Νέα

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα King Of East
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
σε ολες τις αγγελιες ζητανε αποφοιτο ΑΕΙ και οχι ΕΑΠ για να υπογραψει καποιος ισολογισμο πρεπει να εχει αδεια λογιστη γ ταξης και πανω (αναλογα με τον τζιρο τις επιχ.)
επιμενεις σε κατι που δεν το γνωριζεις. για να επιβεβαιωθουν αυτα που σου λεω επικοινωνησε με το οικονομικο επιμελητηριο αθηνας να σε ενημερωσουν γιοα αυτο σχετικα.
περνας τρελο ζορι με το εαπ και εχω αρχισει να πιστευω οτι το παλευεις χρονια και δεν εχεις μπει ή σου εχει φαει τη δουκεια καποιος αποφοιτος εαπ και σου την εχει δωσει στα νευρα.
και τελος αν δεν σου αρεσει το εαπ μην κανεις αιτηση δεν σε υποχρεωνει κανενας.

OP
OP
King Of East

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Aπογοητέυτηκα με τις πιθανότητες που έχω για να εισαχθώ στο ΕΑΠ. :(

Δεν υπάρχει κάποιος πλάγιος τρόπος, με λάδωμα φεριπήν;

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
επιμενεις σε κατι που δεν το γνωριζεις. για να επιβεβαιωθουν αυτα που σου λεω επικοινωνησε με το οικονομικο επιμελητηριο αθηνας να σε ενημερωσουν γιοα αυτο σχετικα.
περνας τρελο ζορι με το εαπ και εχω αρχισει να πιστευω οτι το παλευεις χρονια και δεν εχεις μπει ή σου εχει φαει τη δουκεια καποιος αποφοιτος εαπ και σου την εχει δωσει στα νευρα.
και τελος αν δεν σου αρεσει το εαπ μην κανεις αιτηση δεν σε υποχρεωνει κανενας.

κανενας απο το εαπ δεν μου εχει φαει την δουλεια ουτε ποτε μου εχω κανει αιτηση για να μπω σε ανοικτο πανεπιστημιο αφου εδωσα εξετασεις και μπηκα σε κλειστο χα χα χα!!!!!
επεισης για υπογραφη ισολογισμου περαν του πτυχιου θα πρεπει να εχεις προυπηρεσια τουλαχιστον 5 ετων σε αναλογη θεση για να εχεις δικαιωμα υπογραφης αφους εχεις παρει το πτυχιο ετσι!!!!!!αλλωστε οπως ειπες το πτυχιο του εαπ ειναι κοινωνικων επιστημων και οχι οικονομικων επιστημων

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
Aπογοητέυτηκα με τις πιθανότητες που έχω για να εισαχθώ στο ΕΑΠ. :(

Δεν υπάρχει κάποιος πλάγιος τρόπος, με λάδωμα φεριπήν;
Ο πλαγιος τροπος ειναι να αποδειξεις οτι εισαι ΑΜΕΑ και να ενταχθει στο 5% που εισαγεται απευθειας χωρις κληρωση απλα μονο με αιτηση.
για να αποδειχθει οτι εισαι ΑΜΕΑ θα πρεπει να εχεις πιστοποιηση ειδικης επταμελους επιτροπης οτι πασχεις απο καποια ασθενεια.

ΥΓ
Η μαλακια δεν εντασεται στις ασθενειες που σε καθιστουν ΑΜΕΑ αν και θα επρεπε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
κανενας απο το εαπ δεν μου εχει φαει την δουλεια ουτε ποτε μου εχω κανει αιτηση για να μπω σε ανοικτο πανεπιστημιο αφου εδωσα εξετασεις και μπηκα σε κλειστο χα χα χα!!!!!
επεισης για υπογραφη ισολογισμου περαν του πτυχιου θα πρεπει να εχεις προυπηρεσια τουλαχιστον 5 ετων σε αναλογη θεση για να εχεις δικαιωμα υπογραφης αφους εχεις παρει το πτυχιο ετσι!!!!!!αλλωστε οπως ειπες το πτυχιο του εαπ ειναι κοινωνικων επιστημων και οχι οικονομικων επιστημων
συγχαρητηρια και μπραβο σου που εστρωσες κωλο και διαβασες και τιμα τους γονεις σου που επενδυσαν πανω σου πληρωνοβτας ενα σκασμο λεφτα για να σπουδασεις (φροντηστηρια λυκειο, φροντηστηρια γ λυκειου για εισαγωγικες κλπ). καποιοι μπορει να μην ειχαν την τυχη ή το μυαλο να κανουν αυτο που εκανες εσυ ήτε γιατι δεν ειχαν τα χρηματα ή την υποστηριξη της οικογενειας τους για να σπουδασουν ήτε γιατι την εποχη που επρεπε να στρωσουν κωλο το καυλαντιζαν... οπως σου ειπα και πιο πριν ολα αυτα δεν σου δινουν το δικαιωμα σε καθε περιπτωση να χλευαζεις και να υποτιμας ενα πανεπιστημιο ή την προσπαθεια καποιου.
παρ ολο που ειναι κοινωνικων επιστημων με το πτυχιο του εαπ εγγραφεσαι οικονομικο επημελητηριο και παιρνεις το δικαιωμα με τις οποιες προυποθεςσεις προυπηρεσιας να υπογραψεις ισολογισμο. το θεμα ομως δεν ειναι αν μπορεις να υπογραψεις ισολογισμο ή οχι αλλα η απορια ενος ανθρωπου που οπως ειπς στα 28 του θελει να κανει καποια πραγματα και ψαχνει τον τροπο για να τα κανει. τωρα ολα αυτα που οτι δεν εχει ανταποκριση το πτυχιο του εαπ στην αγορα εργασιας και οτι δεν ειναι αει κλπ κλπ τα θεωρω λογια του αερα απλα για να περναει η ωρα.
ητε σου αρεσει ητε δεν σου αρεσει ο πτυχιουχος του εαπ ειναι πτυχιουχος και το πτυχιο του εαπ αναγνωριζεται ως πτυχιο αει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
συγχαρητηρια και μπραβο σου που εστρωσες κωλο και διαβασες και τιμα τους γονεις σου που επενδυσαν πανω σου πληρωνοβτας ενα σκασμο λεφτα για να σπουδασεις (φροντηστηρια λυκειο, φροντηστηρια γ λυκειου για εισαγωγικες κλπ). καποιοι μπορει να μην ειχαν την τυχη ή το μυαλο να κανουν αυτο που εκανες εσυ ήτε γιατι δεν ειχαν τα χρηματα ή την υποστηριξη της οικογενειας τους για να σπουδασουν ήτε γιατι την εποχη που επρεπε να στρωσουν κωλο το καυλαντιζαν... οπως σου ειπα και πιο πριν ολα αυτα δεν σου δινουν το δικαιωμα σε καθε περιπτωση να χλευαζεις και να υποτιμας ενα πανεπιστημιο ή την προσπαθεια καποιου.
παρ ολο που ειναι κοινωνικων επιστημων με το πτυχιο του εαπ εγγραφεσαι οικονομικο επημελητηριο και παιρνεις το δικαιωμα με τις οποιες προυποθεςσεις προυπηρεσιας να υπογραψεις ισολογισμο. το θεμα ομως δεν ειναι αν μπορεις να υπογραψεις ισολογισμο ή οχι αλλα η απορια ενος ανθρωπου που οπως ειπς στα 28 του θελει να κανει καποια πραγματα και ψαχνει τον τροπο για να τα κανει. τωρα ολα αυτα που οτι δεν εχει ανταποκριση το πτυχιο του εαπ στην αγορα εργασιας και οτι δεν ειναι αει κλπ κλπ τα θεωρω λογια του αερα απλα για να περναει η ωρα.
ητε σου αρεσει ητε δεν σου αρεσει ο πτυχιουχος του εαπ ειναι πτυχιουχος και το πτυχιο του εαπ αναγνωριζεται ως πτυχιο αει.

28 εισαι? ΑΝ και δεν εχω τελειωσει ΕΑΠ αλλα πανεπιστημιο που απαιτουσε εισαγωγη μεσω των πανελλαδικων εξετασεων . Καλη τυχη ρε φιλε. Τι ειδικοτητα εχεις

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
28 εισαι? ΑΝ και δεν εχω τελειωσει ΕΑΠ αλλα πανεπιστημιο που απαιτουσε εισαγωγη μεσω των πανελλαδικων εξετασεων . Καλη τυχη ρε φιλε. Τι ειδικοτητα εχεις
μπερδευτηκες. να τα ξεκαθρισουμε 28 ειναι ο φιλος που ανοξε το θεμα. Ευχαριστω για την ευχη σου.
μπερδεμα δικο μου. τι εννοεις τι ειδικοτητα εχω;

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
το εαπ εχει καποια καλα μεταπτυχιακα προγραμματα οπως αυτο π.χ τις τραπεζικης,για τα πτυχια του εαπ δεν θα ελεγα οτι προσφερουν εξειδικευση....αυτο προσπαθω να δοσω να καταλαβουν καποιει εδω μεσα ομως φευ

π.χ τα μαθηματα που κανουν στην διοικηση ειναι σχεδον τσαλαβουτημα σε σχεση με τις καθ'εξιν εξειδικευμενες σχολες των  αλλων παν/μιων  :idiot:

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
το εαπ εχει καποια καλα μεταπτυχιακα προγραμματα οπως αυτο π.χ τις τραπεζικης,για τα πτυχια του εαπ δεν θα ελεγα οτι προσφερουν εξειδικευση....αυτο προσπαθω να δοσω να καταλαβουν καποιει εδω μεσα ομως φευ

π.χ τα μαθηματα που κανουν στην διοικηση ειναι σχεδον τσαλαβουτημα σε σχεση με τις καθ'εξιν εξειδικευμενες σχολες των  αλλων παν/μιων  :idiot:
για πες μου λοιπον σε ενα θεωριτικο και γενικο τομεα οπως η διοικηση επιχειρησεων ποια ειναι η εξειδικευση που παρεχεται σε αλλο πανεπιστημιο.
αν σπουδαζεις μαθηματικος ειναι λογικο να εξειδικευτεις στα μαθηματικα και οχι σε κατι γενικο, αν σπουδαζεις λογιστικη θα εχεις εξειδικευση στη λογιστικη , δεν προκειται να διδαχθεις marketing.
η διοικηση επιχειρησεων σε εφαρμοστικη φαση χρειαζεται να εχεις βασικη γνωση ολων των τομεων που απαρτιζουν το διοικητικο κομματι μια επιχειρησης. δεν χρειαζεται να εισαι εξειδικευμενος σε ενα μονο τομεα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για να μην τσακωνεστε αδικα... η υλη πανω κατω σε ολες τις σχολες ειναι η ιδια.

Σε σχολες πληροφορικης η υλη δικτυων ειναι συγκεκριμενη ή η υλη προγραμματισμου με μια γλωσσα.

Απλο και διακριτο παράδειγμα. Η βάση των δικτυων (ως προς την θεωρια) ειναι το μοντελο OSI και το TCP/IP το τελευταιο βεβαια χρησιμοποιειται ευρεως και περισσοτερο.

Η βάση του προγραμματισμου σε μια συγκεκριμενη γλωσσα ειναι το συντακτικο και τα βασικα της χαρακτηριστικα ως προς την φιλοσοφια πχ η C (procedural) , η Java (object - oriented ) , η Visual Basic ( object oriented + event driven ) κτλπ κτλπ

δεν μπορει η Πληροφορικη της ΑΣΟΕΕ Να διδαξει κατι διαφορετικο αλλα μπορει να ανεβασει αλλιως το επιπεδο και να διαχωριστει απο ενα ΤΕΙ μεσα απο την δυσκολια των εξετασεων και το γενικοτερο επιπεδο των εργασιων.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Eνας φοιτητης του ΤΕΙ ή καποιου αλλου τμήματος χαμηλοτερου του πανεπιστημιου στην φημη κ την βαθμολογια μπορει να κτυπησει ανετα εναν φοιτητη υψηλοβαθμης σχολης που τα εχει γραμμενα στα αρχιδια του με καθημερινο προγραμμα προσωπικης του μελετης.

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
θα πω λοιπον και κατι ακομα κυριως προς τον φιλο kostas8000
με ενοχλει αφανταστα καποιος να χλευαζει και να υποβαθμιζει αυτο που προσπαθουν οι αλλοι.
στο σημειο που αναφερεσαι περι εξειδικευσης νομιζω οτι σου εδωσα μια απαντηση με επιχειρηματα και ελπιζω να σε καλυψε.
μην λες ομως για πασαλιματα και τσαλαβουτηματα για κατι που δεν χρειαζεται να εμβαθυνεις και να εξειδικευτης.

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16

δεν μπορει η Πληροφορικη της ΑΣΟΕΕ Να διδαξει κατι διαφορετικο αλλα μπορει να ανεβασει αλλιως το επιπεδο και να διαχωριστει απο ενα ΤΕΙ μεσα απο την δυσκολια των εξετασεων και το γενικοτερο επιπεδο των εργασιων.

[/quote]
σε αυτο που λες συμφωνω απολυτα. στο εαπ για αυτους τους λογους εχουν υψηλο βαθμο δυσκολιας στις εξατασεις και στα θεματα με σκοπο να ανεβασουν το επιπεδο και τη φημη του πανεπιστημιου, που σιγα αλλα σταθερα εχει αρχισει να αποκτα καλη φημη. το διαφορετικο ειναι οτι δεν υπαρχουν συνεχεις παραδοσεις και τις οποιες αποριες εχει ο φοιτητης θα της επιλυση με τον καθηγητη μεσω email.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το θεμα ειναι να υπάρχουν σωστα ατομα με γνωσεις ωστε να μπορέσουμε να συνεργαστουμε ολοι μαζι και να αρχίσουμε να παράγουμε επιτελους σε αυτη τη χωρα .

Ειτε ειναι απο το ΕΑΠ , ειτε ειναι απο την ΑΣΟΕΕ το ΠαΠει κ το Πολυτεχνειο.

Αν και μεταξυ μας αν εγω βρω στο εξωτερικο δουλεια και μεχρι τοτε δεν εχουν φτιαξει τα εδω πραγματα θα εγκαταλειψω......

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
Το θεμα ειναι να υπάρχουν σωστα ατομα με γνωσεις ωστε να μπορέσουμε να συνεργαστουμε ολοι μαζι και να αρχίσουμε να παράγουμε επιτελους σε αυτη τη χωρα .

Ειτε ειναι απο το ΕΑΠ , ειτε ειναι απο την ΑΣΟΕΕ το ΠαΠει κ το Πολυτεχνειο.

Αν και μεταξυ μας αν εγω βρω στο εξωτερικο δουλεια και μεχρι τοτε δεν εχουν φτιαξει τα εδω πραγματα θα εγκαταλειψω......
καλα τα λες αλλα ποιος σε ακουει;
με τους παπαρες που μας κυβερνανε και τους αλλους παπαρες που νομιζουν οτι η ισοπεδωση ειναι λυση στο προβλημα θα μας τρωει η ταλαιπωρια για πολλα χρονια ακομα

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Το ξέρω,εγώ όμως τώρα σε αυτή την  ηλικία που είμαι (28) και ψάχνομαι δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο..

Βασικά σκεφτόμουν να γραφτώ σε κάποιο κολέγιο,άλλα μόνο το Deree College απ'όσο έχω μάθει μετράει.
Μετά σκέφτομαι και το οικονομικό βέβαια. Στα κολέγια δίνεις ένα κάρο λεφτά και δεν ξέρεις αν είναι αναγνωρισμένο το πτυχίο... :headbang:

Μη λες για την ηλικία σου.Ξέρω άτομο που τέλειωσε ΤΕΙ πήγε στη Ιταλία και σπούδασε 4 χρόνια σε καλό πανεπιστήμιο αλλά και λόγω ανεργίας και ότι ψάχνεται για αλλού δίνει κατατακτήριες το Γενάρη του 2013 για ΑΣΟΕΕ.Οπότε όρεξη να χεις και όλα τα άλλα οκ.Πάντως αν έχεις πτυχίο ΤΕΙ σου συνιστώ κατατακτήριες.Καλό φροντιστήριο και θα χεις πολυ καλές πιθανότητες να περάσεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλα τα λες αλλα ποιος σε ακουει;
με τους παπαρες που μας κυβερνανε και τους αλλους παπαρες που νομιζουν οτι η ισοπεδωση ειναι λυση στο προβλημα θα μας τρωει η ταλαιπωρια για πολλα χρονια ακομα

Καλα οποιος δεν ακουει κακο του κεφαλιου του κανει... να το ξερεις αυτο  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom