ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
χαχαχα δεν διαφώνησες πονηρέ
εσενα σου χρειαζονταν δυο-τρια τσιμπουκακια στον υπνο να κλαις ακομα
χαχαχα δεν διαφώνησες πονηρέ
Αυτους συμφωνοι. Λιώστους αν και μεταξυ μας ο στρατος θα επρεπε να ειναι μισθοφορικος.
Το ότι είναι βλασφημία να ποστάρεις σ αυτό θρεντ δεν το αντιλαμβάνεσαι καν ε;
προς admin: Δεν υπάρχει δυνατότητα ban κάποιου μέλους από συγκεκριμένα θρεντ;
Και όλο αυτό, υπό τα αδιάφορα μάτια των γαμημένων υπαξιωματικών και αξιωματικών οι οποίοι πολλές φορές έδειχναν να το διασκεδάζουν κιόλας που κακό χρόνο να χουν κι αυτοί και τα παιδιά τους,
Και γιατι να τις κανω εγω? τι ειμαι? αγγαρειομαχος?
εσενα σου χρειαζονταν δυο-τρια τσιμπουκακια στον υπνο να κλαις ακομα
O στρατος ρε παλληκαρι δεν ειναι μονο αγγαρεια , ειναι ασκησεις ειναι βολες ειναι γυμναστικη ,πηθαρχεια τι να κανουμε ειναι και οι αγγαρεια στην μεση.Τοσες γενιες την εφαγαν στην μαπα και εκανα και 2 χρονια στρατο τοτε .Εμεις δεν πρεπει καν να μιλαμε.Εαν απο την αλλη δεν ηθελες να πας στρατο θα μπορουσες να δουλεψεις 2 χρονια σε δημοσια υπηρεσια αφιλοκερδως .
O στρατος ρε παλληκαρι δεν ειναι μονο αγγαρεια , ειναι ασκησεις ειναι βολες ειναι γυμναστικη ,πηθαρχεια τι να κανουμε ειναι και οι αγγαρεια στην μεση.Τοσες γενιες την εφαγαν στην μαπα και εκανα και 2 χρονια στρατο τοτε .Εμεις δεν πρεπει καν να μιλαμε.Εαν απο την αλλη δεν ηθελες να πας στρατο θα μπορουσες να δουλεψεις 2 χρονια σε δημοσια υπηρεσια αφιλοκερδως .
Μωρε αλλοι θα εκλαιγαν μετα γιατι θα ενιωθαν οτι κατι τους λειπει
Αυτη τη φιδιά την ακουω απο πολλους αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει γινει ποτε. Γιατι αμα ηταν οντως πραγματικο ο αλλος θα σηκωνοταν και θα σε σουβλιζε επιτοπου.
Μιλας σε καποιον που ηταν 3-4 φορες την εβδομαδα σπιτι του οταν ηταν στρατο
Καταρχην δεν ξερω γιατι τρελαθηκες και μιλας ετσι .Μαγκια σου που ξερεις πολεμικες τεχνες και δερνεις και ολο τον λοχο μου και εισαι και ποιο γυμνασμενος απο ολο τον λοχο.Απο οτι σε κοβω πρεπει να εισουν 4ο η κανω λαθος?
κατάλαβες boca; ;)
Μου εμαθαν να ειμαι ηρεμος , να μην χανω την μπαλα σαν και εσενα .Επρεπε να παρω τους δικους σου εκπαιδευτες για να μου μαθουν πως στην εξω ζωη θα πλασαρομαι σε ενα site ως ο μεγαλυτερος μακακας αναμεσα σε 100.000 μελη και 30.000 κλωνους, γιωτακο.Παρε 50 καλες τωρα.
Μου εμαθαν να ειμαι ηρεμος , να μην χανω την μπαλα σαν και εσενα .Επρεπε να παρω τους δικους σου εκπαιδευτες για να μου μαθουν πως στην εξω ζωη θα πλασαρομαι σε ενα site ως ο μεγαλυτερος μακακας αναμεσα σε 100.000 μελη και 30.000 κλωνους, γιωτακο.Παρε 50 καλες τωρα.