ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Για το Ναυτικό μιλάω..Για τους γκατζόλους και τις μοδιστρες δεν εχω αποψη..Σε μας αυτά ,απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
καλα τωρα λυσσα τοκανες...
Για το Ναυτικό μιλάω..Για τους γκατζόλους και τις μοδιστρες δεν εχω αποψη..Σε μας αυτά ,απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
στην μπαντα στην μπαντα περνανε τα κομμαντα τυπεΝαι ειναι μάγκας επειδη κανει κάμψεις. ΈΓΙΝΕ άντρας
τύπε κανόνικα τα γιωτομπαλα είναι για να καθαρίζουν τις καλιοπες και να αλλαζουν τις σακούλες στα καλαθάκιαΤωρα που λες για δουλεια.Ειμαι περηφανος με τις σειρες που ειχα καποιες εξαιρεσεις 2-3 ατομων τους πετουσαμε εκτος κλιματος λοχου,Για να καταλαβεις ο λοχος απο τουαλετες μεχρι και κατω απο τα κρεβατια ηταν στην πενα.Μεχρι και ξυπολυτος που λεει ο λογος μπορουσες να πας τουαλετα.Θα το ξαναπω ευτυχως δεν πηγα σε γιωτοπλα να μην μπορω να παω τουαλετα απο την βρωμα.
τύπε κανόνικα τα γιωτομπαλα είναι για να καθαρίζουν τις καλιοπες και να αλλαζουν τις σακούλες στα καλαθάκια
στην μπαντα στην μπαντα περνανε τα κομμαντα τυπε
Οχι ρε φιλος δεν ειμασταν μη μου απτου.Αλλα υπηρχε αλληλοσεβασμος βοηθεια μεταξυ μας στης ασκησεις του ταγματος μας.Δεν ειχε καποιος λεφτα για καφε διναμε εμεις.Ισως ετυχα σε παρα πολυ καλα παιδια ,ισως ομως τα παιδια των ειδικων δυναμεων να ειναι ποιο πηθαρχημενα με αλλα ηθη κτλπ.Δεν θελω να θιξω τον οποιοδηποτε που εκανε την θητεια σωστα και παντελονατα χωρις βυζματα κτλπ.Λεω αυτα που εζησα εγω .τόσο μη μου άπτου ήσασταν στις ειδικές δυνάμεις?
Οχι ρε φιλος δεν ειμασταν μη μου απτου.Αλλα υπηρχε αλληλοσεβασμος βοηθεια μεταξυ μας στης ασκησεις του ταγματος μας.Δεν ειχε καποιος λεφτα για καφε διναμε εμεις.Ισως ετυχα σε παρα πολυ καλα παιδια ,ισως ομως τα παιδια των ειδικων δυναμεων να ειναι ποιο πηθαρχημενα με αλλα ηθη κτλπ.Δεν θελω να θιξω τον οποιοδηποτε που εκανε την θητεια σωστα και παντελονατα χωρις βυζματα κτλπ.Λεω αυτα που εζησα εγω .
τύπε δεν ξέρω τι γίνεται στο Ναυτικό, εγώ σε 2 μονάδες που πέρασα, είδα κόσμο να χαζεύει, κόσμο να τρώει τέτοιο μπούλινγκ και τρομοκρατία που ούτε σε ταινίες δεν βλέπεις. Το full metal jacket ήταν κωμωδία μπροστά τους...
[size=18pt]Μέχρι και τον πούτσο στο στόμα έβαζαν σ ένα παιδί τη νύχτα που κοιμόταν[/size]
Και όλο αυτό, υπό τα αδιάφορα μάτια των γαμημένων υπαξιωματικών και αξιωματικών οι οποίοι πολλές φορές έδειχναν να το διασκεδάζουν κιόλας που κακό χρόνο να χουν κι αυτοί και τα παιδιά τους,
Ρε μαλάκα! Τι μου θύμισες τώρα; Που του βάζαμε μέλι του άλλου στην άκρη του στόματος και έβγαζε τη γλώσσα και γλυφόταν κι έγλυφε "του πουτσοκέφαλου"! χαχαχαχα! Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου όταν πάλιωσα! Άνετα ξαναπήγαινα για δεύτερη θητεία.
Αυτη τη φιδιά την ακουω απο πολλους αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει γινει ποτε. Γιατι αμα ηταν οντως πραγματικο ο αλλος θα σηκωνοταν και θα σε σουβλιζε επιτοπου.
Οχι παλληκαρε οταν αυτα τα Ι ηταν αληθηνα δηλαδη να εχει καποιος στα αληθεια προβλημα δεν κοροιδευω.Κοροιδευω τα δηθεν γιωτα , κοροιδευω της λουλες που εκοβαν αδειες των σειρων τους για να παρουν αυτοι, κοροιδευω τα στρακια που επαιρναν φυλακες, sex κτλπ και μετα το βυζμα τους με ενα τηλεφωνο της εσβηνε.Εσυ την θητεια σου την εκανες κανονικα οι με βυζμα?
Εν παση περιπτωση εχω βαρεθει τους μιχαλολιακους και ολους αυτους τους δηθεν αντρακλες να κοροιδευουν παιδια επειδη εκαναν απλα την θητεια τους στο Ναυτικο ή το Πενταγωνο μια χαρα ικανοτατοι ειναι και αυτοι για μενα.
προσωπικα κοροιδευω οσους κλαινε στη θητεια οπου και να ητανε. και λεφουσια εχει σε ολα τα σωματα ασχετα τη μαλακια που πεταξε ο ναυαρχος.
Αυτους συμφωνοι. Λιώστους αν και μεταξυ μας ο στρατος θα επρεπε να ειναι μισθοφορικος.
Εγω κανονικα την εκανα. Τον σκιουρο τον πηδηξαν και ζηλευει.
Μεταξυ μας καλα του εκαναν γιατι ειναι κωλοπαιδο και εγω τα ιδια θα του εκανα και χειροτερα
Αγορι και ποιος θα κανει ολη την αγγαρεια τα εποπια,τη θες να εχουμε μαζικες αυτοκτονιες, ασε δε που το κοστος ειναι ασυμφωρο για εναν μισθοφορικο στρατο.Μερικες πολεις θα πεθανουν εαν κλεισουν στρατοπεδα και κανουν πληρως μισθοφορικο στρατο οπως {βολος, η περιοχη ολου του εβρου, φλωρινα κτλπ}.Οι μαλακι@ που εκαναν ηταν οτι εκοψαν τα σχολεια για κληρωτους και μονο εποπ πανε τωρα.