Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τωρα που λες για δουλεια.Ειμαι περηφανος με τις σειρες που ειχα καποιες εξαιρεσεις 2-3 ατομων τους πετουσαμε εκτος κλιματος λοχου,Για να καταλαβεις ο λοχος απο τουαλετες μεχρι και κατω απο τα κρεβατια ηταν στην πενα.Μεχρι και ξυπολυτος που λεει ο λογος μπορουσες να πας τουαλετα.Θα το ξαναπω ευτυχως δεν πηγα σε γιωτοπλα να μην μπορω να παω τουαλετα απο την βρωμα.
τύπε κανόνικα τα γιωτομπαλα είναι για να καθαρίζουν τις καλιοπες και να αλλαζουν τις σακούλες στα καλαθάκια :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τύπε κανόνικα τα γιωτομπαλα είναι για να καθαρίζουν τις καλιοπες και να αλλαζουν τις σακούλες στα καλαθάκια :grin:

Σε θυμαμαι ακομα στο φορουμ της αεροποριας να ρωτας αμα θα ειναι καλα τυπε  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
στην μπαντα στην μπαντα περνανε τα κομμαντα τυπε :rockon:

Δεν εχω προβλημα με τους πεζοναυτες αρκει να μην αρχισουν να σε υποτιμουν επειδη ειχες
χαλαροτερη θητεια. Αυτο εννοειται οτι δεν το αφηνεις ή κανεις το κοροιδο οσο δεν το χοντραινει και ο αλλος.

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
τόσο μη μου άπτου ήσασταν στις ειδικές δυνάμεις?
Οχι ρε φιλος δεν ειμασταν μη μου απτου.Αλλα υπηρχε αλληλοσεβασμος βοηθεια μεταξυ μας στης ασκησεις του ταγματος μας.Δεν ειχε καποιος λεφτα για καφε διναμε εμεις.Ισως ετυχα σε παρα πολυ καλα παιδια ,ισως ομως τα παιδια των ειδικων δυναμεων να ειναι ποιο πηθαρχημενα με αλλα ηθη κτλπ.Δεν θελω να θιξω τον οποιοδηποτε που εκανε την θητεια σωστα και παντελονατα χωρις βυζματα κτλπ.Λεω αυτα που εζησα εγω .

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οχι ρε φιλος δεν ειμασταν μη μου απτου.Αλλα υπηρχε αλληλοσεβασμος βοηθεια μεταξυ μας στης ασκησεις του ταγματος μας.Δεν ειχε καποιος λεφτα για καφε διναμε εμεις.Ισως ετυχα σε παρα πολυ καλα παιδια ,ισως ομως τα παιδια των ειδικων δυναμεων να ειναι ποιο πηθαρχημενα με αλλα ηθη κτλπ.Δεν θελω να θιξω τον οποιοδηποτε που εκανε την θητεια σωστα και παντελονατα χωρις βυζματα κτλπ.Λεω αυτα που εζησα εγω .

Ναι αλληλοσεβασμος υπηρχε μεταξυ σας γιατι εισασταν μια κλικα αλλα τα παιδια που ειχαν προβληματα υγειας και ηταν απο Ι3 και πανω τα κοροιδευεις ομως.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
τύπε δεν ξέρω τι γίνεται στο Ναυτικό, εγώ σε 2 μονάδες που πέρασα, είδα κόσμο να χαζεύει, κόσμο να τρώει τέτοιο μπούλινγκ και τρομοκρατία που ούτε σε ταινίες δεν βλέπεις. Το full metal jacket ήταν κωμωδία μπροστά τους...

[size=18pt]Μέχρι και τον πούτσο στο στόμα έβαζαν σ ένα παιδί τη νύχτα που κοιμόταν[/size]

Και όλο αυτό, υπό τα αδιάφορα μάτια των γαμημένων υπαξιωματικών και αξιωματικών οι οποίοι πολλές φορές έδειχναν να το διασκεδάζουν κιόλας που κακό χρόνο να χουν κι αυτοί και τα παιδιά τους,

Ρε μαλάκα! Τι μου θύμισες τώρα; Που του βάζαμε μέλι του άλλου στην άκρη του στόματος και έβγαζε τη γλώσσα και γλυφόταν κι έγλυφε "του πουτσοκέφαλου"! χαχαχαχα! Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου όταν πάλιωσα! Άνετα ξαναπήγαινα για δεύτερη θητεία. :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε μαλάκα! Τι μου θύμισες τώρα; Που του βάζαμε μέλι του άλλου στην άκρη του στόματος και έβγαζε τη γλώσσα και γλυφόταν κι έγλυφε "του πουτσοκέφαλου"! χαχαχαχα! Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου όταν πάλιωσα! Άνετα ξαναπήγαινα για δεύτερη θητεία. :grin:

Αυτη τη φιδιά την ακουω απο πολλους αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει γινει ποτε. Γιατι αμα ηταν οντως πραγματικο ο αλλος θα σηκωνοταν και θα σε σουβλιζε επιτοπου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εν παση περιπτωση εχω βαρεθει τους μιχαλολιακους και ολους αυτους τους δηθεν αντρακλες να κοροιδευουν παιδια επειδη εκαναν απλα την θητεια τους στο Ναυτικο ή το Πενταγωνο μια χαρα ικανοτατοι ειναι και αυτοι για μενα.

Ο Μιχαλολιακος δεν ξερει τι του γινεται και θα ηθελα αντι για τον Μπογδανο να ειχε εμενα στην εκπομπη να τον ξεφτυλιζα μια και εξω να τελειωνουμε και με αυτον τον φασιστα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτη τη φιδιά την ακουω απο πολλους αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει γινει ποτε. Γιατι αμα ηταν οντως πραγματικο ο αλλος θα σηκωνοταν και θα σε σουβλιζε επιτοπου.

κανεις λαθος.

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Οχι παλληκαρε οταν αυτα τα Ι ηταν αληθηνα δηλαδη να εχει καποιος στα αληθεια προβλημα δεν κοροιδευω.Κοροιδευω τα δηθεν γιωτα , κοροιδευω της λουλες που εκοβαν αδειες των σειρων τους για να παρουν αυτοι, κοροιδευω τα στρακια που επαιρναν φυλακες, sex κτλπ και μετα το βυζμα τους με ενα τηλεφωνο της εσβηνε.Εσυ την θητεια σου την εκανες κανονικα οι με βυζμα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οχι παλληκαρε οταν αυτα τα Ι ηταν αληθηνα δηλαδη να εχει καποιος στα αληθεια προβλημα δεν κοροιδευω.Κοροιδευω τα δηθεν γιωτα , κοροιδευω της λουλες που εκοβαν αδειες των σειρων τους για να παρουν αυτοι, κοροιδευω τα στρακια που επαιρναν φυλακες, sex κτλπ και μετα το βυζμα τους με ενα τηλεφωνο της εσβηνε.Εσυ την θητεια σου την εκανες κανονικα οι με βυζμα?

Αυτους συμφωνοι. Λιώστους αν και μεταξυ μας ο στρατος θα επρεπε να ειναι μισθοφορικος.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εν παση περιπτωση εχω βαρεθει τους μιχαλολιακους και ολους αυτους τους δηθεν αντρακλες να κοροιδευουν παιδια επειδη εκαναν απλα την θητεια τους στο Ναυτικο ή το Πενταγωνο μια χαρα ικανοτατοι ειναι και αυτοι για μενα.

προσωπικα κοροιδευω οσους κλαινε στη θητεια οπου και να ητανε. και λεφουσια εχει σε ολα τα σωματα ασχετα τη μαλακια που πεταξε ο ναυαρχος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
προσωπικα κοροιδευω οσους κλαινε στη θητεια οπου και να ητανε. και λεφουσια εχει σε ολα τα σωματα ασχετα τη μαλακια που πεταξε ο ναυαρχος.

χαχαχα δεν διαφώνησες πονηρέ  :grin:

Επισκέπτης
"Οχι παλληκαρε οταν αυτα τα Ι ηταν αληθηνα δηλαδη να εχει καποιος στα αληθεια προβλημα δεν κοροιδευω.Κοροιδευω τα δηθεν γιωτα , κοροιδευω της λουλες που εκοβαν αδειες των σειρων τους για να παρουν αυτοι, κοροιδευω τα στρακια που επαιρναν φυλακες, sex κτλπ και μετα το βυζμα τους με ενα τηλεφωνο της εσβηνε. Εσυ την θητεια σου την εκανες κανονικα οι με βυζμα?"

Αυτους συμφωνοι. Λιώστους αν και μεταξυ μας ο στρατος θα επρεπε να ειναι μισθοφορικος.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω κανονικα την εκανα. Τον σκιουρο τον πηδηξαν και ζηλευει.

Μεταξυ μας καλα του εκαναν γιατι ειναι κωλοπαιδο και εγω τα ιδια θα του εκανα και χειροτερα  :grin:

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αγορι και ποιος θα κανει ολη την αγγαρεια τα εποπια,τη θες να εχουμε μαζικες αυτοκτονιες, ασε δε που το κοστος ειναι ασυμφωρο για εναν μισθοφορικο στρατο.Μερικες πολεις θα πεθανουν εαν κλεισουν στρατοπεδα και κανουν πληρως μισθοφορικο στρατο οπως {βολος, η περιοχη ολου του εβρου, φλωρινα κτλπ}.Οι μαλακι@ που εκαναν ηταν οτι εκοψαν τα σχολεια για κληρωτους και μονο εποπ πανε τωρα.

Επισκέπτης
Εγω κανονικα την εκανα. Τον σκιουρο τον πηδηξαν και ζηλευει.

Μεταξυ μας καλα του εκαναν γιατι ειναι κωλοπαιδο και εγω τα ιδια θα του εκανα και χειροτερα  :grin:

Το ότι είναι βλασφημία να ποστάρεις σ αυτό θρεντ δεν το αντιλαμβάνεσαι καν ε;

προς admin: Δεν υπάρχει δυνατότητα ban κάποιου μέλους από συγκεκριμένα θρεντ;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αγορι και ποιος θα κανει ολη την αγγαρεια τα εποπια,τη θες να εχουμε μαζικες αυτοκτονιες, ασε δε που το κοστος ειναι ασυμφωρο για εναν μισθοφορικο στρατο.Μερικες πολεις θα πεθανουν εαν κλεισουν στρατοπεδα και κανουν πληρως μισθοφορικο στρατο οπως {βολος, η περιοχη ολου του εβρου, φλωρινα κτλπ}.Οι μαλακι@ που εκαναν ηταν οτι εκοψαν τα σχολεια για κληρωτους και μονο εποπ πανε τωρα.

Και γιατι να τις κανω εγω? τι ειμαι? αγγαρειομαχος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom