες ειχαμε εξωτερικες  :birdman:

στη συντήρηση για υδραυλικά και θέρμανση ....
πέρα από τους βοηθούς δεν είχα άλλη επαφή με αυτούς.

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Οχι δεν χρειαζετε λινκ και μπραβο στα παιδια που εσωσαν την ζωη ενος ανθρωπου.Σε ποιο κεντρο παρουσιαστηκες?

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
μουνακια στις τρυπες σας.Σεμιτζης εδω :birdman:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τι το αντρίκιο έχει να κουνάς την ψωλή σου μπροστά σε κάποιον που κοιμάται με την ελπίδα οτι θα σου την γλύψει?Πιο πολύ σε απελπισμένο παρθένο μου φέρνει παρά σε άντρα.....

Για απελπισμενο ψυχανωμαλο κρυφοgay θα ελεγα εγω.

Επισκέπτης
Την ενταση δεν την αυξανω επειδη μου φταις εσυ οκ. Απλα επειδη κατι τυποι σαν τον Μιχαλολιακο νομιζουν οτι μπορουν να υποτιμησουν και καποια παιδια που εκαναν την θητεια τους αλλου. Λενε βουτυροπαιδα παιδια που ειναι στο Πενταγωνο αλλα εσωσαν την ζωη ενος ηλικιωμενου. Θες λινκ?

Εγω δεν θα αφηνα κανεναν να ερθει να μου κανει τον καμποσο και να με υποτιμησει ετσι. Απο την στιγμη που δεν κανω εγω κινηση να σε υποτιμησω πρωτος αυτα αλλου απο ορισμενους δηθεν αντρακλες.

προς admin: 

ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.001
Πόντοι
12.756

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Ναι άλλα στις παρέες σου λες την αλήθεια για την ψευτοθητεία; Ή διηγήσαι τις ιστορίες που ζήσαμε εμείς για να το παίξεις άντρας;

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΠΗΓΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ ΟΧΙ για να βγαινεις εξω και να το παιζεις αντρας. Εγω δεν ηθελα να παω ειδικες δυναμεις
[/quote]
Ειχα απειρα ατομα που ελεγαν το ιδιο θα τον βουτηξω θα τον τσακισω στην εξοδο και θα και θα και θα.Πιστεψε με τιποτα δεν θα εκανες .Θα εκανες την θητεια σου σαν κυριος και αυτο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.001
Πόντοι
12.756
προς admin:  

ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

Απαντηση:

Διαγραφη του λογαριασμου σου απο το Μπου.κομ

;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

θα φας καλά όταν παρουσιαστείς ολλανδέ ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
προς admin: 

χαχαχαχχα παει ο σκιουρακος ετοιμος να βαλει τα κλαμματα ειναι. Τωρα σκιουρε σ αρεσει? που το επαιζες μαγκια παλια και στο ειχα πει ΑΝΑΣΑ δεν θα παρεις τωρα βρωμοσκυλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom