Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.363
Πόντοι
506
Τι παραδέχθηκες;;;;;;
ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ Γ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ;;;;;;;;;

Γι'αυτό σε έβαλε το ΠΑΣΟΚ
υπάλληλο στα ΚΕΠ
και αυνανίζεσαι όλη μέρα
με τσόντες στο pc του ελληνικού δημοσίου ;;;;;
όχι ρε μαλάκα είμαι από το μεσημέρι μέχρι τώρα μπροστά σ΄ ενα υπολογιστή, (μαζί με την δουλειά που γύρισα κατά τις 12) και τα μάτια μου κάνουν αστεράκια...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τι παραδέχθηκες;;;;;;
ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ Γ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ;;;;;;;;;

Γι'αυτό σε έβαλε το ΠΑΣΟΚ
υπάλληλο στα ΚΕΠ
και αυνανίζεσαι όλη μέρα
με τσόντες στο pc του ελληνικού δημοσίου ;;;;;
ετσι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: γιαυτο παμε στα κεπ και για να σε εξυπηρετησουν κανουν μια ωρα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εσύ αν έρθεις, πες ότι είμαι μέλος του μπουρδελα και θα σε εξυπηρετείσω αμέσως...
Πλακα θα εχει να ακους συνεχως εσυ και οι υπολοιποι εκει στα κεπ, απο διαφορους που το διαβασαν εδω, ειμαι απο το μπουρδελα τελεια κομ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Κάτσε να μαντέψω.
Είσαι στη "δουλειά" και φεύγεις για σπίτι. Απο κει δεν μπαίνεις bou.com γιατί δεν αξίζει να ασχολείσαι με το πάρεργο.
Θα μπεις αύριο το πρωί που δε θα χεις και τί να κάνεις και θα μας γράψεις για το ετοιμοπόλεμο του Ελ. στρατού/ναυτικού και άλλα τέτοια πετυχημένα αστεία.
Αμα δεν πεταξεις τη μαλακία σου και δε χυσεις δηλητηριο θα σκασεις....Είπα να τα διαβάσω όλα για να εχω σφαιρική αποψη αλλά...εσυ εκεί..Τελος πάντων , ειναι γεγονος ότι στις ΕΔ υπάρχουν πολλά κομπλεξικά άτομα,Αξκοι-λιγοτεροι- και Υπαξκοι -περισσότεροι- οι οποίοι ψαχνουν να βγάλουν τα απωθημένα τους στο κάθε φανταράκι που ερχεται να κάνει τη θητεία του.Αυτά τα άτομα όπου τα εβρισκα ,τα "πήδαγα" αλύπητα, κυρίως γιατί γλύφανε ανωτέρους για να λουφαρουνε και να το παίζουνε καποιοι στους κατωτέρους.
Δυστυχώς αυτή η κατάσταση συνεχίζεται εστω και σε μειωμένη κλίμακα και είναι κάτι που θα πρέπει να το αποδεχτούν τα παιδιά που πάνε φανταροι τωρα..Αυτό που μπορώ να κάνω εγω σαν αντιστάθμισμα είναι σε όποιον πάει ή είναι φανταρος από εδω μέσα,να επικοινωνεί μαζί μου..Ενα τηλεφώνημα θα κάνω στο διοικητή του και θα περνάει καλά με κάποιες σχετικές διευκολύνσεις.Μη ζητάτε μεταθέσεις και τετοιες ευκολίες, δε γίνεται...Ετσι εχω βοηθήσει αρκετους φίλους από εδω.....

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Αμα δεν πεταξεις τη μαλακία σου και δε χυσεις δηλητηριο θα σκασεις....Είπα να τα διαβάσω όλα για να εχω σφαιρική αποψη αλλά...εσυ εκεί..Τελος πάντων , ειναι γεγονος ότι στις ΕΔ υπάρχουν πολλά κομπλεξικά άτομα,Αξκοι-λιγοτεροι- και Υπαξκοι -περισσότεροι- οι οποίοι ψαχνουν να βγάλουν τα απωθημένα τους στο κάθε φανταράκι που ερχεται να κάνει τη θητεία του.Αυτά τα άτομα όπου τα εβρισκα ,τα "πήδαγα" αλύπητα, κυρίως γιατί γλύφανε ανωτέρους για να λουφαρουνε και να το παίζουνε καποιοι στους κατωτέρους.
Δυστυχώς αυτή η κατάσταση συνεχίζεται εστω και σε μειωμένη κλίμακα και είναι κάτι που θα πρέπει να το αποδεχτούν τα παιδιά που πάνε φανταροι τωρα..Αυτό που μπορώ να κάνω εγω σαν αντιστάθμισμα είναι σε όποιον πάει ή είναι φανταρος από εδω μέσα,να επικοινωνεί μαζί μου..Ενα τηλεφώνημα θα κάνω στο διοικητή του και θα περνάει καλά με κάποιες σχετικές διευκολύνσεις.Μη ζητάτε μεταθέσεις και τετοιες ευκολίες, δε γίνεται...Ετσι εχω βοηθήσει αρκετους φίλους από εδω.....

....στον Mπόλντη .γιατί φέρεστε ...έτσι άδικα ..ούτε μιά γκόμενίτσα δεν του βρήκατε ? :headbang:  Λευτεριά στον μπόλντη  :rolleyes: :2funny:

yg. επί της ουσιας ..πλέον τί  να μεταθέσει κάποιος...... μέχρι να πάνε ......φεύγουνε ,ανεκπεύδευτοι οι περισσότεροι  ;)

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
καλημερα ναυαρχε.σωστα τα λες αλλα δεν θα βρεις ακρη.δεν πιστευω να βοηθας αναρχοκουμμουνια  :grin:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
αληθευει οτι στις ειδικες δυναμεις το εχουν κανει πλεον κολλεγιο και πεφτει πολυ βυσμα στα αθληματα?
σε φαση κοβουν κοσμο που περασε κ βαζουν βυσματα?το ψηνω να παω ειδικες δυναμεις επειδη μου αρεσει η φαση αλλα με αυτα που διαβαζω τι να πω.για πεζοναυτης ψηνομουν.

εισαι οντως στο ναυτικο?

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
αληθευει οτι στις ειδικες δυναμεις το εχουν κανει πλεον κολλεγιο και πεφτει πολυ βυσμα στα αθληματα?
σε φαση κοβουν κοσμο που περασε κ βαζουν βυσματα?το ψηνω να παω ειδικες δυναμεις επειδη μου αρεσει η φαση αλλα με αυτα που διαβαζω τι να πω.για πεζοναυτης ψηνομουν.

εισαι οντως στο ναυτικο?
βυσμα στις ειδικες δυναμεις παιζει πολυ στα αλεξιπτωτα. δεν ειναι  και τοσο ευκολο να τα βγαλεις αμα δεν εισαι γυμνασμενος αλλα γενικα πλεον οι ειδικες δυναμεις απλως δεν ειναι τοσο χαλια οσο το πεζικο.εκτος κι αν πας στην 35ΜΚ στην κυπρο που ακομα κραταει οσον αφορα πειθαρχεια κι εκπαιδευση.

και καποιες απο τις βορειες μοιρες

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
βυσμα στις ειδικες δυναμεις παιζει πολυ στα αλεξιπτωτα. δεν ειναι  και τοσο ευκολο να τα βγαλεις αμα δεν εισαι γυμνασμενος αλλα γενικα πλεον οι ειδικες δυμανεις απλως δεν ειναι τοσο χαλια οσο το πεζικο.εκτος κι αν πας στην 35ΜΚ στην κυπρο που ακομα κραταει οσον αφορα πειθαρχεια κι εκπαιδευση.

και καποιες απο τις βορειες μοιρες
απο ατομα που ξερω κ δν μ εχουν πει μλκιες στα αθληματα γινεται ο,τι να'ναι.περνανε τυπους που χουν κανει 5 ελξεις αντι για 7 που ειναι το οριο.μαζευονται πολλοι για τα μορια που δινονται για τα σωματα ασφαλειας.τον τελευταιο καιρο εχει αρχισει αυτο.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
απο ατομα που ξερω κ δν μ εχουν πει μλκιες στα αθληματα γινεται ο,τι να'ναι.περνανε τυπους που χουν κανει 5 ελξεις αντι για 7 που ειναι το οριο.μαζευονται πολλοι για τα μορια που δινονται για τα σωματα ασφαλειας.τον τελευταιο καιρο εχει αρχισει αυτο.
ναι υπαρχει μια χαλαροτητα αληθεια ειναι,ομως αυτο δε σημαινει οτι μπορει να παει οποιος να ναι και να κανει ας πουμε το μιλι σε 7 λεπτα(αστειος χρονος αλλα αμα δεν εχεις τρεξει ποτε θα κοπεις...)

αμα θες να πας καλυτερα να εχεις βυσμα για να πας εκει που θες.ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα μονο κυπρο και βορειες μοιρες αξιζει,αλεξιπτωτα οπως ειπα θελει βυσμα αλλα σε καμμια περιπτωση αμα εισαι καλος δε θα σε κοψουν. τωρα αν πεσεις στην περιπτωση ειναι και θεμα τυχης...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

εισαι οντως στο ναυτικο?
Aφού απάντησαν οι προηγούμενοι -σωστά- ας απαντήσω εγω στο τελευταίο....
Οχι δεν είμαι στο Nαυτικό, πλάκα κάνω με τη σημα και το username!!! :grin: :grin:
Κι επειδή σε κόβω και για βάζελο από το όνομα, αμα ερθεις Ναυτικό και με παρεις τφ ,θα σε ταράξω στην αγγαρεία!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
καλημερα ναυαρχε.σωστα τα λες αλλα δεν θα βρεις ακρη.δεν πιστευω να βοηθας αναρχοκουμμουνια  :grin:
Όλους τους βοηθάω...δε στοιχίζει τίποτα ενα τφ σε ενα συνάδελφο και μάλιστα κατωτερου βαθμού από μένα... ;) ;)

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ναυαρχε ο Π.Ο.Ν.  παντως εχει ωραιο σουπερμαρκετ  :2funny:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Aφού απάντησαν οι προηγούμενοι -σωστά- ας απαντήσω εγω στο τελευταίο....
Οχι δεν είμαι στο Nαυτικό, πλάκα κάνω με τη σημα και το username!!! :grin: :grin:
Κι επειδή σε κόβω και για βάζελο από το όνομα, αμα ερθεις Ναυτικό και με παρεις τφ ,θα σε ταράξω στην αγγαρεία!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το 13 εχει μεινει για τις καλες μερες της παναθας :2funny: :2funny:

δν ειχα δει τα ποστ σου-το username και το σημα δν μου λενε κατι,με αυτην την λογικη και εγω ειμαι ο γκομενος της ξανθιας που βλεπεις ;)

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
1000 φορές να πας ειδικές δυνάμεις παρά πεζικό για πολλούς λόγους... πήγαινε και μην το σκέφτεσαι ...

για αλεξίπτωτα ξέρω ότι θέλει βίσμα για να πας στην 2η ΜΑΛ στα Χανιά και αυτό γιατί εκεί πάνε μόνο Κρητικοί ... Αλλιώς Ασπρόπυργο εύκολα.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
νομιζω πανε να τα καταργησουν τα αλεξιπτωτα,φημες βεβαια αλλα το ειχα ακουσει σχετικα προσφατα

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
το 13 εχει μεινει για τις καλες μερες της παναθας :2funny: :2funny:

δν ειχα δει τα ποστ σου-το username και το σημα δν μου λενε κατι,με αυτην την λογικη και εγω ειμαι ο γκομενος της ξανθιας που βλεπεις ;)
Ωραίος!Με τη γνωριμία της εξασφαλίζεις θέση στο σπίτι σου!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ:καλά το username αλλά και το σημα??Δε σου λεει τίποτα?????? :think: :think: :think:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Ωραίος!Με τη γνωριμία της εξασφαλίζεις θέση στο σπίτι σου!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ:καλά το username αλλά και το σημα??Δε σου λεει τίποτα?????? :think: :think: :think:

:2funny: se θέματα παραλίας ,beach party, bikini ,se εμπιστευόμαστε απόλυτα  :o ;) :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
1000 φορές να πας ειδικές δυνάμεις παρά πεζικό για πολλούς λόγους... πήγαινε και μην το σκέφτεσαι ...

για αλεξίπτωτα ξέρω ότι θέλει βίσμα για να πας στην 2η ΜΑΛ στα Χανιά και αυτό γιατί εκεί πάνε μόνο Κρητικοί ... Αλλιώς Ασπρόπυργο εύκολα.
ρωτα και τον βολτεμορτ τι βυσμα εχει για να ειναι αεροπορια  :sunglasses: :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom