Νέα

Ελληνικός Στρατός και Αλητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν νομίζω....και υπομονή έχω και "μέταλλο"....τους μαλάκες δεν αντέχω.....

θα μαθεις και αντοχη και υπομονη. ειδικα στο καψονι. πολλοι μπηκαν "απολυτοι" δε θα κανω το ενα δε θα κανω το αλλο και λουφαξανε σα λαγουδακια μετα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
είσαι πολύ σοφτ ολλανδέ βάλε βύσμα μην πας πεζικό :priest:

Πας καλα και εσυ ρε? συμφωνεις με αυτο τον βλακα? ειναι δυνατον να γραφει τετοιες παπαριες?  :-

δεν ειμαι εκνευρισμενος ηρεμα γραφω απλα αναρωτιεμαι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
θα μαθεις και αντοχη και υπομονη. ειδικα στο καψονι. πολλοι μπηκαν "απολυτοι" δε θα κανω το ενα δε θα κανω το αλλο και λουφαξανε σα λαγουδακια μετα.

Αλλο καψονι και αλλο προσβολη της τιμης και της υποστασης του στρατιωτη. Μπορεις να με εκπαιδευσεις και δεν θα πω τιποτα ολα καλα και θα υπακουσω αλλα τα ακραια πραγματα δεν προκειται να τα δεχομουν. Και προτεινω και σε αλλους να μην τα δεχτουν και να κανουν και αναφορες και ολα. Αμα ειναι για ανωτερο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μπηκαν σαν εμενα και βγηκαν σαν τον λαγουδακη τυπε? :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Πας καλα και εσυ ρε? συμφωνεις με αυτο τον βλακα? ειναι δυνατον να γραφει τετοιες παπαριες?  :-

δεν ειμαι εκνευρισμενος ηρεμα γραφω απλα αναρωτιεμαι

δεν έχει σημασία αν συμφωνώ εγώ ή όχι αφού μαλακίες πιθανότατα θα συναντήσει έτσι κι αλλιώς, αν δείξει αδύναμος θα τις υποστεί κιόλας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δεν έχει σημασία αν συμφωνώ εγώ ή όχι αφού μαλακίες πιθανότατα θα συναντήσει έτσι κι αλλιώς, αν δείξει αδύναμος θα τις υποστεί κιόλας

Αλλο μαλακιες και αλλο φρικαλεοτητες. Θα παω εγω να βγαλω την πουτσα μου την ωρα που κοιμαται ο αλλος και θα τον ακουμπαω? βλαμμενος ειμαι? ή για δεσιμο? ή ομοφυλοφιλος? αυτα ειναι για να φυγει ο αλλος κατευθειαν για ψυχιατρειο πρωτη φορα το διαβασα αυτο εδω μεσα σημερα και το ειχα αξκουσει και παλιοτερα απο εναν μαλακα γνωστο μου ηλιθιο τελειως οπως αποδειχθηκε μετα. Ε κατι τετοια μονο ηλιθιοι τα λενε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom