Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εσυ που ησουν γιατι δεν λες? που λες σε ολα ψεμματα εδω μεσα ενω εισαι ενας ανεργος και μπακουρος μας λες οτι και καλα εχεις δουλεια οτι πηγες στρατο οτι εχεις γκομενα αρχιδια τιποτα δεν πιστευω
μας τα λες αυτα επειδη κατα βαθος εισαι ευαισθητος και αμα σε κραξουμε θα βαλεις τα κλαμματα ηλιθιε  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν εισαι απλα ψαρωμενος εισαι το απολυτο νεο .Μαγκια σου κιολας που εισουν 3-4 φορες σπιτι σου την βδομαδα.ΜΟνο που το λες εισαι σωστος.Θα σε ρωτησω κατι ομως καθεσε σε παρεα με γκομενακια κτλπ και σε ρωταει ενας γνωστος πως ηταν η θητεια σου μορτη, τι θα του πεις οτι πηγαινα σπιτι συνεχεια η θα του πεις ετρωγα αραχνες και φιδια?

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αδερφη δεν ειμαι . Ουτε πουλαω τρελα μεσω internet, κατι που βλεπω οτι το κανεις εσυ και καλα κιολας.

Επισκέπτης
Δεν εισαι απλα ψαρωμενος εισαι το απολυτο νεο .Μαγκια σου κιολας που εισουν 3-4 φορες σπιτι σου την βδομαδα.ΜΟνο που το λες εισαι σωστος.Θα σε ρωτησω κατι ομως καθεσε σε παρεα με γκομενακια κτλπ και σε ρωταει ενας γνωστος πως ηταν η θητεια σου μορτη, τι θα του πεις οτι πηγαινα σπιτι συνεχεια η θα του πεις ετρωγα αραχνες και φιδια?

τύπε το παιδί το χει δηλώσει ότι άνετα θα μπορούσε να σταθεί επάξια δίπλα σ έναν ΟΥΚΑ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αδερφη δεν ειμαι . Ουτε πουλαω τρελα μεσω internet, κατι που βλεπω οτι το κανεις εσυ και καλα κιολας.

Το μαλακας που μου ειπες τι ηταν ακριβως? εγω προηγουμενως απλα αναρωτηθηκα για ποιο λογο δεν εχεις μαθει να γραφεις την λεξη πειθαρχια στα ελληνικα και να ειναι γραμμενη σωστα. Εχω αδικο σε αυτο? Δεν τρελαθηκα απλα εχω δει πως οι πεζοναυτες ορισμενοι δεν εχετε προβλημα αμα αυξησουμε λιγο την ενταση της κουβεντας

Εγω προσωπικα λοχαγο που δεν θα ηξερε να γραψει δεν θα τον επαιρνα στα σοβαρα το οτι ειναι ανωτερος δεν σημαινει οτι εχει και σωστες ιδεες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Είναι κλασική φάρσα. Δεν βάζεις την πούτσα μέσα στο στόμα. Δεν την ακουμπάς καν. Την κρατάς από πάνω και μόλις βγάλει τη γλώσσα να γλείψει τα χείλια του σού γλείφει το πουτσοκέφαλο. Δε μπορείς να καταλάβεις τι γαμάτα περνούσαμε αν δεν τα έχεις ζήσει. ΠΡαγματικά έχασες.

Ειναι κλασσικη φάρσα απο μαλακες ψυχανωμαλους. Θα σε εστελνα χαλαρα στο νοσοκομειο και ας μου εκανες μηνυση μετα ή πηγαινα στρατοδικειο οποιον την εκανε θα τον εδερνα ασχημα δεν θα υπολογιζα μηπως του κανω ζημια.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Θα σε ρωτησω κατι ομως καθεσε σε παρεα με γκομενακια κτλπ και σε ρωταει ενας γνωστος πως ηταν η θητεια σου μορτη, τι θα του πεις οτι πηγαινα σπιτι συνεχεια η θα του πεις ετρωγα αραχνες και φιδια?

ενώ το να το παίξεις ράμπο είναι ποιο γοητευτικό  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ενώ το να το παίξεις ράμπο είναι ποιο γοητευτικό  :grin:

Καταλαβες ποιο ειναι το προβλημα στην Ελλαδα? κανουμε πραγματα μονο και μονο για να κοκκορευτει αυτος μετα στην παρεα ενω δεν ξερει πως γραφεται η λεξη πειθαρχια και θα πει γιωτα εμενα θρασος.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ειναι κλασσικη φάρσα απο μαλακες ψυχανωμαλους. Θα σε εστελνα χαλαρα στο νοσοκομειο και ας μου εκανες μηνυση μετα ή πηγαινα στρατοδικειο οποιον την εκανε θα τον εδερνα ασχημα δεν θα υπολογιζα μηπως του κανω ζημια αρκει να με θυμοταν μετα.

καλά σοβαρά κάναν τέτοια πράγματα ?  :P

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το μαλακας που μου ειπες τι ηταν ακριβως? εγω προηγουμενως απλα αναρωτηθηκα για ποιο λογο δεν εχεις μαθει να γραφεις την λεξη πειθαρχια στα ελληνικα και να ειναι γραμμενη σωστα. Εχω αδικο σε αυτο? Δεν τρελαθηκα απλα εχω δει πως οι πεζοναυτες ορισμενοι δεν εχετε προβλημα αμα αυξησουμε λιγο την ενταση της κουβεντας

Εγω προσωπικα λοχαγο που δεν θα ηξερε να γραψει δεν θα τον επαιρνα στα σοβαρα το οτι ειναι ανωτερος δεν σημαινει οτι εχει και σωστες ιδεες.
Εγω εχω προβλημα να αυξησουμε την ενταση.Γιατι? διοτι καναμε μια κανονικη κουβεντα και στα καλα καθουμενα βαρεσες κοκκινα λαθος σου . Ναι οντως εγραψα λαθος την πειθαρχεια.

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μην δινεις σημασια στον σκιουρο που σε τρολαρει ψυχραιμα εσυ. ;)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

έχω δουλέψει 5 χρόνια σε στρατόπεδα.
σχεδόν σαν πολίτης όμως ήμουν, αλλά σε κάτι διοικητές και λοιπά κανονικά σούζα ..  (μέχρι να παίξουν τα connections δλδ)  :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Είναι κλασική φάρσα. Δεν βάζεις την πούτσα μέσα στο στόμα. Δεν την ακουμπάς καν. Την κρατάς από πάνω και μόλις βγάλει τη γλώσσα να γλείψει τα χείλια του σού γλείφει το πουτσοκέφαλο. Δε μπορείς να καταλάβεις τι γαμάτα περνούσαμε αν δεν τα έχεις ζήσει. ΠΡαγματικά έχασες.

Πολύ αστείο....άνθρωποι με πνεύμα και χωρίς κόμπλεξ.....

Επισκέπτης
Μην δινεις σημασια στον σκιουρο που σε τρολαρει ψυχραιμα εσυ. ;)

καλό κουράγιο τύπε...

όχι τίποτα, τον πέτυχες και στην προετοιμασία για την υπεράσπιση του τίτλου του

ΤΟΥ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕΤΑΞΥ 131.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ

καλό κουράγιο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom