Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
νομιζω πανε να τα καταργησουν τα αλεξιπτωτα,φημες βεβαια αλλα το ειχα ακουσει σχετικα προσφατα

δε νομιζω. τα ΕΤΑ ειναι για μονιμους ουτως η αλλως.
στη ΣΧΑΛ αν δεν υπαρχει μειωμενη θητεια δε βλεπω το λογο γιατι να σταματησει να παιρνει κληρωτους.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Όλους τους βοηθάω...δε στοιχίζει τίποτα ενα τφ σε ενα συνάδελφο και μάλιστα κατωτερου βαθμού από μένα... ;) ;)

επιβεβαιωνω, εχω ακουσει και γω οτι εχει βοηθησει παιδια ο ναυαρχος.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
απο ατομα που ξερω κ δν μ εχουν πει μλκιες στα αθληματα γινεται ο,τι να'ναι.περνανε τυπους που χουν κανει 5 ελξεις αντι για 7 που ειναι το οριο.μαζευονται πολλοι για τα μορια που δινονται για τα σωματα ασφαλειας.τον τελευταιο καιρο εχει αρχισει αυτο.

για πεζοναυτης που θες να ξερεις οτι η μοριοδοτηση καταργηθηκε απο ιανουαριο 2008 και μετα εσσο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
στη ΣΧΑΛ αν δεν υπαρχει μειωμενη θητεια δε βλεπω το λογο γιατι να σταματησει να παιρνει κληρωτους.

Γιατί πληρώνονται για κάθε πτώση;  :think:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
τα αλματα συντηρησης πληρωνονται. ε τι γιατι. γιατι ετσι. μη φανταστεις, 4 το χρονο ειναι.

Το γιατί ήταν απάντηση στο γιατί να σταματήσουν να παίρνουν κληρωτούς.
4 το χρόνο αλλά νομίζω ότι ήταν καλό ποσό, ε;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το γιατί ήταν απάντηση στο γιατί να σταματήσουν να παίρνουν κληρωτούς.
4 το χρόνο αλλά νομίζω ότι ήταν καλό ποσό, ε;

ααααααααααα . ναι μπορει γιαυτο  :grin: νομισα με ρωτησες γιατι να πληρωνονται τα αλματα
ε νταξει καλο...σχετικο ειναι αυτο. επιδομα επικινδυνοτητας ειναι αν δε δινανε ποιος θα πηγαινε να κινδυνεψει να τσακισει τα ποδια του ή να σκοτωθει αμα του διπλωσει το αλεξιπτωτο στα ρευματα.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
πως τα βοηθαει τυπε;;;
Εγραψα και πιο πανω φιλε..Ενα τφ στο Διοικητή τους είναι αρκετο, λογω συναδελφικής αλληλεγύης και ιδιότητας.....Κάποια αδεια παραπάνω,καποια διευκόλυνση,κάποια καλύτερη θεση που να τους ταιριάζει,αναλόγως προσόντων κλπ..Ενα παλικαρι-MOD εδω παλια- αν και μορφωμένος ,τον ειχαν βαλει στα ΒΒ του Ναυσταθμου να λύνει καβους...Ενα τφ στο Δντη ΔΔ/ΝΣ και πήρε απόσπαση για τη ΔΔ/ΝΣ στην οποία και αναβάθμισε ΟΛΗ τη μηχανοργάνωση και τους έκανε μάγκες..Μεχρι που δεν τον αφηναν να απολυθει..Γιατι να πανε χαμένες οι δεξιότητες του καθενός???Δίνεις και παίρνεις......

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
λογω κοστους ειχα ακουσει οτι θα συνεβαινε αυτο με τους κληρωτους.κανουν 5 αλματα υποχρεωτικα για την πουλαδα και καθε αλμα τους δινουν ενα συγκεκριμμενο ποσο που δε θυμαμαι αυτη τη στιγμη.

οι Ε.Τ.Α ναι ειναι μονιμοι και πολυ μαχιμοι απ οτι λενε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ασε Ναυαρχε δεν χρειαζεται να μιλησεις εσυ στον Διοικητη...

μιλαω εγω απευθειας  :2funny: :2funny:

p.s Τι βαθμο εχεις???? αν εχεις μεγαλο πρεπει να σου μιλαω στον πληθυντικο!!!!
Εδω υπαρχει λογος να μιλησεις στον πληθυντικο !!! Δειχνει σεβασμο αλλοι μιλανε
στον πληθυντικο ακομη και σε οσους τους δουλευουν χαχαχα για να δειξουν εκλεπτυσμενοι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θυμαμαι περυσι ηταν που ο λοπεζ ελεγε οτι θα παω στρατο και θα με τρεχουν οι 18χρονοι του λυκειου

τωρα να μπω στην διαδικασια να ψαξω ποστ να του το πετάξω στην μάπα ή οχι?

επειδη κανει πολυ τον εξυπνο οχι τιποτα αλλο..... λοπεζ εσενα ποια ειναι η γνωμη σου...

ας σε ακουσουμε... δημοκρατια εχουμε αλλωστε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οχι ρε πουστη,αυτο θα πει εξυπναδα.Μονος σου τα σκεφτεσαι ρε;Δεν μπορει απο καπου αλλου τα ξεσηκωνεις.

Εξυπναδα σημαινει να ξερεις ποτε ο αλλος μιλαει σοβαρα , ποτε κανει χιουμορ και ποτε
απλα γουσταρει να μπει στο ιντερνετ να κανει καφριλες (που δεν βλαπτουν καμια κ κανεναν)
για να ξεσπασει απο μια κουραστικη και ζορικη ημερα μαζι με καποιο διαδικτυακο του φιλαρακι (απολυτος) .

Ακριβως αυτο με τα ρεψιματα και τα κλανιδια ητανε μια καφρικη πλακα
την οποια ολοι κανουμε με φιλαρακια και θα την κανουμε κατα καιρους....

αλλοι κανουν και χειροτερα βεβαια αλλα εγω σταματω σε αυτο  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εξυπναδα σημαινει να ξερεις ποτε ο αλλος μιλαει σοβαρα , ποτε κανει χιουμορ και ποτε
απλα γουσταρει να μπει στο ιντερνετ να κανει καφριλες (που δεν βλαπτουν καμια κ κανεναν)

γιαυτο εισαι αητος συ ντε. τα πιανεις ολα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τζεντλεμαν οχι ρε τυπε. ειναι σκυλι του πολεμου και κολλανε τα γατογκομενακια  :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
για να ξεσπασει απο μια κουραστικη και ζορικη ημερα μαζι με καποιο διαδικτυακο του φιλαρακι (απολυτος) .

Ακριβως αυτο με τα ρεψιματα και τα κλανιδια ητανε μια καφρικη πλακα
την οποια ολοι κανουμε με φιλαρακια και θα την κανουμε κατα καιρους....

αλλοι κανουν και χειροτερα βεβαια αλλα εγω σταματω σε αυτο  ;)

η γνωμη μου ειναι οτι εισαι πολυ μεγαλη μουτσουνα για να σε τρεξουν. πως να σε κοιταξουν για να στο πουνε αυτο τα γατακια? με τι ψυχουλα να σε κοιταξουν στα ματια?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
η γνωμη μου ειναι οτι εισαι πολυ μεγαλη μουτσουνα για να σε τρεξουν. πως να σε κοιταξουν για να στο πουνε αυτο τα γατακια? με τι ψυχουλα να σε κοιταξουν στα ματια?

Εγω αλλο λεω.... και εσυ κοροιδευεις
ε ετσι χεσε μας... τρολαρεις τωρα  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εγραψα και πιο πανω φιλε..Ενα τφ στο Διοικητή τους είναι αρκετο, λογω συναδελφικής αλληλεγύης και ιδιότητας.....Κάποια αδεια παραπάνω,καποια διευκόλυνση,κάποια καλύτερη θεση που να τους ταιριάζει,αναλόγως προσόντων κλπ..Ενα παλικαρι-MOD εδω παλια- αν και μορφωμένος ,τον ειχαν βαλει στα ΒΒ του Ναυσταθμου να λύνει καβους...Ενα τφ στο Δντη ΔΔ/ΝΣ και πήρε απόσπαση για τη ΔΔ/ΝΣ στην οποία και αναβάθμισε ΟΛΗ τη μηχανοργάνωση και τους έκανε μάγκες..Μεχρι που δεν τον αφηναν να απολυθει..Γιατι να πανε χαμένες οι δεξιότητες του καθενός???Δίνεις και παίρνεις......
μπράβο τύπε και εγω μπορω να βοηθησω οποιος υπηρετει η θα υπηρετησει στο μελλον στην πολεμικη αεροπορια

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Γραφω με αφορμή περιστάτικο που έγινε σε ξάδερφό μου το Νοέμβρη..Συγκεκριμένα ο ξέδερφός μου μπήκε περσυ καλοκαιρι και δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα.Όμως το Νοέμβρη με το που τέλειωσε τα ΣΠΕΝ και πήγε στη μονάδα του κάποιο κωλόπαιδο τον προκαλούσε.Εκείνος δεν ασχολούνταν μέχρι που σε κάποια στιγμή τα πνεύματα οξύνθηκαν.Ο ξάδερφός μου μορφωμένο παιδί επιπέδου 27 χρονών και το μαλακισμένο 20 χρονών αλλά ,μες στην αλητεία από Μεσσηνία..

Όταν αυτοί τις σειράς του ήταν να απολυθούν πήγαν τελευταία νύχτα και τον ξυπνούσαν και τον ενοχλούσαν με αυτό το μαλακισμένο μπροστάρη ωσπου ενώ τους παρακάλσεσε 1-2 φορές να σταματήσουν εκείνοι επέμεναν.Αγανακτισμένος ο ξάδερφός μου πήρε τηλέφωνο τον ΑΥΔΜ και του είπε αυτά.Μετά από λίγη ώρα και ενώ ο ξάδερφός μου έπεσε να κοιμηθεί εκείνο το μαλακισμένο έτρεξε αφηνιασμένο υπο την επίρρεια αλκοολ πιθανόν και μαστούρας να του επιτεθεί.Τελικά έγινε φασαρία και του πέταξε την κουβέρτα από το πάνω κρεβάτι που είχε και τα πράγματα του με αποτέλεσμα να κάνει ζημιά στο κινητό του.Τελικά παρόλο που ενημερώθηε ο ΑΥΔΜ και για το κινητό και τη φασαρία και ο Διοικητής ο μαλάκας έφυγε κανονικά απολύθηκε..

Το συζητούσα χτες με τον ξάδερφό μου και φαίνεται πως ακόμα το θυμάται και στενοχωριέται πολύ..Εμένα με τρελένει το γιατί ο γαμημένος ο κανονισμός ισχύει για μερικούς και για άλλους όχι.Δηλαδή αυτός τι άλλο έπρεπε να κάνει για να πάει στρατοδικείο..Και την πλήρωσε ο φουκαράς ο θαλαμοφύλακας με 4 μέρες κράτηση.

Πάντως και γω θυμάμαι όταν πήγα και τελείωσα περσυ Μαιο ότι υπήρχε στο στρατό όλη η σαβούρα..Κάθε λογής μαλακισμένο χωρίς μόρφωση,χωρίς τρόπους χωρίς ανατροφή..Κάτι βλαχαδερά,κάτι χασικλήδες και τσαμπα μάγκες..Δεν μίλαγα σε κανέναν αν και έκανα 2 φίλους και πάντα ήθελα να είμαι απών από τα πάντα και τους πάντες.Τη βόλευα στο αναγνωστήριο ένα πρόχειρο εγκαταλελειμένο γραφείλ,έπαιρνα κανα βιβλίο και απομονωνόμουν μέχρι την υπηρεσία μου αν και πάλι βρέθηκαν κάποιοι που μου σκότιζαν τα αρχίδια.

φιλε εισαι αδερφη η πουστης?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom