Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Προσέχτε το στρατό. Και τους μαλάκες εκεί μέσα. Εγώ έχω έναν γνωστό που έφτασε σε αδιέξοδο. Ήταν γεμάτο μαλακιστήρια εκεί που υπηρετούσε, αλλά προτίμησε να υποστεί κάθε μαλακία και εξευτελισμό, προκειμένου να χτυπήσει κανέναν και να τρέχει στρατοδικείο. Μέχρι και κλωτσιές στην πλάτη του ρίχνανε στον ύπνο του, και δεν τον αφήνανε να κοιμηθεί, ενώ έσπαγε η πλάτη του όλη μέρα να καθαρίζει τουαλέτες και μαγειρία, και μετά το μεσημέρι διπλό νούμερο σκοπιά και το βράδυ γερμανικό. Τα αρχίδια, μέχρι που τον πότιζαν δήθεν για την παρέα στις γιορτές ουΐσκια και τσίπουρα, τον βάζανε να κάνει και να λέει μαλακίες που αυτοί από μόνοι τους, οι ίδιοι, σκέφτονταν στο γαμημένο κεφάλι τους, και τον βγάζανε βίντεο κιόλας με κινητά και υπολογιστές, τα οποία ανέβαζαν ύστερα στο ίντερνετ. Το παιδί, ενώ δεν τον ήξερε κανένα από εκείνα τα αρχίδια κι από χτες, του έκαναν συκοφαντική δυσφήμιση και συνεχίζουν μέχρι σήμερα να τον εξευτελίζουν σε πρώην συμμαθητές, σχολές και κύκλους σπουδών και εργασίας από τα οποία πέρασε. Κάνοντας ολόκληρο αγώνα και προπαγάνδα για να τον αφήσουν χωρίς δουλειά κι επαφές, λες και τους έκλεψε τη μπουκιά από το στόμα! Και αναγκάστηκε να το παίξει τρελλός και γιωτάς, για να μην φάει και τιμωρίες από πάνω από τους ανώτερους.

Προσέχτε ΠΑΡΑ πολύ το στρατό. Κι αν χρειαστεί, ανοίξτε μύτες, σπάστε τηλέφωνα, ρημάξτε laptops και βανδαλίστε tablets. Δεν παίζουμε με ζωή/δουλειά/κοινωνία. Καλύτερα 3 μήνες φυλακή (του στρατού, που μόνο φυλακή δεν είναι), παρά μια ζωή χαμένη από κωλοχώριατα του κερατά, που χωρίς να τα γνωρίζεις και χωρίς να τα πειράξεις, στήνουν ολόκληρες πλεκτάνες και σκευωρίες για να βγάλουν όλη τη μαλακία που τους δέρνει και να καταστρέψουν ολόκληρες ζωές κι ανθρώπους, μόνο και μόνο για την πλάκα τους.

Το σημαντικότερο: Προσέχτε φίλους σας που έχουν τυχόν γνωστούς/συγγενείς ταξίαρχους ή άλλα υψηλόβαθμα καρναβάλια. Ο φίλος του σήμερα μπορεί ανετότατα να γίνει ο εχθρός του αύριο. Ειδικά αν αυτός ο φίλος δεν σας πολυχωνεύει ή είναι της παρέας σας μόνο για το τυπικό.
Πολύ "full metal jacket" εχεις δει...

Συνημμένα

• fullmetaljacket.jpg
    fullmetaljacket.jpg
    54,1 KB · Εμφανίσεις: 26

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Προσέχτε το στρατό. Και τους μαλάκες εκεί μέσα. Εγώ έχω έναν γνωστό που έφτασε σε αδιέξοδο. Ήταν γεμάτο μαλακιστήρια εκεί που υπηρετούσε, αλλά προτίμησε να υποστεί κάθε μαλακία και εξευτελισμό, προκειμένου να χτυπήσει κανέναν και να τρέχει στρατοδικείο. Μέχρι και κλωτσιές στην πλάτη του ρίχνανε στον ύπνο του, και δεν τον αφήνανε να κοιμηθεί, ενώ έσπαγε η πλάτη του όλη μέρα να καθαρίζει τουαλέτες και μαγειρία, και μετά το μεσημέρι διπλό νούμερο σκοπιά και το βράδυ γερμανικό. Τα αρχίδια, μέχρι που τον πότιζαν δήθεν για την παρέα στις γιορτές ουΐσκια και τσίπουρα, τον βάζανε να κάνει και να λέει μαλακίες που αυτοί από μόνοι τους, οι ίδιοι, σκέφτονταν στο γαμημένο κεφάλι τους, και τον βγάζανε βίντεο κιόλας με κινητά και υπολογιστές, τα οποία ανέβαζαν ύστερα στο ίντερνετ. Το παιδί, ενώ δεν τον ήξερε κανένα από εκείνα τα αρχίδια κι από χτες, του έκαναν συκοφαντική δυσφήμιση και συνεχίζουν μέχρι σήμερα να τον εξευτελίζουν σε πρώην συμμαθητές, σχολές και κύκλους σπουδών και εργασίας από τα οποία πέρασε. Κάνοντας ολόκληρο αγώνα και προπαγάνδα για να τον αφήσουν χωρίς δουλειά κι επαφές, λες και τους έκλεψε τη μπουκιά από το στόμα! Και αναγκάστηκε να το παίξει τρελλός και γιωτάς, για να μην φάει και τιμωρίες από πάνω από τους ανώτερους.

Προσέχτε ΠΑΡΑ πολύ το στρατό. Κι αν χρειαστεί, ανοίξτε μύτες, σπάστε τηλέφωνα, ρημάξτε laptops και βανδαλίστε tablets. Δεν παίζουμε με ζωή/δουλειά/κοινωνία. Καλύτερα 3 μήνες φυλακή (του στρατού, που μόνο φυλακή δεν είναι), παρά μια ζωή χαμένη από κωλοχώριατα του κερατά, που χωρίς να τα γνωρίζεις και χωρίς να τα πειράξεις, στήνουν ολόκληρες πλεκτάνες και σκευωρίες για να βγάλουν όλη τη μαλακία που τους δέρνει και να καταστρέψουν ολόκληρες ζωές κι ανθρώπους, μόνο και μόνο για την πλάκα τους.

Το σημαντικότερο: Προσέχτε φίλους σας που έχουν τυχόν γνωστούς/συγγενείς ταξίαρχους ή άλλα υψηλόβαθμα καρναβάλια. Ο φίλος του σήμερα μπορεί ανετότατα να γίνει ο εχθρός του αύριο. Ειδικά αν αυτός ο φίλος δεν σας πολυχωνεύει ή είναι της παρέας σας μόνο για το τυπικό.
μηπως τα παραλες λιγο ρε τύπε;

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
Μετα τη βασικη χαρτι πορειας για μοναδα της Κρητης. Η μοναδα που παω ξερω εκ των προτερων οτι εχει πολλα κωλοπαιδα μαζεμενα και το καψωνι και οι πλακες πανε συννεφο. μπαινω μεσα εχοντας ηδη στη βαλιτσα ενα μεταλικο σωληνα περιπου 60εκ μηκος. το πρωτο βραδυ στο θαλαμο ολοι νας νεουδια κανουν ντου στις 3 το πρωι τα σκατοπαιδα και αρχιζουν να τραβανε εναν εναν απο το κρεβατι του, να τον ριχνουν κατω, να τον μπουγελωνουν, να του τραβουν τα σωβρακα και αλλα τετοια ωραια. φτανουν και στο δικο μου κρεβατι. παει να τραβηξει ενα κωλοπαιδο τις κουβερτες μου του λεω χωρις να σηκωθω απο το μαξιλαρι οτι θα εχουμε κακα ξεμπερδεματα, δεν ακουει και με το που τραβαει τις κουβερτες τραβαω το σωληνα και του κοπαναω μια στο χερι, με αποτελεσμα να το ραγισω και να το βαλει στο γυψο, να μου την πεσουν τα αλλα κολοπαιδα και να πεσει το ξυλο της αρκουδας, να ερθει ο αξιωματικος φυλακης και να καταληξουμε ολοι με 20 μερες φυλακη στην πλατη μας (ευτυχως γλιτωσαμε τα χειροτερα γιατι ειπε ο μαλακας οτι επεσε και το εσπασε). αλλα απο τοτε με βλεπαν και αλλαζαν δρομο. ο μονος τροπος να αντιπετωπισεις τους καφρους.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.303
Πόντοι
7.195
Πολύ "full metal jacket" εχεις δει...

το οτι υπηρετεις , αν υπηρετεις , τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ  δεν σου δινει το δικαιωμα να ειρωνευεσαι εφεδρους οι οποιοι ακομα και σημερα ταλαιπωρουνται απο ανεγκεφαλους βαθμοφορους ανευ αιτιας.
αν ησουν πιο σωστος θα επρεπε να σχολιασεις την παραγραφο "ολοι οι αξιωματικοι και υπαξιωματικοι ασχολουνται και ενδιαφερονται να φτασει η ωρα 2.00 για να φυγουν".
στο οπλο που υπηρετεις φυσικα , ειδικοτητα οι δεξιωσεις σημερα παρα ποτε , δεν ασχολεισθε οι βαθμοφοροι και δεν εχετε ενστερνιστει καθολου τον συνδεσμο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ο οποιος σε μικρους στρατους οπως ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ επιβαλεται !!!
επισης οπως πολλακις προαναφερθηκε συμφωνω απολυτα με το στοχευμενο καψονι και μαλιστα σε ομαδικο επιπεδο που εξυπηρετει αριστα την προσηλωση του εφεδρου.(μιλαμε για προσηλωση και οχι λοβοτομη διευκρινιζω για τους εξυπνακηδες).
δεν συμφωνω καθολου με τον εξευτελισμο της αξιοπρεπειας του εφεδρου ,ως καψονι, σπορ στο οποιο επιδιδονται ,δυστυχως, αξιωματικοι και ειδικοτερα οι του οπλου ΠΕΖΙΚΟΥ οι οποιοι εχουν και τα περσσοτερα κομπλεξ.

α! και το σημαντικοτερο να μην το ξεχασω .
"η μοναδα που παω εχει κωλοπαιδα..." , οι παλιοι καψοναρουν κλπ. ΝΑ ΣΑς ΘΥΜΗΣΩ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ :

1. την ευθυνη ακεραια φερει ο αξιωματικος ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ της μοναδος(διμοιριτης, λοχαγος, υποδιοικητης , διοικητης) και τα οργανα του υπαξιωματικοι μονιμοι καιο εφεδροι
2. την ευθυνη εκτος ωραριου εργασιας της μοναδας φερουν ΟΙ ΑΥΔΜ και ΒΑΥΔΜ ακεραια. δεν χρειαζεται και πολυς υπνος. και μετα δεν πεταει κουνουπι !!!!!

Επισκέπτης
Ότι και να πει κανείς για την παρωδία που λέγεται ελληνικός στρατός είναι λίγο

Μιλάμε για στρατό και μάλιστα για ελληνικό κιόλας οπότε φαντάσου...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
το οτι υπηρετεις , αν υπηρετεις , τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ  δεν σου δινει το δικαιωμα να ειρωνευεσαι εφεδρους οι οποιοι ακομα και σημερα ταλαιπωρουνται απο ανεγκεφαλους βαθμοφορους ανευ αιτιας.
αν ησουν πιο σωστος θα επρεπε να σχολιασεις την παραγραφο "ολοι οι αξιωματικοι και υπαξιωματικοι ασχολουνται και ενδιαφερονται να φτασει η ωρα 2.00 για να φυγουν".
στο οπλο που υπηρετεις φυσικα , ειδικοτητα οι δεξιωσεις σημερα παρα ποτε , δεν ασχολεισθε οι βαθμοφοροι και δεν εχετε ενστερνιστει καθολου τον συνδεσμο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ο οποιος σε μικρους στρατους οπως ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ επιβαλεται !!!
επισης οπως πολλακις προαναφερθηκε συμφωνω απολυτα με το στοχευμενο καψονι και μαλιστα σε ομαδικο επιπεδο που εξυπηρετει αριστα την προσηλωση του εφεδρου.(μιλαμε για προσηλωση και οχι λοβοτομη διευκρινιζω για τους εξυπνακηδες).
δεν συμφωνω καθολου με τον εξευτελισμο της αξιοπρεπειας του εφεδρου ,ως καψονι, σπορ στο οποιο επιδιδονται ,δυστυχως, αξιωματικοι και ειδικοτερα οι του οπλου ΠΕΖΙΚΟΥ οι οποιοι εχουν και τα περσσοτερα κομπλεξ.

α! και το σημαντικοτερο να μην το ξεχασω .
"η μοναδα που παω εχει κωλοπαιδα..." , οι παλιοι καψοναρουν κλπ. ΝΑ ΣΑς ΘΥΜΗΣΩ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ :

1. την ευθυνη ακεραια φερει ο αξιωματικος ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ της μοναδος(διμοιριτης, λοχαγος, υποδιοικητης , διοικητης) και τα οργανα του υπαξιωματικοι μονιμοι καιο εφεδροι
2. την ευθυνη εκτος ωραριου εργασιας της μοναδας φερουν ΟΙ ΑΥΔΜ και ΒΑΥΔΜ ακεραια. δεν χρειαζεται και πολυς υπνος. και μετα δεν πεταει κουνουπι !!!!!
Κανε μας τη χαρη απογευματιάτικα μωρε..Που θα μου πεις εσυ για ΕΔ μετα απο 27 χρονια στο ΠΝ..Βαριεμαι του κερατα να λεω τα ιδια και τα ιδια..Διαβασε τα προηγούμε να μου ποστ για να καταλάβεις αν σεβόμαστε η όχι-Οι Αξκοι - τους Ναυτες,με κεφαλαίο το "Ν".
Πεταει μια παπαρια ο άλλος ,που συνεβη σε μια μοναδα και το γενικεύσατε όλοι....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κανε μας τη χαρη απογευματιάτικα μωρε..Που θα μου πεις εσυ για ΕΔ μετα απο 27 χρονια στο ΠΝ..Βαριεμαι του κερατα να λεω τα ιδια και τα ιδια..Διαβασε τα προηγούμε να μου ποστ για να καταλάβεις αν σεβόμαστε η όχι-Οι Αξκοι - τους Ναυτες,με κεφαλαίο το "Ν".
Πεταει μια παπαρια ο άλλος ,που συνεβη σε μια μοναδα και το γενικεύσατε όλοι....

μια απο τα ιδια. κλαιει το ενα βουτυρο για τις 'κακουχιες' της θητειας και τρεχουν και τα υπολοιπα βουτυρα να βουρκωσουν θυμουμενοι τα δικα τους βασανα.

Επισκέπτης

τύπε δεν ξέρω τι γίνεται στο Ναυτικό, εγώ σε 2 μονάδες που πέρασα, είδα κόσμο να χαζεύει, κόσμο να τρώει τέτοιο μπούλινγκ και τρομοκρατία που ούτε σε ταινίες δεν βλέπεις. Το full metal jacket ήταν κωμωδία μπροστά τους...

Μέχρι και τον πούτσο στο στόμα έβαζαν σ ένα παιδί τη νύχτα που κοιμόταν

Και όλο αυτό, υπό τα αδιάφορα μάτια των γαμημένων υπαξιωματικών και αξιωματικών οι οποίοι πολλές φορές έδειχναν να το διασκεδάζουν κιόλας που κακό χρόνο να χουν κι αυτοί και τα παιδιά τους,

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
μια απο τα ιδια. κλαιει το ενα βουτυρο για τις 'κακουχιες' της θητειας και τρεχουν και τα υπολοιπα βουτυρα να βουρκωσουν θυμουμενοι τα δικα τους βασανα.

Πσσσσσςςςςς σκληροί άντρες....σφυρηλατημένοι στη φλόγα της μάχης...εσείς και η Ζήνα να 'ουμ.....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
τύπε δεν ξέρω τι γίνεται στο Ναυτικό, εγώ σε 2 μονάδες που πέρασα, είδα κόσμο να χαζεύει, κόσμο να τρώει τέτοιο μπούλινγκ και τρομοκρατία που ούτε σε ταινίες δεν βλέπεις. Το full metal jacket ήταν κωμωδία μπροστά τους...

Μέχρι και τον πούτσο στο στόμα έβαζαν σ ένα παιδί τη νύχτα που κοιμόταν

Και όλο αυτό, υπό τα αδιάφορα μάτια των γαμημένων υπαξιωματικών και αξιωματικών οι οποίοι πολλές φορές έδειχναν να το διασκεδάζουν κιόλας που κακό χρόνο να χουν κι αυτοί και τα παιδιά τους,
Για το Ναυτικό μιλάω..Για τους γκατζόλους και τις μοδιστρες δεν εχω αποψη..Σε μας αυτά ,απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Θα κανω τον συνηγορο του διαβολου τωρα.Περασα εξαιρετικα στον στρατο δεν ξερω τι σκατα κανετε στο πεζικο και στα αλλα γιωτοπλα.Αλλα στους πεζοναυτες ειχα παιδια που τους αρεσε οι πειθαρχεια δεν υπηρξε κλοπη στν μοναδα.Πως να υπαρξει οταν θα τσιμπουσε ολος ο λοχος για μερες, σεβομασταν τους παλιοτερους και οι ποιο νεοι σεβοντουσαν εμας.Το μονο προβλημα υπηρχε με κανα 2 εποπ, που πουλουσαν τρελα ισως απο τις ατελιωτες παντοφλιες που ετρωγαν σπιτι τους.Δοξα τον θεο που δεν πηγα πεζικο, πυροβολικο, ναυτικο και ουτο καθε εξης.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Θητεία έκανα στη Ρόδο στο 542ΜΚΤΕ εποχές 2001 για όποιον γνωρίζει ήταν μάυρη μαυρίλα τότε

Παρόλα αυτα ο διοικητής ήταν απίστευτος τύπος και καριερίστας και δεν ασχολιόταν ιδιαίτερα μόλις άλλαξε ξεσκιστήκαμε στην αγγαρεία.

Χειρότερη φαντάροι για εμένα ήταν οι Κρητικοί. Δεν υπάρχει μέση κατάσταση ή θα είναι μουνόπανα ή καλά παιδιά, απλά οι αθηναίοι πέσαμε στην κλικά των μουνόπανων (βοσκοί στο επάγγελμα)

Στο 211 στις πεταλούδες έκανα περιπολία είχα πάει σαν δεκανέας για να τα νέα ΛΥΒ και βλέπω τρεις να πηδάνε σε ένα κοπάδι πρόβατα με μαχαίρια και να αρχίζουν το σφάξιμο. Και ναι στη μονάδα έπεφτε πολύ ξύλο κατά περιόδους

δεν αλλαξε τιποτα απο το 1988 που εφυγα απο εκει ......

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.303
Πόντοι
7.195

αν νομιζεις οτι θα με αποστομωσεις με 27 χρονια υπηρεσιας στο ΠΝ  εισαι γελασμενος. δεδομενου οτι δεν συνηθιζω να κριτικαρω καταστασεις που δεν εχω ζησει.
για να μην μιλησουμε εδω πως μπουκαραμε σε αρματαγωγο και ξυπνησε ο κυβερνητης με το 45αρι στον κροταφο.
περιορισου στο γραφειακι σου.
οι μονοι που βγαζουν το ψωμι τους ειναι οι συμμετεχοντες σε κανα ΞΙΦΙΑ  και εφοσον υπαρχουν πετρελαια.
ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙς ΛΟΙΠΟΝ ΦΟΡΑ ΜΩΡΕ !!!!!
επι πλεον απεφυγε να μιλας για καταστασεις που δεν γνωριζεις και δεν ζεις.
αλλιως πρεπει εδω να μας εξηγησεις ποτε υπηρετησες σε ταγμα προκαλυψεως , σε ποια φυλακια , σε ποιες λουφες στο ποταμι και παει λεγοντας.
δηλαδη ουτε στα ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ.
περιορισου λοιπον σε αυτα που ξερεις.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ !!!!!!

Α! και για να μην παιρνεις φορα μεγαλωσα απο 5 χρονων μεχρι και 45 εφεδρος ανθυπιλάρχος τελευταια μετεκπαιδευση στις μοναδες της ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ απο ΛΙΤΟΧΩΡΟ μεχρι ΕΒΡΟ περιοχη ευθυνη βατραχοθηλεια εβρου (μηπως την γνωριζεις ???) .... ελυθησαν οι αποριες σου δυστυχε ??????

Επισκέπτης
Θα κανω τον συνηγορο του διαβολου τωρα.Περασα εξαιρετικα στον στρατο δεν ξερω τι σκατα κανετε στο πεζικο και στα αλλα γιωτοπλα.Αλλα στους πεζοναυτες ειχα παιδια που τους αρεσε οι πειθαρχεια δεν υπηρξε κλοπη στν μοναδα.Πως να υπαρξει οταν θα τσιμπουσε ολος ο λοχος για μερες, σεβομασταν τους παλιοτερους και οι ποιο νεοι σεβοντουσαν εμας.Το μονο προβλημα υπηρχε με κανα 2 εποπ, που πουλουσαν τρελα ισως απο τις ατελιωτες παντοφλιες που ετρωγαν σπιτι τους.Δοξα τον θεο που δεν πηγα πεζικο, πυροβολικο, ναυτικο και ουτο καθε εξης.

τύπε όπου υπάρχει δουλειά και μόχθος, εκεί θα δεις και κάποιο ήθος

όπου επικρατεί τεμπελιά, αργοσχολία και φυγοπονία, εκεί θα δεις τον χειρότερο χαρακτήρα της ανθρώπινης φύσης...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
για τους κρητικους ισχυει παντως αυτο που ανεφερες τυπε,οι πιο πολλοι ειναι αγραμματοι και αξεστοι και αμα δεν εισαι δικος τους μπορει να σε έχουν στην μπουκα

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τωρα που λες για δουλεια.Ειμαι περηφανος με τις σειρες που ειχα καποιες εξαιρεσεις 2-3 ατομων τους πετουσαμε εκτος κλιματος λοχου,Για να καταλαβεις ο λοχος απο τουαλετες μεχρι και κατω απο τα κρεβατια ηταν στην πενα.Μεχρι και ξυπολυτος που λεει ο λογος μπορουσες να πας τουαλετα.Θα το ξαναπω ευτυχως δεν πηγα σε γιωτοπλα να μην μπορω να παω τουαλετα απο την βρωμα.

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για τους κρητικους ειχαμε 4 η 5 παιδια στην μοναδα που ηταν εξαιρετικη χαρακτηρες .Ουτε αξεστοι ουτε τιποτα .Εγω για τους σαλονικεις θα σου ελεγα οτι ηταν ντεμεκ μαγκια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom