- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
σε ολες τις αγγελιες ζητανε αποφοιτο ΑΕΙ και οχι ΕΑΠ
Το ΕΑΠ είναι ένα από τα ΑΕΙ της χώρας.
Κάπου τα έχεις μπερδέψει στο μυαλό σου.
σε ολες τις αγγελιες ζητανε αποφοιτο ΑΕΙ και οχι ΕΑΠ
εχει κανει κανεις μεταπτυχιακο στο εαπ?με ενδιεφερει κατι....αν εχει κανει κανεις θα ηθελα να ρωτησω 2-3 πραγματα...ευχαριστω...
ευχαριστω απλα ηθελα μια αμεση συνομιλια με καποιον που εχει κανει...νασαι καλα...
επιμενεις σε κατι που δεν το γνωριζεις. για να επιβεβαιωθουν αυτα που σου λεω επικοινωνησε με το οικονομικο επιμελητηριο αθηνας να σε ενημερωσουν γιοα αυτο σχετικα.σε ολες τις αγγελιες ζητανε αποφοιτο ΑΕΙ και οχι ΕΑΠ για να υπογραψει καποιος ισολογισμο πρεπει να εχει αδεια λογιστη γ ταξης και πανω (αναλογα με τον τζιρο τις επιχ.)
επιμενεις σε κατι που δεν το γνωριζεις. για να επιβεβαιωθουν αυτα που σου λεω επικοινωνησε με το οικονομικο επιμελητηριο αθηνας να σε ενημερωσουν γιοα αυτο σχετικα.
περνας τρελο ζορι με το εαπ και εχω αρχισει να πιστευω οτι το παλευεις χρονια και δεν εχεις μπει ή σου εχει φαει τη δουκεια καποιος αποφοιτος εαπ και σου την εχει δωσει στα νευρα.
και τελος αν δεν σου αρεσει το εαπ μην κανεις αιτηση δεν σε υποχρεωνει κανενας.
Ο πλαγιος τροπος ειναι να αποδειξεις οτι εισαι ΑΜΕΑ και να ενταχθει στο 5% που εισαγεται απευθειας χωρις κληρωση απλα μονο με αιτηση.Aπογοητέυτηκα με τις πιθανότητες που έχω για να εισαχθώ στο ΕΑΠ.
Δεν υπάρχει κάποιος πλάγιος τρόπος, με λάδωμα φεριπήν;
συγχαρητηρια και μπραβο σου που εστρωσες κωλο και διαβασες και τιμα τους γονεις σου που επενδυσαν πανω σου πληρωνοβτας ενα σκασμο λεφτα για να σπουδασεις (φροντηστηρια λυκειο, φροντηστηρια γ λυκειου για εισαγωγικες κλπ). καποιοι μπορει να μην ειχαν την τυχη ή το μυαλο να κανουν αυτο που εκανες εσυ ήτε γιατι δεν ειχαν τα χρηματα ή την υποστηριξη της οικογενειας τους για να σπουδασουν ήτε γιατι την εποχη που επρεπε να στρωσουν κωλο το καυλαντιζαν... οπως σου ειπα και πιο πριν ολα αυτα δεν σου δινουν το δικαιωμα σε καθε περιπτωση να χλευαζεις και να υποτιμας ενα πανεπιστημιο ή την προσπαθεια καποιου.κανενας απο το εαπ δεν μου εχει φαει την δουλεια ουτε ποτε μου εχω κανει αιτηση για να μπω σε ανοικτο πανεπιστημιο αφου εδωσα εξετασεις και μπηκα σε κλειστο χα χα χα!!!!!
επεισης για υπογραφη ισολογισμου περαν του πτυχιου θα πρεπει να εχεις προυπηρεσια τουλαχιστον 5 ετων σε αναλογη θεση για να εχεις δικαιωμα υπογραφης αφους εχεις παρει το πτυχιο ετσι!!!!!!αλλωστε οπως ειπες το πτυχιο του εαπ ειναι κοινωνικων επιστημων και οχι οικονομικων επιστημων
συγχαρητηρια και μπραβο σου που εστρωσες κωλο και διαβασες και τιμα τους γονεις σου που επενδυσαν πανω σου πληρωνοβτας ενα σκασμο λεφτα για να σπουδασεις (φροντηστηρια λυκειο, φροντηστηρια γ λυκειου για εισαγωγικες κλπ). καποιοι μπορει να μην ειχαν την τυχη ή το μυαλο να κανουν αυτο που εκανες εσυ ήτε γιατι δεν ειχαν τα χρηματα ή την υποστηριξη της οικογενειας τους για να σπουδασουν ήτε γιατι την εποχη που επρεπε να στρωσουν κωλο το καυλαντιζαν... οπως σου ειπα και πιο πριν ολα αυτα δεν σου δινουν το δικαιωμα σε καθε περιπτωση να χλευαζεις και να υποτιμας ενα πανεπιστημιο ή την προσπαθεια καποιου.
παρ ολο που ειναι κοινωνικων επιστημων με το πτυχιο του εαπ εγγραφεσαι οικονομικο επημελητηριο και παιρνεις το δικαιωμα με τις οποιες προυποθεςσεις προυπηρεσιας να υπογραψεις ισολογισμο. το θεμα ομως δεν ειναι αν μπορεις να υπογραψεις ισολογισμο ή οχι αλλα η απορια ενος ανθρωπου που οπως ειπς στα 28 του θελει να κανει καποια πραγματα και ψαχνει τον τροπο για να τα κανει. τωρα ολα αυτα που οτι δεν εχει ανταποκριση το πτυχιο του εαπ στην αγορα εργασιας και οτι δεν ειναι αει κλπ κλπ τα θεωρω λογια του αερα απλα για να περναει η ωρα.
ητε σου αρεσει ητε δεν σου αρεσει ο πτυχιουχος του εαπ ειναι πτυχιουχος και το πτυχιο του εαπ αναγνωριζεται ως πτυχιο αει.
μπερδευτηκες. να τα ξεκαθρισουμε 28 ειναι ο φιλος που ανοξε το θεμα. Ευχαριστω για την ευχη σου.28 εισαι? ΑΝ και δεν εχω τελειωσει ΕΑΠ αλλα πανεπιστημιο που απαιτουσε εισαγωγη μεσω των πανελλαδικων εξετασεων . Καλη τυχη ρε φιλε. Τι ειδικοτητα εχεις
για πες μου λοιπον σε ενα θεωριτικο και γενικο τομεα οπως η διοικηση επιχειρησεων ποια ειναι η εξειδικευση που παρεχεται σε αλλο πανεπιστημιο.το εαπ εχει καποια καλα μεταπτυχιακα προγραμματα οπως αυτο π.χ τις τραπεζικης,για τα πτυχια του εαπ δεν θα ελεγα οτι προσφερουν εξειδικευση....αυτο προσπαθω να δοσω να καταλαβουν καποιει εδω μεσα ομως φευ
π.χ τα μαθηματα που κανουν στην διοικηση ειναι σχεδον τσαλαβουτημα σε σχεση με τις καθ'εξιν εξειδικευμενες σχολες των αλλων παν/μιων
καλα τα λες αλλα ποιος σε ακουει;Το θεμα ειναι να υπάρχουν σωστα ατομα με γνωσεις ωστε να μπορέσουμε να συνεργαστουμε ολοι μαζι και να αρχίσουμε να παράγουμε επιτελους σε αυτη τη χωρα .
Ειτε ειναι απο το ΕΑΠ , ειτε ειναι απο την ΑΣΟΕΕ το ΠαΠει κ το Πολυτεχνειο.
Αν και μεταξυ μας αν εγω βρω στο εξωτερικο δουλεια και μεχρι τοτε δεν εχουν φτιαξει τα εδω πραγματα θα εγκαταλειψω......
Το ξέρω,εγώ όμως τώρα σε αυτή την ηλικία που είμαι (28) και ψάχνομαι δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο..
Βασικά σκεφτόμουν να γραφτώ σε κάποιο κολέγιο,άλλα μόνο το Deree College απ'όσο έχω μάθει μετράει.
Μετά σκέφτομαι και το οικονομικό βέβαια. Στα κολέγια δίνεις ένα κάρο λεφτά και δεν ξέρεις αν είναι αναγνωρισμένο το πτυχίο...
καλα τα λες αλλα ποιος σε ακουει;
με τους παπαρες που μας κυβερνανε και τους αλλους παπαρες που νομιζουν οτι η ισοπεδωση ειναι λυση στο προβλημα θα μας τρωει η ταλαιπωρια για πολλα χρονια ακομα