Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
προσοχη ολοι τωρα... μπηκε ο αντρακλας.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Εγραψα και πιο πανω φιλε..Ενα τφ στο Διοικητή τους είναι αρκετο, λογω συναδελφικής αλληλεγύης και ιδιότητας.....Κάποια αδεια παραπάνω,καποια διευκόλυνση,κάποια καλύτερη θεση που να τους ταιριάζει,αναλόγως προσόντων κλπ..Ενα παλικαρι-MOD εδω παλια- αν και μορφωμένος ,τον ειχαν βαλει στα ΒΒ του Ναυσταθμου να λύνει καβους...Ενα τφ στο Δντη ΔΔ/ΝΣ και πήρε απόσπαση για τη ΔΔ/ΝΣ στην οποία και αναβάθμισε ΟΛΗ τη μηχανοργάνωση και τους έκανε μάγκες..Μεχρι που δεν τον αφηναν να απολυθει..Γιατι να πανε χαμένες οι δεξιότητες του καθενός???Δίνεις και παίρνεις......

H βασικη προυποθεση του καλου και σωστου στρατιωτικου διοικητη =  να ειναι και ικανος μανατζερ συν τις άλλοις.. ;) :rockon: :rockon: :rockon:!!!

Επισκέπτης
Κορυφαία πόστα στο Π.Ν.
αποκλειστικά για παιδιά πολιτικών , εφοπλιστών , ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΩΝ , ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ
και άλλα χοντροβύσματα (πατεράδων επωνύμων όμως, όχι απλά φραγκάτων)
ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
το ταμείο εθνικού στόλου στη φειδίου (καφέδες da capo όλη μέρα)
και το παλιό αρχηγείο στην κλαθμώνος (επίσης da capo όλη μέρα και βράδια μπαράκια).

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Κορυφαία πόστα στο Π.Ν.
αποκλειστικά για παιδιά πολιτικών , εφοπλιστών , ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΩΝ , ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ
και άλλα χοντροβύσματα (πατεράδων επωνύμων όμως, όχι απλά φραγκάτων)
ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
και το παλιό αρχηγείο στην κλαθμώνος (επίσης da capo όλη μέρα και βράδια μπαράκια).
Θητεία σπίτι σου φίλε..Αυτό ηταν και ΕΙΝΑΙ το κορυφαίο......

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ασε Ναυαρχε δεν χρειαζεται να μιλησεις εσυ στον Διοικητη...

μιλαω εγω απευθειας  :2funny: :2funny:

p.s Τι βαθμο εχεις???? αν εχεις μεγαλο πρεπει να σου μιλαω στον πληθυντικο!!!!
Εδω υπαρχει λογος να μιλησεις στον πληθυντικο !!! Δειχνει σεβασμο αλλοι μιλανε
στον πληθυντικο ακομη και σε οσους τους δουλευουν χαχαχα για να δειξουν εκλεπτυσμενοι
Τωρα το είδα..Πλοίαρχος ΠΝ....

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
Γνωριζει κανενας ποιες μοναδες ειναι καλες τωρα? απο αποψη εξοδων εννοω στη Θεσσαλονικη

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Γραφω με αφορμή περιστάτικο που έγινε σε ξάδερφό μου το Νοέμβρη..Συγκεκριμένα ο ξέδερφός μου μπήκε περσυ καλοκαιρι και δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα.Όμως το Νοέμβρη με το που τέλειωσε τα ΣΠΕΝ και πήγε στη μονάδα του κάποιο κωλόπαιδο τον προκαλούσε.Εκείνος δεν ασχολούνταν μέχρι που σε κάποια στιγμή τα πνεύματα οξύνθηκαν.Ο ξάδερφός μου μορφωμένο παιδί επιπέδου 27 χρονών και το μαλακισμένο 20 χρονών αλλά ,μες στην αλητεία από Μεσσηνία..

Όταν αυτοί τις σειράς του ήταν να απολυθούν πήγαν τελευταία νύχτα και τον ξυπνούσαν και τον ενοχλούσαν με αυτό το μαλακισμένο μπροστάρη ωσπου ενώ τους παρακάλσεσε 1-2 φορές να σταματήσουν εκείνοι επέμεναν.Αγανακτισμένος ο ξάδερφός μου πήρε τηλέφωνο τον ΑΥΔΜ και του είπε αυτά.Μετά από λίγη ώρα και ενώ ο ξάδερφός μου έπεσε να κοιμηθεί εκείνο το μαλακισμένο έτρεξε αφηνιασμένο υπο την επίρρεια αλκοολ πιθανόν και μαστούρας να του επιτεθεί.Τελικά έγινε φασαρία και του πέταξε την κουβέρτα από το πάνω κρεβάτι που είχε και τα πράγματα του με αποτέλεσμα να κάνει ζημιά στο κινητό του.Τελικά παρόλο που ενημερώθηε ο ΑΥΔΜ και για το κινητό και τη φασαρία και ο Διοικητής ο μαλάκας έφυγε κανονικά απολύθηκε..

Το συζητούσα χτες με τον ξάδερφό μου και φαίνεται πως ακόμα το θυμάται και στενοχωριέται πολύ..Εμένα με τρελένει το γιατί ο γαμημένος ο κανονισμός ισχύει για μερικούς και για άλλους όχι.Δηλαδή αυτός τι άλλο έπρεπε να κάνει για να πάει στρατοδικείο..Και την πλήρωσε ο φουκαράς ο θαλαμοφύλακας με 4 μέρες κράτηση.

Πάντως και γω θυμάμαι όταν πήγα και τελείωσα περσυ Μαιο ότι υπήρχε στο στρατό όλη η σαβούρα..Κάθε λογής μαλακισμένο χωρίς μόρφωση,χωρίς τρόπους χωρίς ανατροφή..Κάτι βλαχαδερά,κάτι χασικλήδες και τσαμπα μάγκες..Δεν μίλαγα σε κανέναν αν και έκανα 2 φίλους και πάντα ήθελα να είμαι απών από τα πάντα και τους πάντες.Τη βόλευα στο αναγνωστήριο ένα πρόχειρο εγκαταλελειμένο γραφείλ,έπαιρνα κανα βιβλίο και απομονωνόμουν μέχρι την υπηρεσία μου αν και πάλι βρέθηκαν κάποιοι που μου σκότιζαν τα αρχίδια.
Τι κλαψομουνιασμα ειναι αυτο ρε φιλε;Σιγα και κατι εγινε που χαλασε το κινητο ,αληθεια το επετρεψαν το κινητο;Τι επρεπε να του κανουν;Να τον στειλουν ΣΦΑ για μια μανουρα;

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Από εκεί βγήκε το "φίδιασμα";  :grin:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Γραφω με αφορμή περιστάτικο που έγινε σε ξάδερφό μου το Νοέμβρη..Συγκεκριμένα ο ξέδερφός μου μπήκε περσυ καλοκαιρι και δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα.Όμως το Νοέμβρη με το που τέλειωσε τα ΣΠΕΝ και πήγε στη μονάδα του κάποιο κωλόπαιδο τον προκαλούσε.Εκείνος δεν ασχολούνταν μέχρι που σε κάποια στιγμή τα πνεύματα οξύνθηκαν.Ο ξάδερφός μου μορφωμένο παιδί επιπέδου 27 χρονών και το μαλακισμένο 20 χρονών αλλά ,μες στην αλητεία από Μεσσηνία..

Όταν αυτοί τις σειράς του ήταν να απολυθούν πήγαν τελευταία νύχτα και τον ξυπνούσαν και τον ενοχλούσαν με αυτό το μαλακισμένο μπροστάρη ωσπου ενώ τους παρακάλσεσε 1-2 φορές να σταματήσουν εκείνοι επέμεναν.Αγανακτισμένος ο ξάδερφός μου πήρε τηλέφωνο τον ΑΥΔΜ και του είπε αυτά.Μετά από λίγη ώρα και ενώ ο ξάδερφός μου έπεσε να κοιμηθεί εκείνο το μαλακισμένο έτρεξε αφηνιασμένο υπο την επίρρεια αλκοολ πιθανόν και μαστούρας να του επιτεθεί.Τελικά έγινε φασαρία και του πέταξε την κουβέρτα από το πάνω κρεβάτι που είχε και τα πράγματα του με αποτέλεσμα να κάνει ζημιά στο κινητό του.Τελικά παρόλο που ενημερώθηε ο ΑΥΔΜ και για το κινητό και τη φασαρία και ο Διοικητής ο μαλάκας έφυγε κανονικά απολύθηκε..

Το συζητούσα χτες με τον ξάδερφό μου και φαίνεται πως ακόμα το θυμάται και στενοχωριέται πολύ..Εμένα με τρελένει το γιατί ο γαμημένος ο κανονισμός ισχύει για μερικούς και για άλλους όχι.Δηλαδή αυτός τι άλλο έπρεπε να κάνει για να πάει στρατοδικείο..Και την πλήρωσε ο φουκαράς ο θαλαμοφύλακας με 4 μέρες κράτηση.

Πάντως και γω θυμάμαι όταν πήγα και τελείωσα περσυ Μαιο ότι υπήρχε στο στρατό όλη η σαβούρα..Κάθε λογής μαλακισμένο χωρίς μόρφωση,χωρίς τρόπους χωρίς ανατροφή..Κάτι βλαχαδερά,κάτι χασικλήδες και τσαμπα μάγκες..Δεν μίλαγα σε κανέναν αν και έκανα 2 φίλους και πάντα ήθελα να είμαι απών από τα πάντα και τους πάντες.Τη βόλευα στο αναγνωστήριο ένα πρόχειρο εγκαταλελειμένο γραφείλ,έπαιρνα κανα βιβλίο και απομονωνόμουν μέχρι την υπηρεσία μου αν και πάλι βρέθηκαν κάποιοι που μου σκότιζαν τα αρχίδια.

Η μεγαλύτερη αλητεία στο στρατό είναι οι θρασυδειλοι διοικητές που κλάνουν μέντες, όταν τους πέρνουν τηλέφωνα απόστρατοι στρατηγοί για σβήσιμο ποινων κι ευνοικη μεταχειριση κωλόπαιδων.

Αλητάκος, κριάρι, βλαχαδερό καθε βραδυ κοπανα από τη σκοπια, μανουρα ολο το στρατοπεδο να ψαχνει αυτόν και το όπλο του ολη νυχτα.
Κάθε πρωι στην αναφορά να τον ξεχεζει ο δικας και να μας κανει κηρυγμα (δυο ωρες ορθοστασία).
Οι φυλακές να πεφτουν βροχή, 20ρες -30ρες και τα ρεστα.
Περιπολοπουλα, δεκανεις και φαρισαίοι να τρωνε γαμοσταυρίδια και στερήσεις εξόδου για παρτη του.
Ο αλητακος σταρχιδια του, να χαμογελαει σαν καθυστερημένο και περα βρεχει.

Κατα τις 11 πμ κλασικα έπεφτε το τηλεφωνο από το νονο-αποστρατο στρατηγό. Οι ποινές του αλητακου σβηνότανε χαλαρα (των άλλων όχι) κι ο αλητακος ξαναγραφοτανε κανονικα στους εξοδούχους. Το βραδυ γύριζε τελευταια στιγμή για να κάνει το 10-12 και 11:55 είχε ήδη καβαλήσει το φραχτη για να γυρίσει στα κωλομπαρα...

Στο τέλος όλο το στρατόπεδο, μέχρι να πάρει μεταθεση στο Πενταγωνο το κωλόπαιδο είχε ηθικό 0 και λεγανε : "με τι μαλακες μπλέξαμε ! Κι αμα ερθουν οι Τουρκοι εγω την κάνω και να πάει να γμθει ο δικας κι οι απόστρατοί του."

pontikiii

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Επρεπε να είχα μείνει μόνιμος στο στρατό!την ατυχία μου

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
εγωτα εποπια του πεζικου εχω σε μεγαλη εκτιμηση ομως!! :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Η μεγαλύτερη αλητεία στο στρατό είναι οι θρασυδειλοι διοικητές που κλάνουν μέντες, όταν τους πέρνουν τηλέφωνα απόστρατοι στρατηγοί για σβήσιμο ποινων κι ευνοικη μεταχειριση κωλόπαιδων.

Αλητάκος, κριάρι, βλαχαδερό καθε βραδυ κοπανα από τη σκοπια, μανουρα ολο το στρατοπεδο να ψαχνει αυτόν και το όπλο του ολη νυχτα.
Κάθε πρωι στην αναφορά να τον ξεχεζει ο δικας και να μας κανει κηρυγμα (δυο ωρες ορθοστασία).
Οι φυλακές να πεφτουν βροχή, 20ρες -30ρες και τα ρεστα.
Περιπολοπουλα, δεκανεις και φαρισαίοι να τρωνε γαμοσταυρίδια και στερήσεις εξόδου για παρτη του.
Ο αλητακος σταρχιδια του, να χαμογελαει σαν καθυστερημένο και περα βρεχει.

Κατα τις 11 πμ κλασικα έπεφτε το τηλεφωνο από το νονο-αποστρατο στρατηγό. Οι ποινές του αλητακου σβηνότανε χαλαρα (των άλλων όχι) κι ο αλητακος ξαναγραφοτανε κανονικα στους εξοδούχους. Το βραδυ γύριζε τελευταια στιγμή για να κάνει το 10-12 και 11:55 είχε ήδη καβαλήσει το φραχτη για να γυρίσει στα κωλομπαρα...

Στο τέλος όλο το στρατόπεδο, μέχρι να πάρει μεταθεση στο Πενταγωνο το κωλόπαιδο είχε ηθικό 0 και λεγανε : "με τι μαλακες μπλέξαμε ! Κι αμα ερθουν οι Τουρκοι εγω την κάνω και να πάει να γμθει ο δικας κι οι απόστρατοί του."
έπρεπε δυο τρεις παλιοί , να του την στήσουν έξω από το κωλόμπαρο και να τον στείλουν σε κανένα ευαγές ίδρυμα...

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Θητεία έκανα στη Ρόδο στο 542ΜΚΤΕ εποχές 2001 για όποιον γνωρίζει ήταν μάυρη μαυρίλα τότε

Παρόλα αυτα ο διοικητής ήταν απίστευτος τύπος και καριερίστας και δεν ασχολιόταν ιδιαίτερα μόλις άλλαξε ξεσκιστήκαμε στην αγγαρεία.

Χειρότερη φαντάροι για εμένα ήταν οι Κρητικοί. Δεν υπάρχει μέση κατάσταση ή θα είναι μουνόπανα ή καλά παιδιά, απλά οι αθηναίοι πέσαμε στην κλικά των μουνόπανων (βοσκοί στο επάγγελμα)

Στο 211 στις πεταλούδες έκανα περιπολία είχα πάει σαν δεκανέας για να τα νέα ΛΥΒ και βλέπω τρεις να πηδάνε σε ένα κοπάδι πρόβατα με μαχαίρια και να αρχίζουν το σφάξιμο. Και ναι στη μονάδα έπεφτε πολύ ξύλο κατά περιόδους

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Προσέχτε το στρατό. Και τους μαλάκες εκεί μέσα. Εγώ έχω έναν γνωστό που έφτασε σε αδιέξοδο. Ήταν γεμάτο μαλακιστήρια εκεί που υπηρετούσε, αλλά προτίμησε να υποστεί κάθε μαλακία και εξευτελισμό, προκειμένου να χτυπήσει κανέναν και να τρέχει στρατοδικείο. Μέχρι και κλωτσιές στην πλάτη του ρίχνανε στον ύπνο του, και δεν τον αφήνανε να κοιμηθεί, ενώ έσπαγε η πλάτη του όλη μέρα να καθαρίζει τουαλέτες και μαγειρία, και μετά το μεσημέρι διπλό νούμερο σκοπιά και το βράδυ γερμανικό. Τα αρχίδια, μέχρι που τον πότιζαν δήθεν για την παρέα στις γιορτές ουΐσκια και τσίπουρα, τον βάζανε να κάνει και να λέει μαλακίες που αυτοί από μόνοι τους, οι ίδιοι, σκέφτονταν στο γαμημένο κεφάλι τους, και τον βγάζανε βίντεο κιόλας με κινητά και υπολογιστές, τα οποία ανέβαζαν ύστερα στο ίντερνετ. Το παιδί, ενώ δεν τον ήξερε κανένα από εκείνα τα αρχίδια κι από χτες, του έκαναν συκοφαντική δυσφήμιση και συνεχίζουν μέχρι σήμερα να τον εξευτελίζουν σε πρώην συμμαθητές, σχολές και κύκλους σπουδών και εργασίας από τα οποία πέρασε. Κάνοντας ολόκληρο αγώνα και προπαγάνδα για να τον αφήσουν χωρίς δουλειά κι επαφές, λες και τους έκλεψε τη μπουκιά από το στόμα! Και αναγκάστηκε να το παίξει τρελλός και γιωτάς, για να μην φάει και τιμωρίες από πάνω από τους ανώτερους.

Προσέχτε ΠΑΡΑ πολύ το στρατό. Κι αν χρειαστεί, ανοίξτε μύτες, σπάστε τηλέφωνα, ρημάξτε laptops και βανδαλίστε tablets. Δεν παίζουμε με ζωή/δουλειά/κοινωνία. Καλύτερα 3 μήνες φυλακή (του στρατού, που μόνο φυλακή δεν είναι), παρά μια ζωή χαμένη από κωλοχώριατα του κερατά, που χωρίς να τα γνωρίζεις και χωρίς να τα πειράξεις, στήνουν ολόκληρες πλεκτάνες και σκευωρίες για να βγάλουν όλη τη μαλακία που τους δέρνει και να καταστρέψουν ολόκληρες ζωές κι ανθρώπους, μόνο και μόνο για την πλάκα τους.

Το σημαντικότερο: Προσέχτε φίλους σας που έχουν τυχόν γνωστούς/συγγενείς ταξίαρχους ή άλλα υψηλόβαθμα καρναβάλια. Ο φίλος του σήμερα μπορεί ανετότατα να γίνει ο εχθρός του αύριο. Ειδικά αν αυτός ο φίλος δεν σας πολυχωνεύει ή είναι της παρέας σας μόνο για το τυπικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom