Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αυτους συμφωνοι. Λιώστους αν και μεταξυ μας ο στρατος θα επρεπε να ειναι μισθοφορικος.
predator198706g.jpg
:rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το ότι είναι βλασφημία να ποστάρεις σ αυτό θρεντ δεν το αντιλαμβάνεσαι καν ε;

προς admin: Δεν υπάρχει δυνατότητα ban κάποιου μέλους από συγκεκριμένα θρεντ;

χαχαχα δεν σε γλιτωνει απο μενα το ban σκιουρινα

Και όλο αυτό, υπό τα αδιάφορα μάτια των γαμημένων υπαξιωματικών και αξιωματικών οι οποίοι πολλές φορές έδειχναν να το διασκεδάζουν κιόλας που κακό χρόνο να χουν κι αυτοί και τα παιδιά τους,

οριστε ο σκιουρος εχει απωθημενα και ριχνει καταρες στις οικογενειες των αξιωματικων

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
O στρατος ρε παλληκαρι δεν ειναι μονο αγγαρεια , ειναι ασκησεις ειναι βολες ειναι γυμναστικη ,πηθαρχεια τι να κανουμε ειναι και οι αγγαρεια στην μεση.Τοσες γενιες την εφαγαν στην μαπα και εκανα και 2 χρονια στρατο τοτε .Εμεις δεν πρεπει καν να μιλαμε.Εαν απο την αλλη δεν ηθελες να πας στρατο θα μπορουσες να δουλεψεις 2 χρονια σε δημοσια υπηρεσια αφιλοκερδως .

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
O στρατος ρε παλληκαρι δεν ειναι μονο αγγαρεια , ειναι ασκησεις ειναι βολες ειναι γυμναστικη ,πηθαρχεια τι να κανουμε ειναι και οι αγγαρεια στην μεση.Τοσες γενιες την εφαγαν στην μαπα και εκανα και 2 χρονια στρατο τοτε .Εμεις δεν πρεπει καν να μιλαμε.Εαν απο την αλλη δεν ηθελες να πας στρατο θα μπορουσες να δουλεψεις 2 χρονια σε δημοσια υπηρεσια αφιλοκερδως .

Δεν ξερεις καν πως γραφεται η λέξη πειθαρχια και θα κανεις σε μενα μαθημα?
Στα αρχιδια μου αμα εισαι πεζοναυτης. Τις γυμναστικες και τις πολεμικες τεχνες τις γνωριζω πολυ καλυτερα απο τον λοχο σου.

Επισκέπτης

τύπε ξέρεις σε ποιον μιλάς;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μιλας σε καποιον που ηταν 3-4 φορες την εβδομαδα σπιτι του οταν ηταν στρατο και απο τοτε ο ζηλιαρης σκιουρος έχει λυσαξει δεν χρειαζομαι τον στρατο για να γινω αντρας εγινα πριν επιλεξω να παω στις ειδικες δυναμεις και οποτε θες βρες ενα δημοσιο γηπεδο να κανουμε αγωνα σε οποιο αγωνισμα θες του στιβου.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Αυτη τη φιδιά την ακουω απο πολλους αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει γινει ποτε. Γιατι αμα ηταν οντως πραγματικο ο αλλος θα σηκωνοταν και θα σε σουβλιζε επιτοπου.

Είναι κλασική φάρσα. Δεν βάζεις την πούτσα μέσα στο στόμα. Δεν την ακουμπάς καν. Την κρατάς από πάνω και μόλις βγάλει τη γλώσσα να γλείψει τα χείλια του σού γλείφει το πουτσοκέφαλο. Δε μπορείς να καταλάβεις τι γαμάτα περνούσαμε αν δεν τα έχεις ζήσει. ΠΡαγματικά έχασες.

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καταρχην δεν ξερω γιατι τρελαθηκες και μιλας ετσι .Μαγκια σου που ξερεις πολεμικες τεχνες και δερνεις και ολο τον λοχο μου και εισαι και ποιο γυμνασμενος απο ολο τον λοχο.Απο οτι σε κοβω πρεπει να εισουν 4ο η κανω λαθος?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καταρχην δεν ξερω γιατι τρελαθηκες και μιλας ετσι .Μαγκια σου που ξερεις πολεμικες τεχνες και δερνεις και ολο τον λοχο μου και εισαι και ποιο γυμνασμενος απο ολο τον λοχο.Απο οτι σε κοβω πρεπει να εισουν 4ο η κανω λαθος?

Ειναι δυνατον να μην ξερεις πως γραφεται η λεξη πειθαρχια και να νομιζεις οτι μπορεις να μου κανεις μαθημα? εκει οι εκπαιδευτες δεν σας τα εμαθαν αυτα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

εσυ που ησουν γιατι δεν λες? που λες σε ολα ψεμματα εδω μεσα ενω εισαι ενας ανεργος και μπακουρος μας λες οτι και καλα εχεις δουλεια οτι πηγες στρατο οτι εχεις γκομενα αρχιδια τιποτα δεν πιστευω
μας τα λες αυτα επειδη κατα βαθος εισαι ευαισθητος και αμα σε κραξουμε θα βαλεις τα κλαμματα ηλιθιε  :2funny:

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μου εμαθαν να ειμαι ηρεμος , να μην χανω την μπαλα σαν και εσενα .Επρεπε να παρω τους δικους σου εκπαιδευτες για να μου μαθουν πως στην εξω ζωη θα πλασαρομαι σε ενα site ως ο μεγαλυτερος μακακας αναμεσα σε 100.000 μελη και 30.000 κλωνους, γιωτακο.Παρε 50 καλες τωρα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Α ειναι ήρεμος ο πεζοναυτης  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μου εμαθαν να ειμαι ηρεμος , να μην χανω την μπαλα σαν και εσενα .Επρεπε να παρω τους δικους σου εκπαιδευτες για να μου μαθουν πως στην εξω ζωη θα πλασαρομαι σε ενα site ως ο μεγαλυτερος μακακας αναμεσα σε 100.000 μελη και 30.000 κλωνους, γιωτακο.Παρε 50 καλες τωρα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Σου εμαθαν πως να εισαι ανορθογραφος. Αυτα με τα 50 δεν περνανε σε μενα πες τα σε κανεναν ψαρωμενο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μακακας λεει η παλιαδερφη ΜΑΛΑΚΑΣ λεγεται οχι μακακας. Παλιαδερφη εισαι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom